Bunca aradan sonra BOY'dan herkese selamlar !!!

boy

Merhaba arkadaşlar,

Şu anda sitenin toplam abone sayısı kaç oldu bilemiyorum ama ben siteye girmeyi bıraktıktan sonra binlerce yeni kişi gelmiştir. 4 seneden yeni olanlar beni tanımaz, belki yazılarıma denk gelmişsinizdir çünkü binlerce yazım vardır burada. Bugün de beni siteden Oğuzcan adlı bir arkadaş Facebook'da bulup eklemiş, motosikletler ile ilgili birşeyler sordu. Ben de siteye girmeyi denedim, 4 senedir kullanmadığım hesabım hala taş gibi duruyormuş, ilk şifre denemesi de başarılı olunca birkaç satır çiziktireyim dedim. Eski kurtlar hala burada mı? Ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Bende bir sürü havadis var :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hosgeldin ustad nerelerdeydin ozlettin kendini.
Beni belki tanimazsin ama yazilarini yakindan takip ediyordum.

Tekrardan hoş geldinnn uzun ara oldu ama profil resmin kırmızı şeytan iyi biz sana öyle alıştık :O

Selam ne iyi etmişsin nerelerdesin birkaç satır karala bari istanbul damısın

Motosikleti
Fazer8 abs
boy hoşgeldin ama motorforumu değil artık burası arkadaşlar karar alıp siyasi forum yaptılar.

Ben de bunu anlamıyorum ya.Motosiklet forumu diye sadece motorlarla ilgili mi konular olması gerekiyor.Spor, siyaset, güncel olaylar, konu dışı olamaz mı yani.
İsteyen istediği bölümü okur
Saygılar

boy hoşgeldin ama motorforumu değil artık burası arkadaşlar karar alıp siyasi forum yaptılar.

Motosikleti
Fazer8 abs
Ben de bunu anlamıyorum ya.Motosiklet forumu diye sadece motorlarla ilgili mi konular olması gerekiyor.Spor, siyaset, güncel olaylar, konu dışı olamaz mı yani.
İsteyen istediği bölümü okur
Saygılar

bizde bişey demedik, isterseniz haydar dümenden inleyen nameler bölümü oluşturun.

Hoşgeldiniz, buralar artık bostan oldu motorcu pek kalmadı :p

Moderatör
Merhaba arkadaşlar,

Şu anda sitenin toplam abone sayısı kaç oldu bilemiyorum ama ben siteye girmeyi bıraktıktan sonra binlerce yeni kişi gelmiştir. 4 seneden yeni olanlar beni tanımaz, belki yazılarıma denk gelmişsinizdir çünkü binlerce yazım vardır burada. Bugün de beni siteden Oğuzcan adlı bir arkadaş Facebook'da bulup eklemiş, motosikletler ile ilgili birşeyler sordu. Ben de siteye girmeyi denedim, 4 senedir kullanmadığım hesabım hala taş gibi duruyormuş, ilk şifre denemesi de başarılı olunca birkaç satır çiziktireyim dedim. Eski kurtlar hala burada mı? Ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Bende bir sürü havadis var :)

Hoşgeldin, kulaklarını çok çınlatıldı buralarda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------

Siyasi konulara girmez, okumaz, sadece motorla ilgili konulara girer okursun.
CNN Türk'de haber kanalı, hep haber mi yayınlıyor?

Important Murrata haber saldım o da damlar müsait olduğunda...

dip not : 2003-2004 lerde tüm niklerin başında "important_ "vardı...:p

Moderatör
Adam bir döndü pir döndü. Tüm dinazorlar teker teker piyasaya çıkmaya başladı :)

Oooo kimler gelmiş. Gerçi hep böyle olmaz mı? Bekarken MT'den çıkmayız, sonra evlenip 1-2 çocuk yapıp MT'den ve motosikletten uzaklaşırız. 3-4 yıl sonra evdeki çoçuk ve hanım sesi çekilmez bir hal alınca tekrar geçmişe dönüş yaparız.:mrgreen:

Hoşgeldin Mehmet ve diger arkadaşlar. Bir daha bukadar uzun aralar vermemeniz dilegiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar