Valla dilimde tüy bitti beraber sürüş yaptığım arkadaşlarıma söylemekten o gün dizliği takmıştı ama bellik yine yoktu... Ne diyeyim ki sonra frikik veriyor işte 
Ne zaman kısmet olur bilinmez ama muhakkak gelcem şu Riva yoluna çok merak ediyorum...:cat:
Ne zaman kısmet olur bilinmez ama muhakkak gelcem şu Riva yoluna çok merak ediyorum...:cat:
Murat aslında o yolu Ergin'in anlatması lazım.
Aşık o yola resmen.
Şairane bir biçimde anlatacağından eminim de tek sorun yol güzel ama kısa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------
Artık Riva yolunun şöhreti sayende ülke çapına yayıldı. Bir iki kelam bekliyoruz.
Kısa olduğu belli zaten 2. 3. turlar falan... Zaten gelirsem diyeceğim Ergin üstadıma "Düş önüme yol göster" Artık kaç tane VFR yi toplayabilirsek...sonra senkronik su balesi tadında... Gideeeer geliriz Riva'ya:queen:
Ancak bir kaç rahatsız edici noktası var; bazı kavşaklara (ki bu hafta birinden çıkana ben korna çalmama rağmen Barış'ı sıkıştırdı) dikkat edilmeli .
Dikiz aynasından sürekli bakıyordum süratimi de düşürdüm ki 2. turunuzda denk gelebilelim diye.
Bir baktım iki tane far geliyor ışıldayarak ama yıldırım gibi geliyor,eşime dedim ki Ergin geliyor yanımda süzülerek geçti gözlerim Barışı aradı bir baktım onunda farlar göründü,insanın tanıdğı arkadaşlarının sürüşünü seyretmesi hem çok keyifli ve gurur verici hemde aman dikkat edin dediğim için sürekli birazda endişe verici. :cat:
En az bende sizin kadar o an adrenalin salgılıyordum,bir de üzerine künefeyi yeseydim var ya aman yarabbim.
Dedim ya "Allah korusun,şeytan doldurur"l:
Valla Ergin video çekerken senden yana sıkıntı yoktu da Barış'ı çekseydim hakkımda yanlış düşüncelere kapılabilirlerdi insanlar. :queen:
Valla dilimde tüy bitti beraber sürüş yaptığım arkadaşlarıma söylemekten o gün dizliği takmıştı ama bellik yine yoktu... Ne diyeyim ki sonra frikik veriyor işte![]()
Uploaded with ImageShack.com