- Konu Yazar
Kardesım ruhsatı sucunun ustune ama benim ne ehliyetim var ne sigortam polise sordum çalıştıran cezayı yer dedi seni çalıştıran o dedi senin ehliyetin yok seni işe aldı ustelık sıgortasız calıstırdı bası cok agırr dedı,bunu dıyen kısı polis bu durumda sucuya herhangibir ödeme yapmıyıcam nasıl alıcak parayı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
Kardeş nediyosun sen azını tartarak konus ben ekmek paramı kazanıyodum ne soytarısı calısmak soytarılıkmı oldu ? Asıl senin gibi motoru gereksiz yere kullanan bagırtan kısılere soytarı denır ben ekmegımı cıkartıyordum annemın amelıyat parasını topluyordum,benim sucuya vericek param olsa annemı amelyat ettırdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
inşallah sendende iyi para çıkar sucudanda.git komilik yap mendil sat.senin gibiler yüzünden motosiklet kültürü diye bişey kalmıyor.nerde soytarı var motor üstünde diyor millet.bugün biriyle konuştum keşke almasaydın açıkça söyleyim benim motosikletlilere hiç saygım yok yolda vermem yolunuda kesmem dedi.bişey diyemedim ne diyim.
Kardeş nediyosun sen azını tartarak konus ben ekmek paramı kazanıyodum ne soytarısı calısmak soytarılıkmı oldu ? Asıl senin gibi motoru gereksiz yere kullanan bagırtan kısılere soytarı denır ben ekmegımı cıkartıyordum annemın amelıyat parasını topluyordum,benim sucuya vericek param olsa annemı amelyat ettırdım