evet arkadaşlar yoğunluğumdan dolayı ve videonun elime geç gelmesinden ötürü ancak bu güne videoyu yükleyip paylaşmak nasip oldu , görüntü hd formatında ve geniş ekran olduğu için yotube kabul etmedi sonra dönüştürüp ancak yükleyebildim , bence gecenin en senpatik ve enerji dolu adamı mert 89 du

ama hepinize teşekkürler ediyorum , ayaklarınıza yüreciğinize sağlık
ve o akşam hiç kimse farkında değildi belki ama , çalıştığım fırındada ürettiğim 2000 den fazla pide ve sizler için hazırladığım tüm içli pidelerde dahil tuzssuzdu çünki yılda 1 kezde olsa hamura tuz atmayı unuttum , biraz itiraf köşesi gibin oldu ama idare edin ,:cherry: gerçii geçti gitti ama , patron iyicene bir sıvazladı beni

bakmayın sizlere yansıtmadım moralim çok kötüydü aslında ve tamda iftar akşamı unutkanlığımın kurbanı oldum
geçenlerde çarşıya arabayla inip arabayı çarşıda unutmuştum , eve gelip arabanın yokluğunu görünce içim cız etmişti çalındı diye , sonra çarşıya arabayla indiğimi hatırladım , ama bir problem daha vardı , arabayı nereye bırakmıştım ? beyle bir adamım işte

sanırım işlemciler haddinden fazla işlem yapıyor ve bellekte anlık error hata durumları oluşuyor , allah beterinden saklasın diyor hepinizi öpüyorum gıdıcığınızdan
http://www.youtube.com/watch?v=agyVvA7c-dY