27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.

Kocaeli İl Temsilcisi
Tüm gönül dostlarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Umuyorum iyisinizdir arkadaşlar. Mübarek ramazan ayınızın öncelikle sizlere ,sevdiklerinize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini, temenni ederek konunun derinliklerine dalıyorum :)

ilkini 13 ağustos 2011 cumartesi akşamı, gerçekleştirdiğimiz ve artık geleneksele bağladığımız pideli, iftar etkinliğinin bu yıl 3. sünü Allah izin verirse , eş dost arkadaşlarla bir araya gelmek, tanımadığımız arkadaş , ağabey ve kardeşlerimizle tanışmak vesilesi ile, daha önceden katılım göstermiş arkadaşların isteği ve benimde zaman ve imkan olarak eksiklerimi tamamladığım sizlerinde katılımıyla hep birlikte 27 temmuz cumartesi akşamı gerçekleştirmek istiyorum.

2011 yılından .
http://www.motosiklet.net/forum/etk...92740-13-agustos-cumartesi-gecesi-nesesi.html

2012 yılından .

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/105571-4-agustos-cumartesi-iftar-etkinligi.html

öncelikle katılım gösterecek arkadaşlarımızın kesin bir liste oluşturması önemli bir husustur ki gelecek kişi sayısına göre hazırlık yapılacaktır , zira hiçbirimiz yapılan yemeklerin ve pidelerin zayi ziyan olmasını istemeyiz :)

uzun zamandır aslında benimde pek sesim soluğum çıkmıyor farkındayım , bende bir çok arkadaşımı uzun zamandır görmedim , ve tabiki tanıyıp tanışmak istediğim arkadaşlarda var onlarda kısmet olup gelebilirlerse , iftar vesilesi ile çok güzel bir akşam geçireceğimizi düşünmekteyim .

geçen yıllarda bu organizeyi hep tek başıma yapmaya kalkmış ve bir haylide tatlı bir telaşa düşmüş neredeyse eşle dostla oturup 2 kelam edemeyecek seviyeye geldiğim için bu yıl bu telaşı iş yerimin hemen yanında bulunan (çıtır ev yemekleri) lokantasının üzerine yıkmış bulunmaktayım :)
şaka bir yana iftar saatine kadar tam gaz çalıştığımız için ekstra koşturacak zamanım olmuyor , ama pidelerde sorun olmayacak tabiki bunun garantisini şimdiden verebilirim :)

sözü çokta fazla uzatmadan resimlerle konuyu şenlendirmeden önce yol, ulaşım ve yemek menüsü hakkında gerekli, bilgileri verip konuyu sonlandıracağım :)

öncelikle daha önce gelen arkadaşların bildiği gibi istanbuldan gelen arkadaşlarımız zamanları varsa körfezi dolaşarak ,izmit,gölcük, Değirmendere,ulaşlı ereğli, ve son olarak Karamürsel merkez ışıklarından sahile inip balık adasını sorabilirler , zaten balık adasında dev bir bayrak göreceksiniz ve sadece 1 tane yüksek bayrak direği vardır :)

anahtar kelime ilk defa gelecek arkadaşlar için ( KARAMÜRSEL BALIK ADASIDIR) balık adasını sorun küçük bir marina liman ve dev bir bayrak göreceksiniz
Oraya geldiğinizde yakanıza kırmızı bir karanfil takın ben sizi bulurum :)

eskihisar topçular istikametini kullanan arkadaşlar , feribottan çıkar çıkmaz doğruca sol (doğu) yöne dönerek Karamürsel istikametini takip ediyorlar ve onlar içinde aynı anahtar kelime geçerlidir :) (KARAMÜRSEL BALIK ADASI )NI sorunuz olmadı 0 532 683 2087 cep numaramdan bana ulaşıp yol güzergah bilgisi alabilirler , tabi istanbulun Avrupa yakası için pek bir şey bildiğim söylenemez:)

yemek menüsüne gelince 1 adet pide normal şartlarda 1 kişiye (aç) vaziyette yeterli gelmektedir (mezit ve Metehan bu tanımın dışındadır)!!!! menü şöyle olacak ,

ÇORBA
KIYMALI+KUŞBAŞILI+SUCUKLU,KAŞARLI PİDE
SALATA
TATLI
İÇECEK

Temel menü bu şekildedir ve kişi başı ücret 20 liradır .

not: öncelikle sizlerden ricam kesin bir liste oluşturmanızdır ki ona göre hazırlık yapacağım , mekan 100 kişiye hizmet verecek şekilde dizayn edilecektir , normal şartlarda 50-60 kişi hizmet alabiliyor.

notun dip notu:
isteyen eşini, dostunu akrabasını, artçısını, sütçüsünü, tüpçüsünü getirebilir hiç bir sıkıntı yoktur :) duyanlar duymayanlara söylerse daha iyi olur :)

dip notun, dip notunun eeeen dip notu :

tarih: 27 TEMMUZ CUMARTESİ
YER :KARAMÜRSEL BALIK ADASI
SAAT: İFTARA 30 DAKİKA KALA ORADA OLMANIZ YETERLİDİR

HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERKEN, KAZASIZ KEDERSİZ GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE.

2011 yılından seçmeler:)

2012 yılından seçmeler.......... zaman öyle çabuk akıp gidiyorki şaka maka derken 3 yılı birlikte geçirdik arkadaşlar , arkaya baktığımızda aslında zaman denen kavramın ne kadar da çabucak akıp gittiğini , dün ve hatta yıl denen kavramın anılar arşivinde ne kadarda çabuk yer aldığını görüyoruz .

2012 yılında aramızdan ayrılan , arkadaşlarımız oldu , şu mübarek ramazan ayında motosiklet kazası geçirerek şu an aramızda olmayan vmax nicli üyemiz olan, çok sevdiğim (emrah Kurtoğlu) kardeşimi rahmetle anıyorum zira bendeki tek canlı videosu , vefatından kısa süre önce bu iftar etkinliği videosuydu, o yüzden aşağıdaki videoların benim için ayrıca bir önemi ve anlamı var, sizlerde vesilesi ile sevgili kardeşimize bir fatiha okursanız , rahmetli emrah kardeşimizin ruhuna deysin.

http://www.youtube.com/watch?v=_WL6ZtgbHag

http://www.youtube.com/watch?v=SgSOnoQC1qE

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
metehan gelmesin :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Kocaeli İl Temsilcisi
Metehana ve Mezite saat 22:30 diyelim...:pl:

nasip inşallah..ama gelmeye çalışacağım...

sensiz olurmu ? kefaller kol gibi oldu cirit atıyorlar kıyıda :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:03 ----------

arkadaşlar listeyi güncelliyorum ve motor kayış kopardığı için sıvışıyorum müsadenizle :)

1-sinan er
2- ben irfan
3-
4-
5-
arka koltuklar 5 lidir lütfen yanaşalım, Karamürsel yolcusu kalmasın :)

Laynnnn noluyooo :) İrfan bu nası tarif olmmm...orda bi bayrak direği vardır falan...o direk banamı girsin nedir olay :) yarısı mezite girerse diğer yarısı hususunda yardımcı olurum o ayrı :) mobilden yazamıyom...adım geçiyo o arkadaşlarada yarın döşerim evden kısmetse...

Malako prensi bi arkadaş da saat kaçta demiş...avanak avninin kuzeni Eyüp iftardan yarım saat önce orda olun demiş...sen dabi lazlık var biraz anlamadın...

Eyüp kırmızı bir karanfille gelsin karamürsele onu öyle tanırız...ya da biz karanfil takalım o bizi öyle tanır :) te allammm yaa... :)

fotoda malum baştaki taçsız kral mete candır o kulunuz..2011 de orda idim...2013 de de orada olucam Allahın izniyle...iddialı konuşayım hatta gelmezsem bir bahane uydurursam beni GAY ilan ediniz..gay panda olam..çakçikilği9 bir üst leveline zıplatın hoplatın beni..gelecem lan..çünküm o gün ve bir önceki gün tatilim..koşa koşa gelcem..

Mezgit gangamda gelicek..bütün pideleri biz yicez..hatta samed ve eyübü aralarına karbon kağıdı koyup kuyu kebap yapıcaz :) :) karbon kağıdı fantaaazisii başkaydı lan dimi :)

fanteziye gündüz devam edelim..(bu arada bende biraz fentezi filen düşüneyim)
hele sen bir forumu dolaş..kimbilir başka biçok yerde kitlemiş olabilirler sana..
benden söylemesi...:pl:
ban yatar...yarın çocuk bakıcılığı yapıcam akşama kadar..by..:rendeer:

Kocaeli İl Temsilcisi
Laynnnn noluyooo :) İrfan bu nası tarif olmmm...orda bi bayrak direği vardır falan...o direk banamı girsin nedir olay :) yarısı mezite girerse diğer yarısı hususunda yardımcı olurum o ayrı :) mobilden yazamıyom...adım geçiyo o arkadaşlarada yarın döşerim evden kısmetse...

Malako prensi bi arkadaş da saat kaçta demiş...avanak avninin kuzeni Eyüp iftardan yarım saat önce orda olun demiş...sen dabi lazlık var biraz anlamadın...

Eyüp kırmızı bir karanfille gelsin karamürsele onu öyle tanırız...ya da biz karanfil takalım o bizi öyle tanır :) te allammm yaa... :)

fotoda malum baştaki taçsız kral mete candır o kulunuz..2011 de orda idim...2013 de de orada olucam Allahın izniyle...iddialı konuşayım hatta gelmezsem bir bahane uydurursam beni GAY ilan ediniz..gay panda olam..çakçikilği9 bir üst leveline zıplatın hoplatın beni..gelecem lan..çünküm o gün ve bir önceki gün tatilim..koşa koşa gelcem..

Mezgit gangamda gelicek..bütün pideleri biz yicez..hatta samed ve eyübü aralarına karbon kağıdı koyup kuyu kebap yapıcaz :) :) karbon kağıdı fantaaazisii başkaydı lan dimi :)

allahtan mobilden yazmissin :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Ben de gelmeyi çok isterdim bu etkinliğe yahu.. Ama aynı gün benim de İstanbulda bir iftar organizasyonum var.. Üstadım bir görüşemedik senle de, kısmete bak.. ::sm_smile

Kocaeli İl Temsilcisi
Ben de gelmeyi çok isterdim bu etkinliğe yahu.. Ama aynı gün benim de İstanbulda bir iftar organizasyonum var.. Üstadım bir görüşemedik senle de, kısmete bak.. ::sm_smile

Nasip kısmet cihancim iyi olurdu hakkaten mobilden yaziyorum.
Ru

gelmek isteriz ama çok uzak yahu :( söyle bir düşündüm de

size bol eğlenceleli kazasız belasız iftarlar..

saygılarımla

1-sinan er
2-ben irfan
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ben gelmiyorum.
Yemekleri begenmedim.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar