Bunca aradan sonra BOY'dan herkese selamlar !!!

mehmet hoş geldin tekrardan yazdığını görmek güzel (=

Oooo kimler gelmiş. Gerçi hep böyle olmaz mı? Bekarken MT'den çıkmayız, sonra evlenip 1-2 çocuk yapıp MT'den ve motosikletten uzaklaşırız. 3-4 yıl sonra evdeki çoçuk ve hanım sesi çekilmez bir hal alınca tekrar geçmişe dönüş yaparız.:mrgreen:

Hoşgeldin Mehmet ve diger arkadaşlar. Bir daha bukadar uzun aralar vermemeniz dilegiyle :)

senide görecez :p

Oooo kimler gelmiş. Gerçi hep böyle olmaz mı? Bekarken MT'den çıkmayız, sonra evlenip 1-2 çocuk yapıp MT'den ve motosikletten uzaklaşırız. 3-4 yıl sonra evdeki çoçuk ve hanım sesi çekilmez bir hal alınca tekrar geçmişe dönüş yaparız.:mrgreen:

Hoşgeldin Mehmet ve diger arkadaşlar. Bir daha bukadar uzun aralar vermemeniz dilegiyle :)

Hocam dediklerin çok doğru evlenmeden önce devamlı mt deydim evlendim motorum gitti buralara uğramaz oldum çocuk oldu sonra bir gün 25 km yolu 3,5 saatte servis ile eve varınca cinnet geçirdim kimseye haber vermeden gidip motor aldım herkes bana deli diye bakıyordu evlisin çocuğun var diye nasihatlar veriyordu ama ben kimseyi dinlemedim ve motoruma binince o içimdeki mutluluğu coşkuyu anlatamam bir daha motorumdan ayrılmamaya karar verdim. Motosiklet bir tutkudur nekadar sen vazgeçsende o senden vazgeçmiyor bir gün mutlaka içindeki ateşi dışarı çıkartıyor

Moderatör

Evleneli 5 sene oldu, bizim velet dünyaya geleli 2 ay oldu, hala burdayım ama ben :)
Hatunu seçmesini bileceksin demek ki Gökhan'ım :)

Ya bu adam motordan anlamaz gelip bir de yazıyor buralara hasta oluyorum :)

Mehmet abi hoşgeldin :)

Sen bi yazmışsın üyelik tarihi 2004, 2005 olan üyeler gelmiş :)

Kayıplar çıkmış ortaya. Ben dahil :))

boy

Gökhancım o işler öyle olmuyor aslında, şöyle oluyor...
Motosiklet.net ten çok önce ben motor kullanıyordum, siteye üye oldum, birçok arkadaş kazandım, evlendim çocuklarım oldu ama motor işini bırakan ben olmadım, hatta eşim hamileyken bile yarışmayı bırakmadım, motoru bırakan sitedeki diğer arkadaşlar oldu. Zamanla ortak konumuz olan motosiklet ile ilgili adam bulamamaya, yalnız dolaşmaya başladım. Bir süreden sonra da yalnız dolaşmak sıkıyor tabi. Kendimi yarışa verdim, yine yalnızdım, kimse destek vermeden senelerce yarıştım. Baktım olmuyor, 18 senelik IT hayatımı geride bırakıp motosiklet işi yapmak için ailemi de peşime takarak Amerika'ya taşındım. Şu anda da motosiklet servis, satış, aksesuar yapmak üzere Orlando'dayım. Motor işini kim bırakmış Gökhan'cım söyle bakalım? :mrgreen:

Evet tüm dinazorlar bu sayede ortaya çıkmaya başladı, çoğu kişinin hala burada olmasına çok sevindim. Zaman buldukça yazmaya çalışacağım. Amerika'da olan veya emlakçı tanıdığı olan bana iş konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Şu anda tek ihtiyacım düzgün bir yerde kiralık bir dükkan bulmak. Buradaki bir arkadaşımla bazı problemler yaşadık, işi ayırmak zorunda kaldık. O yüzden bağımsız bir dükkan arıyorum.

Hoşgeldin Mehmet,

"Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak"

Umarım herşey dilediğin gibi olur.

boy

Hoşgeldin Mehmet,

"Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak"

Umarım herşey dilediğin gibi olur.

Evet bazı şeyleri sıfırlamak gerekiyordu, birçok insana göre bu imkansız bir hareket ama bana göre olması gereken çok da zor olmayan bir karardı. Hayatta herşeyin bedeli vardır, birşeyleri denemeden sonucu göremezsiniz. Hayata bir kez geliyoruz ve yapmak istediğimiz çoğu şeyi erteliyoruz, sonra yaparız diyoruz ama yapamıyoruz, bir de bakıyoruz zaman öyle hızlı akıp gitmiş ki çok geç kalmışız. Neyse ki ben böyle değilim, hayatı "keşke" lerim olmadan yaşamayı tercih ediyorum. Önemli olan mutlu olmaktır, bunun için de kendiniz ve aileniz için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor. Senelerdir hiç değişmeyen imzama bakarsanız anlarsınız :)

Super Moderator
Aylardır, belki de yıllardır forumda gördüğüm en keyif veren konu olmuş. Birkaç kişinin isimlerini görmek bile gülümsemelere sebep olabiliyormuş yüzde. :)

Herkes hoşgelmiş, hoşdönmüş :)

Şu emlak işini de sorayım birkaç kişiye, şahsen bir tanıdığım yok ama, kulaktan kulağa bir yerlere ulaşırız belki.

boy

Aylardır, belki de yıllardır forumda gördüğüm en keyif veren konu olmuş. Birkaç kişinin isimlerini görmek bile gülümsemelere sebep olabiliyormuş yüzde. :)

Evet gerçekten bunca zaman geçmesine rağmen yine aynı ortamda buluşabilmemiz çok hoş oldu. Motosiklet.net te beni hatırlayabilecek kişilerin bile olması güzel.
Eeee arkadaşlar nerdesiniz? Bakalım dinazorlardan daha hangileri çıkacak ortaya...

Evet gerçekten bunca zaman geçmesine rağmen yine aynı ortamda buluşabilmemiz çok hoş oldu. Motosiklet.net te beni hatırlayabilecek kişilerin bile olması güzel.
Eeee arkadaşlar nerdesiniz? Bakalım dinazorlardan daha hangileri çıkacak ortaya...

bende burdayım :mrgreen:gören yok...

dinozor diyo adam..ayucuk değil...:pl::pl::queen:

Tekrar hoşgeldin aramıza..kaybolma ama tekrar...:cat:

hoşgeldin abi uzunca bi süre oldu .. ama inan ki özledik yazılarını okumayı ....

Evleneli 5 sene oldu, bizim velet dünyaya geleli 2 ay oldu, hala burdayım ama ben :)
Hatunu seçmesini bileceksin demek ki Gökhan'ım :)

De de onu de:pale:

mehmet hoş geldin tekrardan yazdığını görmek güzel (=

senide görecez :p

Hoşgeldin Mehmet,

Du bakalım seni de göreceğiz :mrgreen:

Zor görürsünüz:p

Gökhancım o işler öyle olmuyor aslında, şöyle oluyor...
Motosiklet.net ten çok önce ben motor kullanıyordum, siteye üye oldum, birçok arkadaş kazandım, evlendim çocuklarım oldu ama motor işini bırakan ben olmadım, hatta eşim hamileyken bile yarışmayı bırakmadım, motoru bırakan sitedeki diğer arkadaşlar oldu. Zamanla ortak konumuz olan motosiklet ile ilgili adam bulamamaya, yalnız dolaşmaya başladım. Bir süreden sonra da yalnız dolaşmak sıkıyor tabi. Kendimi yarışa verdim, yine yalnızdım, kimse destek vermeden senelerce yarıştım. Baktım olmuyor, 18 senelik IT hayatımı geride bırakıp motosiklet işi yapmak için ailemi de peşime takarak Amerika'ya taşındım. Şu anda da motosiklet servis, satış, aksesuar yapmak üzere Orlando'dayım. Motor işini kim bırakmış Gökhan'cım söyle bakalım? :mrgreen:

Vaay vay baya radikal kararlar almışsın:cat:. Umarım herşey istedigin gibi gider.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar