artvin erzurum arasışuralar nereler bi adını sanını güzergahını yazsaydın keşke...gitmiş kadar olamadık maalesef
tebrik ederim uzun ve yorucu olmuşa benziyor...başlamak cesaret gerektirir...darısı daha güzellerine
http://i1364.photobucket.com/albums/r728/gokay_asik/CAM01427_zpsf3b8a9dc.jpg
senin adına çok başarılı bir gezi olmuş.hem tecrübeni arttırmış hemde motorunu daha iyi tanımışsın.paylaşım için teşekkürler.eline-yüreğine sağlık.ADANA'dan selam olsun.:king:
güzel bi gezi olmuş benımde hayalımde böyle bi gezi var bakalım kısmet
hocam bu turun malıyetı aşağı yukarı nedır bılgılendırırmısın benım gıbı gıtmeyi düşünen arkadaşlar fikir sahıbı olsun.
süper bi gezi olmuş baya cesurca cok yoruldugun kesin ben sarp sınır kapısına kadar gitmiştim trabzondaki fotoları görünce o yagmur aklıma geldi hepmi yagar orda arkadaş bende acayip ıslanmıştım
bu yaz bende cıkmak istiyorum ama hatun illa arabayla gitelim memlekete diyor cok özledim uzun yolu.fotolar bir nevze içimi ferahlattı gürcistanı merak ediyordum gördüm sayendedüşük cc ile uzun yol olayına karşıyım esasında.erzurum yoları güzelmiş artık tr dışına cıkarsın
paylaşım için saol.
vallahi süper olmuş,fena halde iştahlandım.emeğinize cbf e sağlık,bodruma geldiğinde görüşebilseymişiz keşke.diğer sefere mutlaka bekliyorum.
Gökay tebrik ediyorum. Başka söyleyecek bişey bulamıyorum.
Çok güzel bir gezi olmuş, oldukça hoş vakit geçirdiğinizden eminim. CBF 150 ile gerçekleştirdiğiniz bu büyük tur, bakımlı bir CBF'nin ne derece güçlü olabileceğinin de bir göstergesi... Son karelerde her ne kadar yorgun görünseniz de tatlı bir yorgunluk olduğu için önemsizdiyebiliriz. Cesaretinizi ve azminizi görerek, tebrik ediyor, nice uzun yollar, turlar diliyorum...
çok teşşekkürlerDurup durup fotoğraf çekmek gercekten sabır işi. Emeğine tekerine sağlık. Bizide bunca şehirde gezdirmiş kadar oldun. Hepimizi imrendindir..