TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sabri delirtme beni. allahın çinlisi,
1-2 güne rodaj biter benim. sonra yavaş yavaştan test vidyoları atıcam cbf 250 ybr cbf 150 cbr 125 filan.
kuba mühendisi filanda yok, adamlar aynı köylü kadrosuna amblem logo basıp satışa gönderiyorlar.
şuraya bak hepsi aynı, ne farkı var biri max 100 basıyorsa öteki 105 basabiliyordur. tartışmaya bile gerek yok..
Ali abi bende şu tekerci apaçilerle makara geçelim diye attım çitayı konu aldı yürüdü Bizim motorun rakibi cbr başka kıytırık mahalle markalarına bakmıyoruz bile.
senin motor kaç km ye geldi de rodajı bitiriyon ali abi ?Ben 620 km ye geldim gidiş baya degişti :)
Şu karşılaştırma videolarınıda 4 gözle bekliyorum ::gazla::

tvs nin titrediğini bende söyledim. eski kasa bana itici geliyordu. ama emege saygı. adamlar yapmış. yeni kasadaki tip 150 cc hiç birinde yok. 250 cc de tek tük var yakışıklı motosiklet naked tipinde. ama olayı bi tarafdan alıp bi tarafa cekiyorlar.
biri diyorki ben yolda geçtim. sonra olayı oluyor rks tvs yi geçiyor. 90da geçiyor adım geçiyor. bilmem ne oluyor.
sabri gidiyor aferin geçiyormuş diyor. boka sarıyor. sabri dalga geçiyor. millet ciddiye alıyor. oo bizim motor tvs yi geçiyor diyor genelliyorlar
titriyorsa titriyor. itin biyerine sokmanın bi anlamı yok.
bmw ortaklık yapmış adamlarla. adamlar ortak bmw motosiklet yapacaklar.
sanıyorlar mı bmw nin küçük cc motosikletleri 10 12 binden aşagıya fiyat koyacak?
o zaman tvs nin hakkını verir bu arkadaşlar..

rodaj için ise yagı değişicek buldum filtreyi. rodajı için uzun yol yapıcam. sanırım bir haftaya 1000 km filan olur şimdi 600 küsür kilometrede
sonra kamera bulup cekicez bakalım..

itin biyerine sokmak lafı yüzünden dün uyarı aldım tsubasa. Aynen senin yazdığın gibi yazmıştım :pr:

hadi bakalım bende ehliyeti alıyımda rodajı tam anlamıyla bitsin benimde BMW ile ortak oldu ama küçük cc satışa sunucagını pek tahmin etmiyorum belki kendi motorlarına parça üretimidir düşünceleri

Beyler bizim benzin deposu girişindeki su tahliye deliğinin ucu nereye çıkıyor :D
Tahliye etmiyor da, tıkalı olmasın bir bakmak istiyorum.

bende geçenlerde tvs ve inazuma arasında kaldım. Kıyas yanlış olduğunu biliyorum. Ama tvs yi alınacak motorlar arasında gördüğüm için tvs dedim. İnazuma parasıyla 2 tane tvs alınır. Fakat olurda inazuma alamazsam 2013 sıfır tvs alıcam. Veya aklımdaki liste şu= 1 ci sırada sıfır inazuma 2 ci sırada 2 ci el cbr 250 alırken veya satarken zarar etmem. 3 cü seçeneğim 2013 tvs apache.
Biraz karışık oldu ama neyse :)

bende geçenlerde tvs ve inazuma arasında kaldım. Kıyas yanlış olduğunu biliyorum. Ama tvs yi alınacak motorlar arasında gördüğüm için tvs dedim. İnazuma parasıyla 2 tane tvs alınır. Fakat olurda inazuma alamazsam 2013 sıfır tvs alıcam. Veya aklımdaki liste şu= 1 ci sırada sıfır inazuma 2 ci sırada 2 ci el cbr 250 alırken veya satarken zarar etmem. 3 cü seçeneğim 2013 tvs apache.
Biraz karışık oldu ama neyse :)

İnazumanın yakıt değerlerine bakmadan almayın. bana çok yakıyor gibi geldi de.

Beyler bizim benzin deposu girişindeki su tahliye deliğinin ucu nereye çıkıyor :D
Tahliye etmiyor da, tıkalı olmasın bir bakmak istiyorum.

deponun altında siyah bir hortum var eğilince şamandıranın sensörünün orada göreceksin kıvrıldıysa tıkanıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

konuya bakın mondial daha saglammış tvs den
dalga gece gece makara konusu olduk iyice.
http://www.motosiklet.net/forum/commuter-cup-moped/116875-tvs-mi-mondial-mi-kararsiz-kaldim.html#post3084973

daha geçen gün tamircide dirft topluyorlardı kazalı yana düşüp sürüklenmiş önden darbesi yok ama gidonun takınca ön takımın yamukluğu belli oldu yani sadece sola düşen bir motor bu tamam benim motorda lodos fırtınasında orta ayaktayken devrildi ve statör kapağını deldi ama muhtemelen mermerin köşesine şiddetli çarptı

tsubasa
cok argo kelimeler kullaniyorsun unutmaki bu forum herkese acik kiminin esi kiminin kizi bakiyor buyazilara
tsubasa birde herkesle cok polimige giriyorsun gereksiz tartismalar kimseyle tartisip kirmaya deymez

inazumanin yakitini soran arkadas uzun yolda sakin kullanimda 12.5 krs yaktim sehir icindede 15.17 krs yaktigini tahmin ediyorum

sıkıştırırsan 4 litreye kadar çıkıyomuş ama ben alırsam eco modunda kullanıcam şehir içi vs. Uzun yolda lüzum görürsem eco tuşunu kapatır gazlarım :)

Bmw ile ortaklık yapacağına anadoluya bi kac tane bayi acsın bayilik versede olur :)

Yedek parcasıda sıkıntı serviste zaten yok markanın ismini bile bilen yok :)

tsubasa
cok argo kelimeler kullaniyorsun unutmaki bu forum herkese acik kiminin esi kiminin kizi bakiyor buyazilara
tsubasa birde herkesle cok polimige giriyorsun gereksiz tartismalar kimseyle tartisip kirmaya deymez

inazumanin yakitini soran arkadas uzun yolda sakin kullanimda 12.5 krs yaktim sehir icindede 15.17 krs yaktigini tahmin ediyorum

boşver benim uslubu ben damara göre şerbet veriyorum. polimige de girerim, abuk subuk konuşuyolarsa lafda sölerim.
bildiğim konu varsa sonuna kadar giderim. bilmiyorsam bilmiyorum derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar