[Adana - MT]

AŞBC :rendeer:

Papazın Bahçesine gidersiniz deee ... lastiklerinizle papaz olursunuz :king:

Bari Karagöl'e çıkın, buz gibi suyu var, yolu daha bir ehven.
Ha birde Kozan'da alabalık yediğimiz yeri hatırladınız mı (Geçit) orada kamp yaparsınız, su orada da güzel.

Adana İl Temsilcisi
az önce gürsel,balık lokantası ile son görüşmeyi yaptı,20-25 kişi gibi olacağımızı haber verdi.yani sıkıntı yok.30'a kadar yolu var.zaten gürsel çok önceden gidip,masa düzenini vs. ayarlayacak.

SON GÜNCEL DUYURU
iftar yemeği içinkatılmak isteyen arkadaşlarımız lütfen kendilerini eklesinler yada bana veya koluman muzaffere bilgi versinler.aklımdaki arkadaşları yazıyorum.şimdi liste:

İFTAR YEMEĞİ LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-ninja muzaffer ve yüksel,
4-banat yusuf,
5-gökmen,
6-fatih abi,
7-murat,
8-gürsel ve mehmet ve aileleri,
9-ahmet bey ve amcaoğlu,
10-ybr yusuf ve ibrahim,
11-taha,
12-muvaffak (belki),
13-bahadır(belki),
14-recep albayım,
15-fuat
16-burak hoca ve özden,
17-ümit,
18-VFR murat yoğurtçu,

MENÜ:
1 = önden çorba verilecek ( bu istenilir ise balık çorbası veya mercimek çorbası olabilirmiş.)
2 = balıklar kişi başı birtane ve agırlıkları 450, gr. ile 500, gr. arası olacak.
3 = salata verilecek.
4 = meşrubat içecek verilcek.
5 = tatlı ve meyve verilecek.
6 = çay veya kahve ikram edilecek.
tüm bu menüler için kişi başı 20.00 tl.

::157::::157:: herkese günaydın hayırlı sabahlar.hayret bora başkanım,ın sesi çıkmadı daha bugün şekerlemeyi fazla kaçırdı herha lde maşallah ben yazana kadar başkan çıktı piyasaya.:queen::queen:

fatih abi,dün gece çok sağ olsunlar ÖSYM GECE SAAT 24.00 de sonuçları açıkladığı için çok geç yatabildik.neyse ki mutlu haberle gece uzadı.

Başkanım,yarın akşamki iftar için bu gün burada sayı netleştirme amaçlı son bir liste oluşturacaktık ki,yarın sabah Gürsel kardeşim restoran ile görüşüp rezervasyon sayısını netleşecekti.Listeyi bir güncellemende fayda var.

hallettim kardeş.

Günaydın arkadaşlar... :rendeer: Hayırlı Cumalar...
Murat YOĞURTÇU sana sesleniyorum ; İkimizinde Motorlar VFR, renkleri nerdeyse aynı, adımız aynı...:mrgreen:
Nası ayıracak bizi birbirimizden bu millet yaaa... :queen::queen::queen:
Bu arada koysana cillop gibi fotosunu VFR'nin profiline... Sakın daha çekmedim deme!!! ... :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Burak hocam fotoğrafta 16 yaşında görünüyorsun...:queen:
Fotoğraf mı eski? Yoksa gençlik iksirin Suzuki mi? :thumright

Evet halen çekilmedk valla, Muzaffer kardaşım sıfır sattıklarını anında görüntülüyor, bizim bir resmimizi bile çekmedi.

:thumleft:::thumleft:başkan çok memnun oldum allah emeginizi boşa çıkarmadı kızımızıda tebrik ediyor bundan sonrasındada başarılarının devamını diliyorum.:flower::flower::flower:

Günaydın arkadaşlar... :rendeer: Hayırlı Cumalar...
Murat YOĞURTÇU sana sesleniyorum ; İkimizinde Motorlar VFR, renkleri nerdeyse aynı, adımız aynı...:mrgreen:
Nası ayıracak bizi birbirimizden bu millet yaaa... :queen::queen::queen:
Bu arada koysana cillop gibi fotosunu VFR'nin profiline... Sakın daha çekmedim deme!!! ... :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Burak hocam fotoğrafta 16 yaşında görünüyorsun...:queen:
Fotoğraf mı eski? Yoksa gençlik iksirin Suzuki mi? :thumright

hocam foto yeni gençlik iksiri diye bişi yok :queen: fotoğraf makinası kaliteli ve göbekten yukarı çekilmiş foto :cherry:

Adana İl Temsilcisi
Hayırlı olusn, nereyei kazandı :rendeer:

:thumleft:::thumleft:başkan çok memnun oldum allah emeginizi boşa çıkarmadı kızımızıda tebrik ediyor bundan sonrasındada başarılarının devamını diliyorum.:flower::flower::flower:

çok teşekkürler,sağolun.çok istediği,Ç.Ü.çevre mühendisliği.

arkadaşlar,yılan hikayesine dönen şu bayram kampı yeri konusuna noktayı koymak istiyorum.
-yusufun dediği gibi,ballıözü uzak,suriye konusundan dolayı riskli,başka sürprizlerle karşılaşılabilir.
-alihocalı da kurallar var ve biz gecenin bir yarısı eğlenirken adamın evi oradaymış,bize derseki ''beyler lütfen biraz sessiz olalım''işte o zaman tadımız kaçar.motorların yukarda/gözümüzün önünde olmaması da cabası.
-bildiğimiz,rahat ettiğimiz ve gece bizden başkasının olmadığı karboğazında kampı uygun görüyorum.tuvalet,çeşme var.gündüz kalabalık olsa bile kimse kimsenin yanıbaşına sokulmuyor ki.sonuçta orası halka açık bir yer,tabiiki tatilde isteyen herkes gelecektir.dağ havasından dolayı da serin olur.

bu arada burak hoca,sizde(mustafa'da)büyük sac vardı,onuda sana zahmet getirebilirsen bu kadar kişiye ancak yetecektir.aman unutma kardeş.

çok teşekkürler,sağolun.çok istediği,Ç.Ü.çevre mühendisliği.

arkadaşlar,yılan hikayesine dönen şu bayram kampı yeri konusuna noktayı koymak istiyorum.
-yusufun dediği gibi,ballıözü uzak,suriye konusundan dolayı riskli,başka sürprizlerle karşılaşılabilir.
-alihocalı da kurallar var ve biz gecenin bir yarısı eğlenirken adamın evi oradaymış,bize derseki ''beyler lütfen biraz sessiz olalım''işte o zaman tadımız kaçar.motorların yukarda/gözümüzün önünde olmaması da cabası.
-bildiğimiz,rahat ettiğimiz ve gece bizden başkasının olmadığı karboğazında kampı uygun görüyorum.tuvalet,çeşme var.gündüz kalabalık olsa bile kimse kimsenin yanıbaşına sokulmuyor ki.sonuçta orası halka açık bir yer,tabiiki tatilde isteyen herkes gelecektir.dağ havasından dolayı da serin olur.

bu arada burak hoca,sizde(mustafa'da)büyük sac vardı,onuda sana zahmet getirebilirsen bu kadar kişiye ancak yetecektir.aman unutma kardeş.

Karboğazı olacaksa saca gerek kalacakmı başkanım.
Gidilen gün öğlen çiğ köfte, Akşama sucuk pişirip, ertesi gün sabah kahvaltı edeceğiz.
Kavurmaya öğün kalmıyor zaten. Boşa yük etmesinler bence.

Adana İl Temsilcisi
evet haklı olabilirsin ama geçen kampta,gece yarısı sac kavurma yapıldı.bir de ben ve bazı arkadaşların dikkatini çekmiş,sabah kahvaltıdan hemen sonra çadırlar toplanmaya başlıyor ve yola düşülüyor.zaten yolumuz yakın ve biz tatildeyiz,neden acele ediliyor.bu durumda pazar günü öğlen de yemek yiyebiliriz diye düşündüm.

canlar yeni duydugum bi haberi sizlerle paylaşmak istedim kılıçtaroglu cumartesi mersinde açılışlar yapacakmış sıkıntı olurmu.?:silent:

Karboğazı olacaksa saca gerek kalacakmı başkanım.
Gidilen gün öğlen çiğ köfte, Akşama sucuk pişirip, ertesi gün sabah kahvaltı edeceğiz.
Kavurmaya öğün kalmıyor zaten. Boşa yük etmesinler bence.

Yusuf abi, çğ köfte yiyen var yemeyen var. doayan var doymayan var. Akşam yemek yenecek dorğru ancak gece uzun...:silent: Bence saç kavurya olacaksa sacın gelmesi lazım :wiinkk:

evet haklı olabilirsin ama geçen kampta,gece yarısı sac kavurma yapıldı.bir de ben ve bazı arkadaşların dikkatini çekmiş,sabah kahvaltıdan hemen sonra çadırlar toplanmaya başlıyor ve yola düşülüyor.zaten yolumuz yakın ve biz tatildeyiz,neden acele ediliyor.bu durumda pazar günü öğlen de yemek yiyebiliriz diye düşündüm.

Hadi bu seferlikte karboğazı olsun...:pr:

canlar yeni duydugum bi haberi sizlerle paylaşmak istedim kılıçtaroglu cumartesi mersinde açılışlar yapacakmış sıkıntı olurmu.?:silent:

yok zannetmiyorum, otobandan gideceğiz, otobandan geleceğiz :thumright

kamp için karboğazı bencede uygun olur. bora abinin dediği gibi her imkanımız var orda.

fatih abi kılıçtaroglu mersine geliyormuş, biz mersinden 20 km. ilerisinden çıkacağız hiç bir problem yok rahat olabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar