Ben biraz zorlayınca 34 tırnak dişli ile 110 görebiliyorum. Şu an karbüratör ayarlarını kurcaladım ama yavaş da olsa yine aynı sürate çıkıyor. Hava filtresini çıkartıp açık hava filtresi takacağım. Hem benzin tüketimim arttı, hem de ivmelenmesi çok yavaşladı motorun. Güzel bir hava ayarı istiyor bu motorlar. İki piston olduğu için ayarlamak da öyle kolay bir iş değil... Şu an her iki vidayı da 3 tam tur açtım ama çekiş düştü ve çalışma düzeni bozuldu. Önceden sağ vida yarım tur açık idi soldaki ise 1,5 tur. Yine aynı ayara getireceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
@thepope: Mert eğer arkadaşının motorda değişiklikler yapılmamışsa, göstergeler farklı gösteriyordur. Eğer değişiklik yaptıysa acaba neler?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
@thepope: Mert eğer arkadaşının motorda değişiklikler yapılmamışsa, göstergeler farklı gösteriyordur. Eğer değişiklik yaptıysa acaba neler?