Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhaba sevgili arkadaşlar bende 2004 model 35000km de er5 buldum 6500 tl siz değerli dostlarıma soruyorum bu paraya değer mi ne kadar yakaıyor kronik sorunu var mı parçası bulunur mu parçası pahalı mı yani genel olarak anlatacak arkadaşım varsa sevinirim. ( arkadaşım git formu araştır diyen arkadaşlarıma da saygı duyarım ama 2013 yılındayız bu zamana göre değerlendirirseniz sevinirim )

merhaba arkadaşlar çanta demiri arıyorum çantam shad marka 46 lık ona uygun bir çanta demiri varmıdır elinizde satan varsa ilgilenebilirim
feyizoglunda var birtane ama yanında alt tablayıda alman gerekiyor dediler ama ya givi yada kappa çantaya oluyormuş shad a olmayabilir dediler tam da emin olmayarak varmı bu demirden shad a uyduran yada er5 için shad marka çanta demiri olan satan bana ulaşsın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
merhaba arkadaşlar çanta demiri arıyorum çantam shad marka 46 lık ona uygun bir çanta demiri varmıdır elinizde satan varsa ilgilenebilirim
feyizoglunda var birtane ama yanında alt tablayıda alman gerekiyor dediler ama ya givi yada kappa çantaya oluyormuş shad a olmayabilir dediler tam da emin olmayarak varmı bu demirden shad a uyduran yada er5 için shad marka çanta demiri olan satan bana ulaşsın
Shad varmıdır bilmiyorum ama eğer varsa 150 euro civarındadır...
Ben kendim yapmıştım...
Burdan belki fikir edinebilirsin...
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/43152-er-5-in-canta-tasima-demirini-imal-ettik.html

Motosikleti
ZX12R
fazer gibi yakıyor bu yavv :) hatta fazer den de mi çok yakıyoz bilmem :cyclopsan :silent:

merhaba arkadaşlar er5 e tiger egzoz taktım yanında susturucusu yok ve fena şekilde gürlüyor sıkıntı yok ta bazen gece 1-2 gibi geliyorum eve komşulardan sıkıntı gelmesin diye susturucu arıyorum varmıdır yada yapılabilirmi sağlıklı olurmu varmı tigerı olan

shad marka çantam var ve er5 arka çanta taşıyıcı alıcam fakat alt tabla da almam gerekiyormuş kappa veya givi nin alt tablası shad çantaya olurmu acaba bilgisi olan varmı :D

shad marka çantam var ve er5 arka çanta taşıyıcı alıcam fakat alt tabla da almam gerekiyormuş kappa veya givi nin alt tablası shad çantaya olurmu acaba bilgisi olan varmı :D

Dostum bende demirde orijinal tablada arkadaşımdada shad çanta var bu gün yarın dener sana pazartesi bilgi veririm olurmu ?

Merhaba

Bunların 2000 modelleride 50 hp mi yoksa 34mü.nette 34 hp diyor bazı yerlerde,34 hp olanlar hangileridir?

yanlış bilmiyorsam 34 hp olanlar, yurtdışında yeni sürücüler için beygiri kısıtlanmış motosikletler. 2000 ve öncesi modeller icin 55 sonrası icin 49-50 yazılıyor ama ben bi fark hissedemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar