Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok geçmiş olsun abi. Ilk bakım 1000 de

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Arayalım Ana Merkezi Acemilere satmasınlar şu canavarı :))))) görende ne dandik motormuş diyecek :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun abi. Ilk bakım 1000 de

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------

Arayalım Ana Merkezi Acemilere satmasınlar şu canavarı :))))) görende ne dandik motormuş diyecek :)

Eyvallah Murat sağolasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Tamam çünkü bi 500 km muhabbeti vardı da emin olayım dedim. Sağolun.

Doğrudur istersen 500 km de yaptırablirsin,ama 1000km daha avantajlı çoğu 1000km de yaptırıyor...

Servisten o kadar soğudum ki. Metehan abi Cbf'sinin 8000 bakımına 100 lira ödemiş. Benim çinlinin 2000 bakımına 70 lira istediler.
Yagını kendim değiştirdim. Hava filtresini de temizlemek için çıkardım. Suyla yıkadım. Ilk günkü gibi tertemizdi zaten.
Halbuki servis, hava filtresi degişmeli dedi. El emeği hariç, hava filtresi 7 liraymış. Bu kazıgı gördükten sonra, daha servisin önünden bile geçmem.

Servis hikaye aga en iyisi kendin uğraşman yada bulcan iyi bi usta yaptırcan her yerini :cat:

Servisten o kadar soğudum ki. Metehan abi Cbf'sinin 8000 bakımına 100 lira ödemiş. Benim çinlinin 2000 bakımına 70 lira istediler.
Yagını kendim değiştirdim. Hava filtresini de temizlemek için çıkardım. Suyla yıkadım. Ilk günkü gibi tertemizdi zaten.
Halbuki servis, hava filtresi degişmeli dedi. El emeği hariç, hava filtresi 7 liraymış. Bu kazıgı gördükten sonra, daha servisin önünden bile geçmem.
Herkesin bilgili abilere ihtiyacı var yada insan olan ustalara.

Şöyle bir düşünce ile hareket etmek lazım. Hasta olmayan bir varlığın tedavi edilmesi zaten saçma.
Ne zaman ki hasta oldu, o zaman tedavi gerekir. Yoksa gereksiz tedavi masrafından başka bir işe yaramaz.
Bu da zügürt tesellisi... :)

Düz mantık :cherry: ama bu düz mantıkla gidersek chek-up yaptırmakda gereksiz oluyor :sunny: en iyisi şöyle diyelim check-up ta yaptırırız ameliyatta ama her bi şeyi sadece tek bir hastanede yaptırıcaz diye bir şey yok :cat: :queen:

enes hastayım şu resimlerinin kalitesine. şahane.
ben irfan kardeşimizin iftarına gideceğim allah nasip ederse. senin gelme durumun var mı ?
bizim başlık kadar dağınık motorcular yoktur herhalde. çok uzağız yav :)
abi iftara gelmek isterdim ama o sıra köye gitmem lazım afiyet olsun size diyeyim:)

Enes kardeşim senin çantanın adı ne idi kaşlık
46 lık abi arwic marka. ls2 ff350 ve ff370 çene açılır kask sığıyor motorda kötü durmadığını düşünüyorum.Acayip de işe yarıyor.
kutunun tek kötü yanı kilitleme yerinden yıkama makinasıyla yıkarken su alabiliyor ama yağmurda fln girmez zaten.
vep1.jpg

abi iftara gelmek isterdim ama o sıra köye gitmem lazım afiyet olsun size diyeyim:)

46 lık abi arwic marka. ls2 ff350 ve ff370 çene açılır kask sığıyor motorda kötü durmadığını düşünüyorum.Acayip de işe yarıyor.
kutunun tek kötü yanı kilitleme yerinden yıkama makinasıyla yıkarken su alabiliyor ama yağmurda fln girmez zaten.
http://img189.imageshack.us/img189/5746/vep1.jpg
Çantanın şekli falan güzel gerçekten. Bu Arwic Türk malı mıydı ya? Fuarda denk gelmiştim ama emin olamadım şimdi.

Düz mantık :cherry: ama bu düz mantıkla gidersek chek-up yaptırmakda gereksiz oluyor :sunny: en iyisi şöyle diyelim check-up ta yaptırırız ameliyatta ama her bi şeyi sadece tek bir hastanede yaptırıcaz diye bir şey yok :cat: :queen:

Abi çek-ap'ı nüfusun yüzde kaçı yapıyor? Neredeyse % 80'imiz hasta olmadan hastaneye gitmiyor.
% 10'umuz ancak düzenli olarak sağlık kontrolüne gidiyor. Geriye kalan %10'mu? Onlar da hasta olsalar bile hastaneye gidemiyorlar, ne yazık ki...
Bu düz mantıkla gidersek, biz saglıgımızdan, makineler de randımanından olacak. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar