4550 km türkiye gezisi

şuralar nereler bi adını sanını güzergahını yazsaydın keşke...gitmiş kadar olamadık maalesef:)

tebrik ederim uzun ve yorucu olmuşa benziyor...başlamak cesaret gerektirir...darısı daha güzellerine

CAM01427_zpsf3b8a9dc.jpg

Çok güzel gezi tebrikler :cat: lakin fotoğraf zengini olduğu kadar anlatım fakiri :farao: keşke anlatıma biraz daha önem verseydiniz 2013 yılının şu ana kadar gördüğüm en harika gezisini yapmışsınız lakin anlatım yok :farao: eğer fotoların altına güzel ve akıcı bir anlatım yapılsaydı MTyi zangır zangır sallıcak bir gezi topiciği olurdu :cat:

Paylaşım için teşekkürler resimler harika :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
senin adına çok başarılı bir gezi olmuş.hem tecrübeni arttırmış hemde motorunu daha iyi tanımışsın.paylaşım için teşekkürler.eline-yüreğine sağlık.ADANA'dan selam olsun.:king:

güzel bir gezi olmuş tebrikler başarınızdan dolayı ihşallah bir gün bize de nasip olur

gky

senin adına çok başarılı bir gezi olmuş.hem tecrübeni arttırmış hemde motorunu daha iyi tanımışsın.paylaşım için teşekkürler.eline-yüreğine sağlık.ADANA'dan selam olsun.:king:

herkeze teşekkür ediyorum bu arada adana çok sıcak bi yermiş ama kebap harikaydı

güzel bi gezi olmuş benımde hayalımde böyle bi gezi var bakalım kısmet
hocam bu turun malıyetı aşağı yukarı nedır bılgılendırırmısın benım gıbı gıtmeyi düşünen arkadaşlar fikir sahıbı olsun.

gky

güzel bi gezi olmuş benımde hayalımde böyle bi gezi var bakalım kısmet
hocam bu turun malıyetı aşağı yukarı nedır bılgılendırırmısın benım gıbı gıtmeyi düşünen arkadaşlar fikir sahıbı olsun.

teşekkürler benim ki şöyle oldu benzine 1000 tl civarı bir para gitti karadenizde full kalıcak insan vardı orda pek bişi harcamadım gürcistan,erzurum,gaziantep otelde kaldım ondan sonrası orda burda yatarak :D geçti yiyecek içeçek de dersek toplam 1500 tl gibi cüzzi bir rakam çıkıyor:d

vallahi süper olmuş,fena halde iştahlandım.emeğinize cbf e sağlık,bodruma geldiğinde görüşebilseymişiz keşke.diğer sefere mutlaka bekliyorum.

gky

süper bi gezi olmuş baya cesurca cok yoruldugun kesin ben sarp sınır kapısına kadar gitmiştim trabzondaki fotoları görünce o yagmur aklıma geldi hepmi yagar orda arkadaş bende acayip ıslanmıştım :)
bu yaz bende cıkmak istiyorum ama hatun illa arabayla gitelim memlekete diyor cok özledim uzun yolu.fotolar bir nevze içimi ferahlattı gürcistanı merak ediyordum gördüm sayende :p düşük cc ile uzun yol olayına karşıyım esasında.erzurum yoları güzelmiş artık tr dışına cıkarsın:) paylaşım için saol.

abi sorma yaa samsundan itibaren hep yağmurdu gürcistanda öyleydi.onumuzdeki yaz yunanistan düşünüyorum bakalım çok teşşekkür ederim

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

vallahi süper olmuş,fena halde iştahlandım.emeğinize cbf e sağlık,bodruma geldiğinde görüşebilseymişiz keşke.diğer sefere mutlaka bekliyorum.

çok teşşekkür ederim muhakkak gelicem.

Öncelikle tebrik ediyorum gerçekten iyi gezmişsiniz. Anladığım kadarıyla çok yoğun bir gezi olmuş ama. Günlük ortalama yaptığınız km fazla olmuş gibi ki bu da geziyi biraz daha zor yapıyor. küçük cc büyük km'ler tekrar tebrik ediyorum:cat:

Gökay tebrik ediyorum. Başka söyleyecek bişey bulamıyorum.

Çok güzel bir gezi olmuş, oldukça hoş vakit geçirdiğinizden eminim. CBF 150 ile gerçekleştirdiğiniz bu büyük tur, bakımlı bir CBF'nin ne derece güçlü olabileceğinin de bir göstergesi... Son karelerde her ne kadar yorgun görünseniz de tatlı bir yorgunluk olduğu için önemsiz :p diyebiliriz. Cesaretinizi ve azminizi görerek, tebrik ediyor, nice uzun yollar, turlar diliyorum...

gky

Gökay tebrik ediyorum. Başka söyleyecek bişey bulamıyorum.

muzaffer abim çok teşekkür ederim elazığda ısmarladığın ballı kaymak olmasaydı bu yolu bitiremezdim :D

---------- Post added at 18:44 ---------- Previous post was at 18:42 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş, oldukça hoş vakit geçirdiğinizden eminim. CBF 150 ile gerçekleştirdiğiniz bu büyük tur, bakımlı bir CBF'nin ne derece güçlü olabileceğinin de bir göstergesi... Son karelerde her ne kadar yorgun görünseniz de tatlı bir yorgunluk olduğu için önemsiz :p diyebiliriz. Cesaretinizi ve azminizi görerek, tebrik ediyor, nice uzun yollar, turlar diliyorum...

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım herkes birgün istedigi büyük rotaları yapma imkanı bulur.

Afiyet şeker olsun abim, nasip olurda gelirsen eğer yine ısmarlarım...

Mükemmel gezi olmuş. Resimlere bakarken ben yoruldum 4550 km :sunny: :santa::mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Durup durup fotoğraf çekmek gercekten sabır işi. Emeğine tekerine sağlık. Bizide bunca şehirde gezdirmiş kadar oldun. Hepimizi imrendindir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar