hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,yanlız abs li almayı düşünmedinizmi ?
Herşeyi güel anlatmışsın abi teşekkürler ama birde Şu aletin boğazlı egzozundan sesini anlatsan can yakıcı bir sesi var mı ? bende gidon yuksekliği açısından düşünüyordum bunu ilerde eğer sesi memnun etmez dersen listeden çıkarıcam :bounce:
orjinal sesi 7000 devirden sonra çok ilgi çekiyor ve gayet hoş ve gür bir sesi var ancak akrapoviç ile düşünmek bile istemiyorum...Herşeyi güel anlatmışsın abi teşekkürler ama birde Şu aletin boğazlı egzozundan sesini anlatsan can yakıcı bir sesi var mı ? bende gidon yuksekliği açısından düşünüyordum bunu ilerde eğer sesi memnun etmez dersen listeden çıkarıcam :bounce:
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,yanlız abs li almayı düşünmedinizmi ?

zaten türkiyeye hep böyle yapıyorlar bazı scooterlerın abs li versiyonu normalde oluyor türkiyede yok neden böyle yapılıyor anlamış değilim neyse hocam yinede güzel motosiklet allah kaza bela vermesin güle güle kullanamayı nasip etsin bir 4 silindirde bize nasip etsin inşallahAbs li olarak sadece naked yani diversion s ler gelmis turkiyeye .f in abslizi gelmiyormus .gelseydi zaten absli alicaktim.normalini zor buldum![]()
Iyiki CBR 600 almamış sin birde alsan jet dersin
Birader 250 ile 600 karşılaştırma istersen
arkadaş karşılaştırmıyor gördüğün gibi...geçiş sürecini anlatıyor...
[/url
[/url