[Bursa - MT]

Iptalmi oldu abi ? Heveslenmistim birden ben kesin gelirdim :) inegöl disana iftara cikamam 00.00 da iş başı :)

fsm de iftar işi sarmadı beni nedense birde aile olarak zor benim için eşimi motosiklete bindirmek istemiyorum kaza yaparsak ikimizin birden zarar görmesini istemiyorum , inegöl işi iyiydi yada şehir dışı yerler

motoru alalı oldu biraz ama fotoğraf yüklemek yeni nasip oldu buda benim eşek;
q8pnz.jpg

q8pt6.jpg

q8puj.jpg

q8pw7.jpg

q8py3.jpg

2 grup gördüm abi bi karma motorcular her türden motor vardı bide racingcileri gördüm bizim olsaydı yazarlardı diye düşündüm :) :)

Son düzenleme:
Sabah saat 10:30'da teker döndü. İlk durak kumla oradan haydariye köyü, yolda İhsan abiler denk geldi Yolu sorduk. Hop Çınarcıktayız ( bidaha tövbe o yola girmem ) Çınarcıkta biraz deniz biraz güneş sonra yola devam. Koca dereye geldik yemek yedik az kala sopada yiyorduk. Oradan Esenköy, Armutlu, Narlı, Kumla, Gemlik Hop Bursa Toplam 210km yol :)

Esen köyden sonra yol cidden çok güzeldi.

Bizde cuma akşamı yaptık 3 motor(Ben,mehmet,rasim) dolaçlama oldu :) Gemlik kalkış,armutlu,esenköy,çınarcık,yalova,orhangazi,yarım bir iznik kenarı:) eve varış 01:00 :D 190 civarı da bizde var :)

Sabah saat 10:30'da teker döndü. İlk durak kumla oradan haydariye köyü, yolda İhsan abiler denk geldi Yolu sorduk. Hop Çınarcıktayız ( bidaha tövbe o yola girmem ) Çınarcıkta biraz deniz biraz güneş sonra yola devam. Koca dereye geldik yemek yedik az kala sopada yiyorduk. Oradan Esenköy, Armutlu, Narlı, Kumla, Gemlik Hop Bursa Toplam 210km yol :)

Esen köyden sonra yol cidden çok güzeldi.

Kumla yolunu biz motorcular için yeni yaptirdım :wiinkk: :wiinkk:

Yarın akşam iftara gelecek olanlar, kaç kişi geleceklerini de bildirsin bu akşam. Ona göre rezervasyon yapılacak.

Ercan Abi bi el at bu işe :D

Hemen gençler siz isteyin kerpiçhaneden asfalt kamyonunun freni kopuk salarım aşşa namazgaha kadar asfaltlanır o yol ;)

Bende bi 180-200 km asfalt hafif arazi karışımı bi keles köyleri ve kocayayla oradan soğukpınardan uludağ yolu yaptım Hem iş hem gezi babında iyi denk geldi

selam arkadaşlar bu hafta sonu göller bölgesine gitmeyi dusunuyorum yakın zamanda buraya gıden varmı yollar nasıl alaçam koyunden gidiliyor diye duymustum dogrumudur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar