Kısa Günün Kârı III-Keramet Ilıcası'na Doğru Keyifli Bir Tur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Herkese Merhabalar;
Daha önce;
Kısa Günün Kârı I - İznik Gezisi
Kısa Günün Kârı II - Sapanca-Maşukiye-Kartepe
olarak sizlere sunduğum kısa gezileri raporlarının bir yenisi ile daha karsınızdayım.

Bu sefer ki gezi Karamürsel'den,Keramet Ilıcası'na doğru İrfan abi rehberliğinde,Yalova'dan Mevlüt abi ve Emre kardesimin katılımlarıyla gerçekleşti.

Önce İrfan abiyle birlikte yola Karamürsel’den yola koyulduk.

Ardından Yalova'dan bize katılacak olan Mevlüt Abi ve Emre'yi karşılamak için uygun bi noktada durduk...

u3h9.jpg

Sağdaki siyah scooter İrfan abinin el emeği göz nuru topladıgı Honda Beat... Motorun hikayesini buradan okuyabilirsiniz.

Mevlüt abi ve Emre aramıza katıldı. Kısaca bi plan program istişare ediliyor..
sziw.jpg

Sonrasında 4 motor yola koyuluyoruz. Hem dinlenip,hem mangalımızı yakmak için bi piknik alanı buluyoruz. Fakat rüzgar çok fazla oldugu için burda sadece birkac resim cekiyoruz...

eqad.jpg

fcik.jpg

ole0.jpg

Bunlarda piknik alanının manzarası..

Sessiz,sakin bir ortam ,tertemiz hava,şehrin karmaşasını unutturan harika bir atmosfer….

vykh.jpg

mqkn.jpg

2cve.jpg

qmmj.jpg

Sonra Ilıca'ya doğru yola devam ederken,Çakırlı Beldesine varmadan bi çınaraltı buluyoruz ve yemeğimizi burada yemeğe karar veriyoruz... Sanki bir mesire alanı gibi herşey hazır bu çınarın altında… Su var,masa var,oturmak için taştan tabureler var,manzara var..

Kartepe’ye çıkışta,yol kenarındaki benzer alanların hepsi ücretli. Buralara daha kapitalizm uğraşmamış,Allah uğratmasın :cherry:

xy9y.jpg

xy9y.jpg

vo2j.jpg

Sevgili Mevlüt abi...
5s1c.jpg

Emre kardeşim...
wxrh.jpg

Bizim düldüller :)
fn31.jpg

Yemek vakti :)
8qx1.jpg

İrfan abi etleri hazırlıyor..
mxw.jpg

Çiçeği-böceği görünce dayanamam.:p Bi iki makro denemesi. :mrgreen:
8esf.jpg

dvba.jpg

Mangaldaki etler pişerken biraz İrfan abinin scooterını alıp deneme sürüşü yapıyorum :)
uri0.jpg

İrfan abi bu scooterı o kadar güzel toplamış ki yol tutuşu,dengesi,frenajı birçok son model çinli scooterdan daha güzel.Birçok yeri el emeği göz nuru. Ve motoru saat gibi tıkır tıkır,kusursuz çalışıyor... Çekişide benim tork fakiri ybrden çok daha iyi. Ne de olsa 2 zamanlı,tadı bambaşka....

Bunlar da mola verip,yemek için durdugumuz çınaraltının çevresinden manzaralar..

cqh5.jpg

j6fc.jpg

qfxb.jpg

xoh7.jpg

7wun.jpg

y46x.jpg

Bu arada mangal hazır olmak üzere...

pqte.jpg

2pcu.jpg

hti3.jpg

Ve yemek zamanı :cherry:
k94m.jpg

Sonrasında toparlanıp Ilıca'ya doğru hareket ediyoruz..

Bunlarda Ilıca'dan kareler...

Ilıca'ya girmek 3 Tl. İster suya girin,ister girmeyin bu ücreti ödemek zorunlu. İçeride soyunma kabinleri ve wc mevcut. Özellikle haftasonu daha kalabalık oluyor burası.
Su beklediğimizden daha ılıktı. Hafta içi olmasına rağmen kalabalıktı. Tabi turizm adına geliştirilmesi gereken bu kaynağın altyapısı çok yetersiz. Bu haliyle yalnızca yerel anlamda popüler kalabilir....

xtuh.jpg

ez30.jpg

4fqk.jpg

t14m.jpg

xtuh.jpg

Ilıca'dan sonra dönüşe geçiyoruz. Günün sonunda ortalama 130 km yol yaptık. Ama birlikte geçirilen vaktin,gezilen rotanın tadı pek güzeldi. İrfan abi,Mevlüt abi ve Emre kardeşime sonsuz teşekkürler...

Okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim...

Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle...

Hoşcakalın....:king:

Son düzenleme:
Süper olmuş. Tekerinize sağlık. İrfanın motür güzelmiş. Kaça satıyo...:mrgreen:

biz çağırırız mıy mıy edersiniz ama kendi aranzda kaynaşıyonuz gençler...tebrikler...:p

Moderatör
Biz çalışalım siz gezin :) Ellerine kollarına sağlık Uğur'um, keşke aranızda olabilseydim. Tekrarını birlikte yaparız inşallah :)

Denize yakın yerlerde oturmanın tadı da bir başka oluyor valla :salut:

F54

UĞUR TEKERİNE SAĞLIK
o kaplıcaya gece gireceksin sen o zaman keyf i gör

Kanatlar tam sevdiğim gibi olmuş yanık yanık. :)
Tekerinize sağlık.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kanatlar tam sevdiğim gibi olmuş yanık yanık. :)
Tekerinize sağlık.

Teşekkür ederim,sağolun :)

UĞUR TEKERİNE SAĞLIK
o kaplıcaya gece gireceksin sen o zaman keyf i gör

Fatih abi teşekkürler,gece gitme fikri de hiç fena değil,denemek lazım :)

Denize yakın yerlerde oturmanın tadı da bir başka oluyor valla :salut:

Gerçekten öyle :)

Biz çalışalım siz gezin :) Ellerine kollarına sağlık Uğur'um, keşke aranızda olabilseydim. Tekrarını birlikte yaparız inşallah :)

Abi çok teşekkürler güzel dileğin için. Gecenin 3'nde gezelim de gelirim ben senin için.

İnşallah birlikte de yapmak nasip olur :)

güzel paylaşım ve gezi ...teşekkürler
Teşekkür ederim,sağolun :)

biz çağırırız mıy mıy edersiniz ama kendi aranzda kaynaşıyonuz gençler...tebrikler...:p
Abi sen beni çağırdın da ben mi gelmedim :p Yalova'lara kadar gelmişsin bi kokoreç ısmarlatmadan dönmüşsün :silent:

Şaka bi yana tamamen plansız,programsız,spontane gerçekleşti herşey :cherry:

Süper olmuş. Tekerinize sağlık. İrfanın motür güzelmiş. Kaça satıyo...:mrgreen:
Teşekkür ederim,sağolun :) İrfan abiye bi sormak lazım fiyatı,fena gidiyor motor :)

benimde o gün misafirim vardı Uğur fazla hoplayıp zıplayamadım...

Paylaşımın için teşekkürler, harikasınız arkadaşlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar