eline sağlık uğur. resimler süper çıkmıs
uğur kardeşim çok sağol resimler süper olmus emeğine sağlık
resimler çok güzel çıkmış, o kadar kaçmamıza rağmen üj,bej karede varlık göstermişik..
ellerine emeğine, güzel yüreğine sağlık kardeşim...
uğur fotolarda bi irfan abi bide seni tanıdım. Gerisini çıkaramadım. Kim bunlar yahu? :queen: güzel toplantı olmuş helal olsun.
13. fotoğrafta sağdaki benim.soldaki sinan er yanımdakide cihat..
21. fotoda ise malesef Mezit ile yanyana gelmek zorunda kaldım..malum deplasmandaydım,kabul etmesem döveceklerdi toplanıp...l::queen:
gayet basarılı resimler devamı var arkadaşlarda..onlarda inşallah yüklerler..
uğur fotolarda bi irfan abi bide seni tanıdım. Gerisini çıkaramadım. Kim bunlar yahu? :queen: güzel toplantı olmuş helal olsun.
13. fotoğrafta sağdaki benim.soldaki sinan er yanımdakide cihat..
21. fotoda ise malesef Mezit ile yanyana gelmek zorunda kaldım..malum deplasmandaydım,kabul etmesem döveceklerdi toplanıp...l::queen:
uğurum kaymaklı kadayıfım vazgeçilmez kardeşim eline ayağına sağlık, hepinizin tekerine sağlık arkadaşlar videolar kısa zamanda elimde olacak belki yarınbu arada yoğunluktan cepten bile çekemedim tek kare bile , aklıma geliğinde telefonumu uğura verdiğimi hatırladım sonra kamereman arkadaşa havale edip sohbetin gübeciğine vurdum lakin kendimi videolarla affettircem inşallah
![]()
Eyvallah,teşekkür ederimDiğer resimleri de bekliyoruz arkadaşlardan...
Gerçekten güzel oldu abi
Özellikle 21. foto çok güzel,Mevlüt abi herkese öyle içten bakmaz
---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:39 ----------
Abi birşey yapmadık ki,ufak bir katkı olduysa ne mutlu![]()
yaw o değilde yediğimiz tatlının adı neydi çok hoşuma gitti...
aynen tabaklarda kalanlara o kadar çok üzüldüm ki içim gittiyaw o değilde yediğimiz tatlının adı neydi çok hoşuma gitti...
AYNEN adem bende bu kişilere ek tahsisn tanıdım keyifli oldugu kesin afiyet olsun dostluklarınız daim olsun eline sağlık ceken arkadaşın vede irfan ustanın
işte bende tam bundan korkuyorum ya..:salut:aklından neler geçirdiğini bilmeden ayı gibi adamın yanında miniminnacık:joker: kalmışım..bellimi olur??l::queen::queen::flower:
ama bi bakıma iyi oldu..bidaha bu kadar yakınına gelmem..en azından tek başıma....:thumleft::thumleft: