24 Ay Taahhütlü Cihaz Seçimine Yardım..

.

Arkadaşlar taahhütlü cihaz alıcam Avedan...faturalıdayım...şu an nokısa x2-01 kullanıyorum...bana yetiyor fazlasıyla...

ama dokunmatik cihazlarada göz kayıyor bildiğiniz üzere..taahhüt bitiyor 1 hafta kaldı...

şunlardan hangisini tercih edeyim...

1000 DK + 1000 SMS + 2 GB 24 ay 97 lira..cihaz...sony xperıa L...

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaL

......

1000 Dakika + 1000 SMS + 4 GB 104 TL 24 ay..yanında cihazı ıphone 4...

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/iPhone4

......

1000 DK + 1000 SMS + 2 GB 91 TL galaxy s3 mını

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxySIIIMini

.....

Heryöne 1000 Dk+Heryöne 1000 SMS+ 2 GB internet Kampanyası
Aylık Ücret 117 TL cihaz galaxy s3...

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxySIIIKampanyasi
....

ben 2.grup tarifedeyim..tarifeme ek ücret değilde tarifemi dğeiştirmek istiyorum şu an ödediğim rakama 90 lira civarı çoğu...

2000 dakkadan 1000 dakkaya düşecem ama sorun o...cihaz için eyvallah edicez tabi sorun değil..varayova konuşmayız artık :p

soru şu..Hangi CİHAZ...

hepsi bana hoş geliyor ama tavsiyelerinize uyacağım...birde ilk dokunmatik telefonum olacak...hiç bilmediğim işler...

çok kral makinalar var ama pahalı htc one...galaxy s4 ıphone4s falan..bunlar arasında seçim yapmalıyım...veya sizin başka önerileriniz varmı...diğer operatörler içinde önerilere açığım AVEADAN geçiş yapabilirim diğer operatörlere...ama cihaz için en 6 aylık faturalı olmam lazım..bekleyemem...kredi kartına taksitde istemiyorum cihazı aylık fatura şeklinde ödemek istiyorum ...yardım lütfen...:king:

bende aynı hataya düşüp galaxy ace aldım 24 ay taahhüt ile toplu mesajı resimli mesaj olarak görüyormuş cihaz 30TL fazladan para ödeyince cihazdanda soğuyup eşime verdim.bu konuda avea'da hiç yardımcı olmadı avea'danda soğudum.24 ay olduğu için iptalde edemiyorum,bi yerden para bulursam toptan parasını ödeyip başka bi operatöre geçeceğim...

cihazla alakalı bi durum dimi başkan....

aynen öyle,samsung uda aradım bastım kalayı.dedim koskoca samsung bulamıyormu buna bi çözüm...avea desen banane öde,ulan 10 senedir hattı kullanıyorum hiç saygı yok sadık müşteriye.burada benim suçum ne?dökümanlardada sms gözüküyor...yani anlayacağın iki ucu boklu çubuk gibi iki tarafta duyarsız.
şimdi samsung'a yanaşmayacağım alırsam LG alacağım. L7 modeli var fiyatı 600TL civarında özellikleride güzel onuda bir araştır derim...ama k.kartı ile almak daha mantıklı.bir yere bağlı kalmak mantıklı değil.ben ettim sen etme :)

Bana sorarsan taahüt olayına bulaşma derim. Bir taahhüt veriyorsun bitmiyor namussuz. Cihaz olmayan benzer tarifeler var zaten. Telefonuda ikinci el alabilirsin.

Örnek vereyim. 117x24= 2800 TL Alacaksın

Ben K.K ile s3 aldım 1 hafta kullandım beğenmedim 950 tl ye sattım. Sıfır cıhazdı. 25 TL olan bir tarifeye geçersen 2 yıl için 600 TL de konuşma internet mesaj alırsın olur sana 1550 TL. 1250 TL cebinde kalır.

Hesap ortada.

F54

benden sana tavsiye sakın avea ya bulaşma
ben avea kullanıyorum iş yerinde arka odalarda çekmiyor arka odalar dediğime bakma 1.kat üzerinde de 1 kat var..

Taahüt le bu devirde cihaz alınmaz. Örneğin en üstteki sony xperia L, 24 ayda 97 liradan 2300 falan yapıyor hadi bunun 40 lirası dakikalar olsa cihaz 1350 ye denk geliyor ve satmak isteseniz satamazsınız da telefonu.Ben olsam gider direk telefonu alırdım.Hepsiburada'da bile cihaz 850 tl daha ucuzada bulunabilir belki.

iphonr 5 al. aynı taksit fiyatı olması gerek. ben 4s aldım. memnunum.

Tahhüte hiç bulaşmayın. kk ile alın telefonunuzu sonrada istediğiniz tarifeye geçin. iphone4 eskidi zaten sıfırı şuan 900-1000tl bandında hiç bulaşmayın 2 sene sonra 300e anca satarsınız satamazsınız bile. Diğer tavsiyemde telefonunuza sürekli şarkı video atıyosanız samsung gibi android bir cihaz alın. mesela ben sürekli dışarda yolda olduğumdan dizileri telefona atıyorum giderken izliyorum yeri geliyor başkasının bilgisayarına bağlıyorum yada hafıza kartımı takıyorum iphone da bölyle bir özellik yok yani itunes kurman lazım oradan atman lazım vs zaten hafıza kartıda desteklemiyor iphone. ip4 parasına samsung s3 alabilirsiniz oda çok güzel telefon her işinizi görür. ben iphone3-3gs-4s-5 ten sonra androide geçtim neden bukadar uğraşıyormuşum diye düşündüm şuan galaxy note2 kullanıyorum laptop kullanmayı bıraktım 5.5inç ekran var tv dizi internet her işimi görüyor şarjıda iphonelar gibi 1 güne bitmiyor :cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
her zaman IPHONE derim ama bu saatten sonra o kadar taahhüt ile iphone4 veya 4s sıfır alınmaz.

android kızılay gibi koca bir derya 200tl lik tablette telefonda da android işletim sitemi var 3bin tl lik telefonda da var. android telefon alınıyorsa piyasası ve güncellemeleri en iyi olanı tercih et.

.

Arkadaşlar taahhütlü cihaz alıcam Avedan...faturalıdayım...şu an nokısa x2-01 kullanıyorum...bana yetiyor fazlasıyla...

ama dokunmatik cihazlarada göz kayıyor bildiğiniz üzere..taahhüt bitiyor 1 hafta kaldı...

şunlardan hangisini tercih edeyim...

1000 DK + 1000 SMS + 2 GB 24 ay 97 lira..cihaz...sony xperıa L...

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaL

......

1000 Dakika + 1000 SMS + 4 GB 104 TL 24 ay..yanında cihazı ıphone 4...

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/iPhone4

......

1000 DK + 1000 SMS + 2 GB 91 TL galaxy s3 mını

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxySIIIMini

.....

Heryöne 1000 Dk+Heryöne 1000 SMS+ 2 GB internet Kampanyası
Aylık Ücret 117 TL cihaz galaxy s3...

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxySIIIKampanyasi
....

ben 2.grup tarifedeyim..tarifeme ek ücret değilde tarifemi dğeiştirmek istiyorum şu an ödediğim rakama 90 lira civarı çoğu...

2000 dakkadan 1000 dakkaya düşecem ama sorun o...cihaz için eyvallah edicez tabi sorun değil..varayova konuşmayız artık :p

soru şu..Hangi CİHAZ...

hepsi bana hoş geliyor ama tavsiyelerinize uyacağım...birde ilk dokunmatik telefonum olacak...hiç bilmediğim işler...

çok kral makinalar var ama pahalı htc one...galaxy s4 ıphone4s falan..bunlar arasında seçim yapmalıyım...veya sizin başka önerileriniz varmı...diğer operatörler içinde önerilere açığım AVEADAN geçiş yapabilirim diğer operatörlere...ama cihaz için en 6 aylık faturalı olmam lazım..bekleyemem...kredi kartına taksitde istemiyorum cihazı aylık fatura şeklinde ödemek istiyorum ...yardım lütfen...:king:

metehan abi öncelikle önceliğin ne ?

ben bu konuda bi çok kişiye şöyle seçim yaptırdım

şeklim olsun gerisini boşver diyene iphone
moda olsun beni beni 2 yıl idare etsin edeceğim zarar önemli değil bozulunca atarım dersen samsung
ömürlük olsun kaliteli olsun dersen sony

not: tartışmaya gerek yok bunlar şahsi görüştür

seçime gelince abi sana önerim sony ve bütçene uyuyorsa

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SonyXperiaZ

su geçirmez darbeye dayanıklı dayıma aldık üstünden bi tondan fazla olan kendi 2009 astrasını kasti olarak geçirdik telefonda çizik dahi yok su altında video çek toza toprağa at motora sabitle yağmurda çamurda tam senlik

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
biton parayı boşa harcayacan
çok meraklıysan dokandırmalı androidli telefona, bunu al:
HTC-EXPLORER

yok illa büyük olacak dersen bunu al:
GSmart-GS202.jpg

GİGABYTE GSMART-GS202
la ayu, gigabyte bilgisayar anakartı üretir ha, öyle dandik firma falan değil

daha da büyük istersen sağa temiz bi zopa lazım
dwayne-the-rock-johnson-walking-tall-351-main.jpg

arkadas su telefon olayını hıc anşamıyorum ya ne gerek var okadar pahalı telefona ? simdi belki tepki alabilirim ama sözüm meclısten dısarı adamlar 1 odada 5 kısı kalıyor ustlerı yırtık pırtık ıphone galaxy s falan kullanıyorlar ne var la bu tellerde benım telım 300 tl degerınde asha303 wıfı dokunmatık hemde Q klavyelı sarjı 2 gun gıdıyor oo oo mp3 var daha ne olsun yahu 3.2 de kamera var

ben turkcelde 300 dakka 3.bin mesaj 35 lira veriyordum,sonra baktım vodafone 35 liraya 500 dakk 5bin mesaj artı telefon veriyo benim için çok mantıklı geldi aldım...pişman değilim:)

taahhütlü telefon almak mantıklı ama çok uçuk fiyatlara veriyorlar örn;samsung s3 24 ay ile alırsan 91 tlden 2184 tl vermiş olucaksın; bu iki yılda çoğu kez faturanı aşıcaksın 2300'ü geçicek toplamda...

telefon satış fiyatı 900 tl...kullandığın tarifede aylık 1000 dakka 1000 sms 1gb internet 53 lira vermiş olucaksın,adamlarda burdan kazanıyor işte sen telefon olmadan bu tarifeyi 35 tlyede alabilirsin:cat:

900 tlye dışardan alsan 12 ay 75 tl taksit,35 tl faturan olsa toplam 110 lira;bu şekilde 1 yılda bitirmiş olucaksın toplamda 1320 lira vermiş olucaksın:)

2300 nerde 1320 nerde:p:wiinkk:birde 24 ay zan altında kalmak var:)

bence böyle bir hesap yapılmalı yoksa astarı yüzünü geçiyor telefonu haricen almak mantıklı oluyor:cat:

bu yazdıklarımı çözersen doğru yolu bulursun abi:)

abi ne teli yav memnunum diyosun şuan ki telefonumdan ayrıca o telefonu aldığın zamanda başlık açmıştın hatırlyorum güzel bi telefondu :) ben derim ki cbf i sat inazuma al :) :)

Ben,bu taahhüt işinden çok kazık yediğim kimseye önermiyorum.Beğendiğiniz telefonu başka alternatiflerle araştırmanızı öneririm.Bugün Avea avantajlı
olabilir,yarın Turkcell !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar