27 Temmuz Karamürsel İftar Etkinliği Fotoğrafları

2 gece nöbetinden sonra ben bi kitleyecem Mezite daha da kendine gelemeyecek...:p

güzel ambians olmuş herzaman ki..İrfan Reyiz sevgi katmış aşa yine ...

yola çıkarken kocaeli mt :cat:

[YT]0yp93agqGqA[/YT]

kardeşim sürüşe korumasız gelerek beni yalnız bırakmadığın için sağol :)
yoksa iyice sünnet çocuğu gibi kalacaktım aranızda :)
arkalarda tin tin çok güzel sürüşümüzü yaptık. sağolasın.

YOLLLLDAAA İKİNCİ VİDEO HAZIR

[YT]_XL3v9ecWls[/YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:57 ----------

EVET BUDA SONUNCU İFTAR YERİNE VARIŞŞ

[YT]s5c9s5XyhNw[/YT]

yahu o kadar fotoğraf çekildi ama kimse yüklemiyor buraya....

hayır bişey değil iftarda olduğumuzu eve inandıramıyoruz di mi....:pr::pl::queen::queen::queen::queen::queen:

13. fotoğrafta sağdaki benim.soldaki sinan er yanımdakide cihat..

21. fotoda ise malesef Mezit ile yanyana gelmek zorunda kaldım..malum deplasmandaydım,kabul etmesem döveceklerdi toplanıp...:pl::queen:
bi yanak vermedin ya alacağın olsun:mrgreen:

Eyvallah,teşekkür ederim :) Diğer resimleri de bekliyoruz arkadaşlardan...

Gerçekten güzel oldu abi :)

Özellikle 21. foto çok güzel,Mevlüt abi herkese öyle içten bakmaz :p

---------- Post added at 11:55 ---------- Previous post was at 11:39 ----------

Abi birşey yapmadık ki,ufak bir katkı olduysa ne mutlu :)
uğurcum resimler için çook teşekkürler..bide verdiğin pide için:mrgreen:

2 gece nöbetinden sonra ben bi kitleyecem Mezite daha da kendine gelemeyecek...:p

güzel ambians olmuş herzaman ki..İrfan Reyiz sevgi katmış aşa yine ...
gel yavvım mezitine gel...

irfanada çokça teşekkürler emeği için seviyoruz seni :)

bi yanak vermedin ya alacağın olsun:mrgreen:

uğurcum resimler için çook teşekkürler..bide verdiğin pide için:mrgreen:

gel yavvım mezitine gel...

irfanada çokça teşekkürler emeği için seviyoruz seni :)

alacağım olsun tabi..vereceğim olacağına..:queen:
düşünsene heryerde onu bana vereceksin diye ümüğümü sıkar aç bırakırsın beni..oysa ben sana bunu yapmam,kıyamam,yediğimin yarısını veririm sana..ama sana yaranamam yinede...:joker::pl::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
evet arkadaşlar yoğunluğumdan dolayı ve videonun elime geç gelmesinden ötürü ancak bu güne videoyu yükleyip paylaşmak nasip oldu , görüntü hd formatında ve geniş ekran olduğu için yotube kabul etmedi sonra dönüştürüp ancak yükleyebildim , bence gecenin en senpatik ve enerji dolu adamı mert 89 du :) ama hepinize teşekkürler ediyorum , ayaklarınıza yüreciğinize sağlık :)

ve o akşam hiç kimse farkında değildi belki ama , çalıştığım fırındada ürettiğim 2000 den fazla pide ve sizler için hazırladığım tüm içli pidelerde dahil tuzssuzdu çünki yılda 1 kezde olsa hamura tuz atmayı unuttum , biraz itiraf köşesi gibin oldu ama idare edin ,:cherry: gerçii geçti gitti ama , patron iyicene bir sıvazladı beni :) bakmayın sizlere yansıtmadım moralim çok kötüydü aslında ve tamda iftar akşamı unutkanlığımın kurbanı oldum :)

geçenlerde çarşıya arabayla inip arabayı çarşıda unutmuştum , eve gelip arabanın yokluğunu görünce içim cız etmişti çalındı diye , sonra çarşıya arabayla indiğimi hatırladım , ama bir problem daha vardı , arabayı nereye bırakmıştım ? beyle bir adamım işte :) sanırım işlemciler haddinden fazla işlem yapıyor ve bellekte anlık error hata durumları oluşuyor , allah beterinden saklasın diyor hepinizi öpüyorum gıdıcığınızdan :)

http://www.youtube.com/watch?v=agyVvA7c-dY

abi ben anlamadım tuzsuz olduğunu. kimsedende duymadım. löp löp salladık valla. içinin tuzu yeter boşver.

Tahsin carsambalari toplaniyoruz sende gelsene

mesajını yeni gördüm burak. ne yalan söyliyeyim akşam totoyu koycak yeri zor buluyorum. bütün gün motor tepesindeyim, bide evsel sıkıntılar.. :)
bekar olsak sorun yokda, evli çoluk çocuk olunca gezme zor iş vesselam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar