bende keeway sl 150 var 2005 model bakımları ve ayarları düzgün yapılınca saat gibi çalışır egzosum un birisi mecbur kaldığımdan açık durumda yakıtı 2 kişide binsem 3lt tek kişide uzun süre dipgaz gittim yine 3 lt yaktı.Gps ile ölçtüm motor 105 km hıza ulaşıyor bunda 85 e kadar normal bir şekilde ulaşıyor fakat 85 ten sonra sıkıştırmak gerekiyor.Vibrasyon balansörlü olmamasına rağmen beni rahatsız etmiyor ve mct gibi diğer motorlara göre frenlemesi daha iyi ve daha rahat bir motor.Yukarıda bir arkadaş sık sık benzinliği gidersin demiş ama 15 lt yakıt deposuyla kimi 500 km kimis 550 km yol yapabiliyor hatta forumda bir arkadaş full depoyla 640 km gittiğini söylemişti.Benzinliğe sıksık gidersin değilde unutursun tabiri daha yerinde.Yani beklentilerini her türlü karşılayacak bir motor zaten hızıda sevmiyorum demişsin.Bende hızı sevmem ama otobanda yavaş gitmek tehlikeli oluyor.Benim açımdan tek eksisi hızlanması iyi değil yani iyi değil derken 150 lik bir motora göre normal.2 kişi çekişten düşer motor bunuda belirteyeyim hissedersin bunu çok net bir şekilde yani ama hiçbir rampada kalmaz 1 vitesi ister ama yine çıkar orayı.Yani hızlanması bir mct veya otarz sıralı silindir 250 lik motor gibi olsa bu motor mükemmel olurdu.Arkadaşta jinlun var 250 lik hızlanması çok çok iyi buna göre ama titreşim var ve arka freni iyi değil bide konfor olarak keeway daha iyi ve tabiki yakıt olarak ta aralarında fark var.Aklında kalan başka birşey varsa sorabilirsin.Mct yi kullanmadım ama bu motoru satarsam inşallah bir tane mct alıcam sırf o hızlanması varya onun için bende hızı sevmiyorum ama arabaların arkadan selektör yapması bazen biraz daha çabuk hızlansa iyi olur dedirtiyor.
Bence mct o kadar kötülenmeyi haketmiyor eliniz anahtar tutuyorsa mct den memnun kalabilirsiniz.Gidip 10000 liralık hyosungla 3000 liralık mct yi kıyaslamak da doğru olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Buda keeway olanı
[url]http://img593.imageshack.us/img593/3517/5evt.jpg[/URL]
aynen katılıyorum benim motorum 2 litre yakıyor ama sürücü - karbutor ayarı - rolanti ve yol durumunın yakıta etkisi büyük. şuanki son depomda genelde 2 kişi bindim ve hep dipgaz gidiyorum tahminimce 550kmlerde bitecek ve 100km de 2,5lt civarı yakmış olacak. haricinde arkadaşın dediği gibi 85 e kadar güzel çıkıyor sonrasında hızlanma yavaşlıyor. ama 2 kişi bile binseniz çıkamayacağı yokuş yoktur. vibrasyon normal. rahatlığı güzel bir motor. son hız olarak 106km gps ile ölçtüm ama yol durumuna göre 110 falan yapar heralde. benimde motorda tek sıkıntım hız olayı. hızı sevmiyorum ama otobanı çok kullanıyorum en azında 100'e kadar rahat hızlansa ve son hızı 130 olsaymış 4-4lük motor olurmuş. bence fiyatına göre gerçekten çok güzel motor.