- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ah o eski döşemecileri özlüyorum...
biri beni mi andı? ::blusssh::
ah o eski döşemecileri özlüyorum...
---sana göre dediğin olabilir,İslama göre Allah.c.c. ve ben size bu gerçeği tebliğ ettim.Mahşerde AMAN YA RABBI AMAN YARABBİ beni dünyaya gönderde iman edeyim diye yalvarma.
---sana göre dediğin olabilir,İslama göre Allah.c.c. ve ben size bu gerçeği tebliğ ettim.Mahşerde AMAN YA RABBI AMAN YARABBİ beni dünyaya gönderde iman edeyim diye yalvarma.
---büyük patlama heranda binlerce içinde oluyor.elektirik ''enerjisinin devamlı olması için devamlı patlama halindedir.Sorduğun BİGBANG ise hiç mühim değil.Bu patlamaya star veren Bir ve tek Allah'tır.İlimde,alimde vs. onun emrine dolaylı dolaysız uymaktadır. tşkDediğim olabilir değil! kesin kanıtlanabilir bilgidir.Büyük patlama hakkında ne düşünüyorsun?
Bidakka, mahşer zamanı sur'a 2.kez üflenmesi ile başlamıyor mu ? İlk üflendiğinde de kıyamet kopacağına ve maddesel dünya yok olacağına göre mantıklı bir insan yok olmuş bir dünyaya dönmek için neden yalvarsın ?![]()
1.İlk üflendiğinde de kıyamet kopacağına ve maddesel dünya yok olacağına göre
2.mantıklı bir insan yok olmuş bir dünyaya dönmek için neden yalvarsın ?![]()
--sen ikinci SUR' u mahşerdemi sanıyorsun...?Dünyaya geldiğinde popona vurulmasaydı bana bu metni yazamayacaktın yani ölüydün.Diğert değişle ikinci SUR ebehanımın doğan çocuğa vuruş ile aldığı starttır.TIP uzmanlarına sor.Mahşer işine kaldınmı geri dönüş yok.Bidakka, mahşer zamanı sur'a 2.kez üflenmesi ile başlamıyor mu ? İlk üflendiğinde de kıyamet kopacağına ve maddesel dünya yok olacağına göre mantıklı bir insan yok olmuş bir dünyaya dönmek için neden yalvarsın ?![]()
Bidakka, mahşer zamanı sur'a 2.kez üflenmesi ile başlamıyor mu ? İlk üflendiğinde de kıyamet kopacağına ve maddesel dünya yok olacağına göre mantıklı bir insan yok olmuş bir dünyaya dönmek için neden yalvarsın ?![]()
---büyük patlama heranda binlerce içinde oluyor.elektirik ''enerjisinin devamlı olması için devamlı patlama halindedir.Sorduğun BİGBANG ise hiç mühim değil.Bu patlamaya star veren Bir ve tek Allah'tır.İlimde,alimde vs. onun emrine dolaylı dolaysız uymaktadır. tşk
--sen ikinci SUR' u mahşerdemi sanıyorsun...?Dünyaya geldiğinde popona vurulmasaydı bana bu metni yazamayacaktın yani ölüydün.Diğert değişle ikinci SUR ebehanımın doğan çocuğa vuruş ile aldığı starttır.TIP uzmanlarına sor.Mahşer işine kaldınmı geri dönüş yok.
Onun için Allah ve Muhammede burda inanmaya bak.
HER DİLDE BİR BAŞKA GÜZEL
MUHAMMEDER RESULÜLLAH.sav.
YENİ BİR ŞİİRİMDİR.HENÜZ PAYLAŞMADIM
ORHAN AFACAN
Big Bang= Büyük Patlama.Türkçesi yani farklı birşey değil.Neyin içinde ne patlıyor anlamadım.Kanıtlanabilir bir olay çözülebilir bir problem var karşımızda.Ancak bilgin yeterli değil ise söylemen yeterli.Allah'tan yardım istemene gerek yok:wiinkk:
Big Bang= Büyük Patlama.Türkçesi yani farklı birşey değil.
Güzek kardeş iyi güzel şiir yazdında yanlış bilgi verme alakası yok ebenin çocuğa vurmasıyla, aşağıda ayet gayet açık anlamayana anlatabilirim...
Kuran ı kerim okursanız Türkçesinden kendi dilimizden herşey apaçık orta ilk sur ve ikinci sur var.
Birincisi herşey ölüyor yok oluyor ikincisi aynen diriliyor sen ben herkes...
---kiyamet kopmasını Allah 'a bırak,1. maddesel dünyanın yok olmayacağına dair işaretler var ayetlere bakıldığında
2. bu daha çok pişmanlık ve ikinci bir şans istemeyi anlatıyor
TAYFUN SUN BORASIN
KAFANI BOŞA YORASIN
MAHŞERDE SIKIŞINCA
YARDIMI KİMDEN SORASIN
diyorum ORHAN AFACAN
YOK OLAN BEDEN VS.DİR,RUH YOK OLMAZ.aSonra bir hususu bir ayetle sabitlemeyiniz.Hadisler,Ehlibeyt ile diyalağo gir.
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:34 ----------
---kiyamet kopmasını Allah 'a bırak,
kopmadan önce kulluğa bak.
Siteden ayrılıyorum not bırak
sonra cevaplarım tşk.
---büyük patlama heranda binlerce içinde oluyor.elektirik ''enerjisinin devamlı olması için devamlı patlama halindedir.Sorduğun BİGBANG ise hiç mühim değil.Bu patlamaya star veren Bir ve tek Allah'tır.İlimde,alimde vs. onun emrine dolaylı dolaysız uymaktadır. tşk