32 lt bile bayaa büyük. 48 lt den ben tırstım.uzun yolda rüzgarı yiyince motorun dengesini bozabilir. söyliyeyim. orta boy birşeyler bakmak lazım.Hayırlı olsun Tahsin Baba, bende 46 almayı düşünüyorum benim çanta çok emanet duruyor düşecek bir gün.
kesinlikletahsin abi hayırlı olsun maxem iyidir, sağlamdır,ucuzdur ama sök-tak olayı olmuyor iştels2 kask sığmıyor bide
Maxem kutu da kullanmıştım zamanında salko'ya yakışıyor o da:cat:
http://img100.imageshack.us/img100/6418/20120324163924.jpg
ticariler için geçerli dedi polis.ama belli olmaz polis isterse yazar cezayı.Topcase candır. Gerçi ruhsata işletme muhabbetleri varda. Eğer polis çevirirse öğrenci ayağına yatarım. Gerçi yalan değil öğrenciyizGerçi 3 yıldan fazla araba kullanıyorum sadece 2 kere polis çevirdi
![]()
hepimizMotorunu garanti dışı bırakıp bakımını kendi yapan arkadaş var mı acaba merak ettim?
bizim motorların garantisi sıkıntılı kardeşim. yamaha hondanın bile sıkıntılıyken.Aslında ufak tefek şeylerin videosu olsa güzel olur. Hani buji değişimi, hava filtresi değişimi. Gerçi basit şeyler bunlar ama bilmeyene zor işte. Motorun garantisi olunca insan garantisini bozmak istemiyor doğrusu. Garanti diye bir şey olmasa aslında ufak tefek şeyleri kendimiz yaparız. Başımız sıkıştığında servise gideriz.
bence kendin kurcalayarak en güzel öğrenirsin. motorun sağındaki kapak var yıldız tornavida ilesökülür. açınca bir kapak daha var. onun çevresindeki civatalarıda sök filtre çıkar ortaya. temizle değiştir. doğrusu ben halen orjinal hava filtresini kullanıyorum. sadece arada bir hava tutuyorum.
yaz buraya sıkıntını biz tüyoları veririz sana. kafan rahat olsun
Ben varım Alpay,0 aldım garantiyi sildim:queen:zerre güvenmem servislere...
Murat güzel fikir,çekelim wolfün parça ve bakım videolarını...
kesinlikle doğru abi