lastiğim pek sert olsun istemiyorum yumşak ve daha az kayan bir lastik tercih edeceğim onun için eğer var ise iç lastikli yumuşak yere daha iyi tutunan tavsiyeniz sevinirim.
salcano hakkaten ıyı makına.kullanmayanada anlatmaya calısmamak lazım.
Anladım. Traşlatmak yanlış bence,disk incelince daha çabuk yamuluyor, hatta kırılabiliyor. (Eski arabama yaptığımdan biliyorum) Disk sıcakken su değerse yamuluyor demişti usta, o zamanlar benzincilerde bedava yıkıyorlar diye su tutturduğumdan oldu diye tahmin ediyorum. Burda da su birikintilerinin üstünden geçerken sıçrayan su sebep olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Öğlen ilk çalışmada biraz nazlandı, az gittim stop etti. Bas -bas çalışmaz, az çalışır gibi yapıyor duruyor. Anladım, pislik gelmiş, bas ayak marşıyla 4-5 kere, sonunda attı da rahatladı! Düşündüğüm başıma geldi. Arkadaş bu ayak marşı ne nimet bir şey yahu, niye bütün motorlara koymazlar anlamıyorum.
Öne yumuşak balata aşrt bence.Benzinde pislikte çok illet olur allahtan enjeksiyonlu değil motor.Adem Abi den gördüğüm birşey daha var bu konuda benzin filtresini temizlemen gerekir.benzin mustuğunun oradaki plastiği yavaşça dişlerini kırmadan açıp dökmek lazım.
benim diskte herhangi bi sorun yok. Yumuşak balata iyidir. benim tubles lerdede sorun yok. Hatta motorda sorun sıfır. Siz nereden buluyosunuz bu kadar sorunu bilmem.
hayırlısı olsun kardeşimMerhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır giremiyordum. Umarım iyisinizdir ve her şey yolundadır. Motorumu satışa çıkardım. Satılık bölümünden ilana bakabilirsiniz. Hepinize sevgiler :rendeer:
Ben acaip kılımdır, pire için yorgan yakarım. Şimdi aklıma geldi, motor çalışırken marşa basarsan dönüyor marş motoru, yakacak bir yerini, olur mu öyle şey, insan yanlışlıkla korna yerine basabilir?
Katılıyorum.Adama motorunu sattırır o derece :queen: .Zaten özellikle kullananlar fazla beklentiye girmediklerinden gözleri açılıyor şaşkınlıktan :mrgreen:
Demekki benim 1 senem kalmış sübap ayarını öğrenmeme1989 dan beri motor üzerindeyim tam 24 senedir lakin örnek arka tekerleğin sökülmesi gerekse (yolda kalmadıkça) elimi değdirmem doğru motorcuya :wiinkk: bu yüzden olsa gerek hiç bir şeyini öğrenemedim şu motorların :sunny: yapabilenlere ise gıpta ile bakarım :cat:
Demekki benim 1 senem kalmış sübap ayarını öğrenmeme1989 dan beri motor üzerindeyim tam 24 senedir lakin örnek arka tekerleğin sökülmesi gerekse (yolda kalmadıkça) elimi değdirmem doğru motorcuya :wiinkk: bu yüzden olsa gerek hiç bir şeyini öğrenemedim şu motorların :sunny: yapabilenlere ise gıpta ile bakarım :cat:

Abi demek sizin motorcular güzel.Gel Bodrum'a bir senede komple söküp takamzsan adım Murat değil :queen:
Ben 15-50 Shel kullanıyorum çok memnunum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
[url]http://p1307.hizliresim.com/1c/b/q3c1c.jpg[/url]
İşyerinde boğuluyorum stresten.Şöyle motoruma binip 20 km üstüne çıktımmıydı ne sinir kalıyor ne stres :cat:
murat abi motorun çok güzel Allah kaza bela vermesin.. Koltuktaki kaplama nasıl bişey abi..? Kaç tl...? Nerden yaptırdın..?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Ahmet abi gezilerinin devamı gelecek mi ?
Arkadaslar solcano wolf almayi dusunuyorumda benim ogrenmek istedigim bu motor 100 km duz yolda ortalama kac litre benzin tuketiyor...?
Hmm anladım abi başka bir renk alternatifi ile çok güzel durur senınkının rengide guzelde ben sevmıyorum ama çok iyi bir fiyata halletmişssin ve motorun koltugu korumak + konfor da cabası..Abi 20 km derken, hız anlamında şöyle püfür püfür estimi kendime geliyorum.:queen: Bodrumda bu vakit acayip trafik var küçük İstanbul.Adım atılmıyor.
Amin Hüseyin kardeşim.Koltuk kılıfı ile ilgili kimseyorum yapmamıştı.Aydın'da Cumartesi pazarından 10 Tl büyük havlu aldım, oto döşemeci 10 tl ye yaptı.Koltuğu çıkartıyorsun adam ona göre havluyu kesip etrafına don lastiği dikiyor.Sonra etrafına geçirip lastiği sıkınca böyle bir şekil oluyor.Yazın sıcakta koltu8k yanmıyor ve ekstra konfor diyebilirim :cat: Bodrumda 50 Tl yapıyorlar
r:
Motosikletimi satışa çıkardım, düşünürseniz irtibata geçelim. Daha sıfır sayılır motosikletim 126 km de şuan.Arkadaslar solcano wolf almayi dusunuyorumda benim ogrenmek istedigim bu motor 100 km duz yolda ortalama kac litre benzin tuketiyor...?
Hmm anladım abi başka bir renk alternatifi ile çok güzel durur senınkının rengide guzelde ben sevmıyorum ama çok iyi bir fiyata halletmişssin ve motorun koltugu korumak + konfor da cabası..Maşallah topicdeki herkes çok güzel bakıyor motoruna...