Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsunHerkesin motorunu satası gelmiş anlaşılan. Toplamda 3 Salcano satışta oluyor şuan :=)
Teşekkür ederim alpay.
Geçmiş olsunHerkesin motorunu satası gelmiş anlaşılan. Toplamda 3 Salcano satışta oluyor şuan :=)
Yahu bizim motorun ilk bakımı 1000km de değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
Çok geçmiş olsun abi. Ilk bakım 1000 de
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Arayalım Ana Merkezi Acemilere satmasınlar şu canavarı)))) görende ne dandik motormuş diyecek
![]()
Tamam çünkü bi 500 km muhabbeti vardı da emin olayım dedim. Sağolun.
Bir sıkıntı olmayacaksa 1000 km de gidelim o zaman he abi?Eyvallah Murat sağolasın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
Doğrudur istersen 500 km de yaptırablirsin,ama 1000km daha avantajlı çoğu 1000km de yaptırıyor...
Bir sıkıntı olmayacaksa 1000 km de gidelim o zaman he abi?
Peki 500 km de gittiğinde yağ değiştirirler mi?İlk bakım 500-1000km arası 1000km yi geçirme sorun çıkartabiliyorlar...
Peki 500 km de gittiğinde yağ değiştirirler mi?
E o zaman 500 de götürelim. Bi zararı olmaz. Tabii 500 e kadar binebilirsekEvet,ilk bakım prosedürlerini uygularlar,ilk bakım yapıldı diye kaşe imza atarlar.
Herkesin bilgili abilere ihtiyacı var yada insan olan ustalara.Servisten o kadar soğudum ki. Metehan abi Cbf'sinin 8000 bakımına 100 lira ödemiş. Benim çinlinin 2000 bakımına 70 lira istediler.
Yagını kendim değiştirdim. Hava filtresini de temizlemek için çıkardım. Suyla yıkadım. Ilk günkü gibi tertemizdi zaten.
Halbuki servis, hava filtresi degişmeli dedi. El emeği hariç, hava filtresi 7 liraymış. Bu kazıgı gördükten sonra, daha servisin önünden bile geçmem.
abi iftara gelmek isterdim ama o sıra köye gitmem lazım afiyet olsun size diyeyimenes hastayım şu resimlerinin kalitesine. şahane.
ben irfan kardeşimizin iftarına gideceğim allah nasip ederse. senin gelme durumun var mı ?
bizim başlık kadar dağınık motorcular yoktur herhalde. çok uzağız yav![]()
46 lık abi arwic marka. ls2 ff350 ve ff370 çene açılır kask sığıyor motorda kötü durmadığını düşünüyorum.Acayip de işe yarıyor.Enes kardeşim senin çantanın adı ne idi kaşlık
Çantanın şekli falan güzel gerçekten. Bu Arwic Türk malı mıydı ya? Fuarda denk gelmiştim ama emin olamadım şimdi.abi iftara gelmek isterdim ama o sıra köye gitmem lazım afiyet olsun size diyeyim
46 lık abi arwic marka. ls2 ff350 ve ff370 çene açılır kask sığıyor motorda kötü durmadığını düşünüyorum.Acayip de işe yarıyor.
kutunun tek kötü yanı kilitleme yerinden yıkama makinasıyla yıkarken su alabiliyor ama yağmurda fln girmez zaten.
http://img189.imageshack.us/img189/5746/vep1.jpg
Düz mantık :cherry: ama bu düz mantıkla gidersek chek-up yaptırmakda gereksiz oluyor :sunny: en iyisi şöyle diyelim check-up ta yaptırırız ameliyatta ama her bi şeyi sadece tek bir hastanede yaptırıcaz diye bir şey yok :cat: :queen: