iyi günler.Bende jaguar aldım.Bayiden fatura verdiler ama kullanma kulavuzu yok.Acemi sürücüyüm motor hakkında (yağ değişimi ne zaman,ne zaman bakıma gitmeliyim vb.)bilgim yok.İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorum.Akaya çanta koyabilirmiyim?Teşekkürler
İlk yağ değişimini 300-500km arasında götürün sonraki her yağı 1000 km de bir götürün.
800ml yağ kapasitesi var.
Yağ değişimine gittiğinizde zaten ufak bi bakımdan geçer ilk bakım ücretsizdir.
Arkaya çanta koymak için biraz uğraşmanız gerekir. Eğer ek aparat yaptırırsanız çanta takabilirsiniz.
kullanma klavuzunu bende sordum alırken yok dediler şaşırdım nedenmi markanın modellerini tanıttığı kataloglar var ama malesef motorun kendi kitapçığı yok kaldıki içine buji anahtarı ve tornavida dışında bir anahtar dahi koymamışlar...ama sonradan öğrendimki honda wave110 da dahi kitapçık yok eksi bir durum malesef....arkaya çanta koyarsın ben demirini kendim alıp arkadaşla beraber yaptık bitincede fırın boyaya verdim bana maliyeti 15 tl..iyi günler.Bende jaguar aldım.Bayiden fatura verdiler ama kullanma kulavuzu yok.Acemi sürücüyüm motor hakkında (yağ değişimi ne zaman,ne zaman bakıma gitmeliyim vb.)bilgim yok.İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorum.Akaya çanta koyabilirmiyim?Teşekkürler
çok kolay mengenede profili eğip büküyosunmc-hot ve maxishow teşekkür.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
özkan_crb fotoğraflar güzel nasıl yapılır?
Kuzenime İstanbul'dan aldığımız Kuba Kee100 motoru Gazi Osman paşa'dan Tekirdağ Malkara'ya götürmüştüm,(202 km) uzun yolda şişme olmadı, ancak titreşimden benim motorla temas eden yerlerim şişmişti :farao:mc-hot 300 ve 200 km yapın diyorsun.Mecburi mola verdiğin oldumu?Motorda şişme olur diyorlar nasıl anlaşılır?Bende GOP/İST tekirdağ şarköye gitmeyi düşünüyorum.