Eh biraz oyle olcak tabi ya cunku bu er5 cok dandik makina nasıl biniyonuz ona yahu
)
Eh biraz oyle olcak tabi ya cunku bu er5 cok dandik makina nasıl biniyonuz ona yahu)
Vayyyy çok satış gördüm bu kadar hızlı ve kırıcısını ilk defaolsun bize heryer Trabzon
güle güle kazasız belasız kullan dostum.
F,gs...eyvallah kardeşim hepimiz için kazasız belasız sürüşler olur inşallah.
Sorma valla yahuF,gs...
Kargadan başka kuş tanımam diyosun...![]()
Takıntı olmuş sende... :queen:Sorma valla yahubu motorlarda beni ceken bişey var kopamiyorum herhalde
![]()
Takıntı olmuş sende... :queen:
zongsenden sonra böyle travmalar normal... :queen:
Ne çektin be zongsenden neeeee... :queen:helal be ne hafıza varmış sende yahu dile kolay 2007 senesindeki motorumu hatırlıyosun![]()
Shad varmıdır bilmiyorum ama eğer varsa 150 euro civarındadır...merhaba arkadaşlar çanta demiri arıyorum çantam shad marka 46 lık ona uygun bir çanta demiri varmıdır elinizde satan varsa ilgilenebilirim
feyizoglunda var birtane ama yanında alt tablayıda alman gerekiyor dediler ama ya givi yada kappa çantaya oluyormuş shad a olmayabilir dediler tam da emin olmayarak varmı bu demirden shad a uyduran yada er5 için shad marka çanta demiri olan satan bana ulaşsın
Sorma valla yahubu motorlarda beni ceken bişey var kopamiyorum herhalde
![]()
shad marka çantam var ve er5 arka çanta taşıyıcı alıcam fakat alt tabla da almam gerekiyormuş kappa veya givi nin alt tablası shad çantaya olurmu acaba bilgisi olan varmı![]()
eyvallah saolasınDostum bende demirde orijinal tablada arkadaşımdada shad çanta var bu gün yarın dener sana pazartesi bilgi veririm olurmu ?
eyvallah saolasın