Hyosung GT250R satanlar

İstanbul uni. de öğrenciyim. 24 yaşındayım. Acil paraya ihtiyacı olmayan taksitle verebilecek olanlar varsa 400tl ye kadar taksitle almak istiyorum. Pazarlığımızı anlaşma sonunda kendi aramızda yapabiliriz. Masrafsız temiz bir motor istiyorum. Öğrenci olduğum için peşin alma imkanlarını zorlayıpta kendimi önümüzdeki zamanlarda zor duruma sokmak istemiyorum. Büyük bir motora kendinden emin bir şekilde geçmek için bir kaç sene kadar kullanmak niyetindeyim. Onun için taksitle verebilecekler varsa 0 almaktansa ikinci el almak istiyorum. 600lüklerle başlamakta aklımdan geçiyordu ama zaten yeterince konu var forumda ve nette. Çok mantıklı cevaplar üzere GT250R de karar kıldım. Kaza yapa yapa ve ani durumlarda nasıl davranmam gerektiğini kavramak daha düşük ama yine de kaliteli bir ss de daha az riskle öğrenmek daha mantıklı. İlgilenenlere teşekkür ederim. Hayırlı satışlar.

Hocam bu devirde elden taksitle kimse kimseye bir şey vermez. Alıcağınız motorda yüksek ihtimalle bir yerlerden patlak olucaktır hani alsanız bile... Onun yerine 6000 civarı kredi çekme imkanınız var ise kredi çekin. 6700 Tl civarlarında 24-28 ay aralıgında ödersiniz ufak ufak...

Öğrenci olduğum için öyle bir imkanımın olmadığını düşünüyorum. Senetle 2. el galericiden de olabilir. Yoksa gidip 0 için taksitlendirme yapmak zorunda kalacağım boş yere. Mail adreslerine mail attım. Sanırım yardımcı olabilecekler. İkinci elde bulabilirsem taksitli alacağım işte, yoksa tıpış tıpış 0'a.

0 alacağın zaman kredi kartına taksit yapmayacaksan bayi sana kredi kullandıracaktır.

Kendi bünyesi içerisinde kullandırıyorsa ne ala. Ben vade faizi vermeye hazırım. Ki veriliyor da sanırım kredi kartsız taksitle. Ama gidip 6 7 8e temiz bir ikinci el almak varken neden 0 alayım ki. İkinci elde alsam peşin fiyatı farklı taksitli fiyatı farklı olacak tabi ki. Pazarlığı yapılır. Ne bileyim satıp araba veya birşey taksitine girmek isteyen varsa en azından taksitlerine destek olmuş olur.

Bir tane vade yapabilecek birisini buldum. Henüz mesaj atmadım kendisine ama sizce hangi rengi daha güzel bu makinenin onu sorayım birde. Malum hepsini canlı görme imkanımız olmadı ve resimlerden gördüklerimizle yetindik. Nickten de anlaşılacağı üzere siyah renk severim. Ama kırmızı daha mı bi güzel duruyor, albenisi var sanki :) görenler beğenenler bir yorum atabilir mi ricam.

Bir tane vade yapabilecek birisini buldum. Henüz mesaj atmadım kendisine ama sizce hangi rengi daha güzel bu makinenin onu sorayım birde. Malum hepsini canlı görme imkanımız olmadı ve resimlerden gördüklerimizle yetindik. Nickten de anlaşılacağı üzere siyah renk severim. Ama kırmızı daha mı bi güzel duruyor, albenisi var sanki :) görenler beğenenler bir yorum atabilir mi ricam.

Sıkıntısız makine bulda rengini boşver hepsi güzel onların :)

en güzel rengi sedefli beyaz tıpkı benim motorum gibi :cat:

bu arada benim motorda satılıktır ilgilenenler özel msj atsın sahibinden de ilanı mevcut

Arkadaşlar bir konuda bir şey danışmam lazım. Ödemelerim bittikten sonra motoru üzerime alacağım elbette. Öyle de teklif edeceğim. Ama bunu kendi aramızda her iki tarafı da mağdur etmeden resmi olarak nasıl yapabiliriz? İzlenilmesi gereken yol nedir? Satış öncesi iki tarafında güvende hissetmesi şart.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:41 ----------

en güzel rengi sedefli beyaz tıpkı benim motorum gibi :cat:

bu arada benim motorda satılıktır ilgilenenler özel msj atsın sahibinden de ilanı mevcut

İlanı bulup inceledim. Eğer vade farkıyla satmak isterseniz pazarlığını yapmak isterim. Bir yıldan çok daha erken bitirmeyi planlıyorum ama her ihtimale karşı mahçup olmamak için iki yıl üzerinden konuşuyorum.

Kardeşim belki bir motosiklet mağazasından yada tamirciden bulabilirsin ama o iş baya uğraşlı olur. Öyle alacağına benim görüşüm hiç alma daha iyi, motor sonuçta düşersin sakatlanırsın kimse bakmaz o zaman ne olacak motor keyif işidir paranı biriktir öyle al yoksa sıkıntı yaşarsın.

Düşersin sakatlanırsın gibi bir bahane benim için pek tutarlı değil. Geçerli bir sebep değil. Borca sözleşme ile girilecek. Kimse bakmaz gibi bir durum yok.

iki yıl taksitle elden kimsenin motosiklet vereceğini sanmam... Kim ikinci el nakit satmak varken iki sene taksitle motorunu versin ki? Ancak arkadaşların dediği gibi elden çıkarmak isteyen çalıntı / kazalı vs patlak motorlar bulabilirsin. Yoksa piyasası olan bi model, adam koyar ilanı satar. Hevesini kırmak istemem ama gerçekler bunlar. Bence 0 satışı yapan bir yerden kredi ile halletmen / veya aile veya arkadaşlarından kart kredi vb şekilde destek istemen daha mantıklı

Birincisi 2.el max fiyatında dahi olsa %10a yakın bir komisyon tutarundan bahsediyoruz. Ki bu rakam %15e kadar çıkabiliyor motorun fiyatına göre ve bence azımsanacak bir tutarda değil. Bir yıldan çok daha kısa bir sürede ödemeyi planlıyorum doğrusu. Ama ben kendimden emin olduğum bir vade söyleyeyim istedim. Ve arkadaş aile meselesine gelince motorumu kendi imkanlarımla almanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Olmadı önümüzdeki sezon peşin alacağız napalım :)

Arkadaşın yapmak istediği benimki ile aynı.. Ben işin içinden çıkamamıştım açıkcası o yüzden öğrenci kredi kartlarını toplayıp(card finans 1000tl limitle en yüksek veren yerdi bu arada) cross 150 aldım.. Eğer bu işi çözebilirsen buradan yada pm ile aldığın yeri ve prosedürü söylersen çok sevinirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar