Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vallahi eski tiger motorumun resimleri masaüstünde vardır sanırsam,evime gidince yollayabilirim ama :)

yani garanti olayında parça değişimi önemli benim için... kaşe olayını takip etmiş benden onceki kişi saolsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

hocam bizim çamurluklar plastik olduğu için koruma demiri düşme - çarpma anında kırabilir çamurluğu. yani o aksesuar korumadan ziyade görüntü için işe yarar.

bu arada arkadaşlar global motor zamanı ile kanuni arasında ne gibi farklar var servisler vs konusunda? bi değerlendirme yapsanız? noldu şu an global'e

yani maşa ya takılıyordu benim eski tiger da koruma demiri.... eger çamurluga takılıyorsa saçma tabi... kesinlikle çamurluk daha çok kırılır dogru...

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10030-hyosung-s-and-t-kanuni-gv250-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-950.htm bu sayfa açılmıyor page not found dedi dostum :/

vallahi eski tiger motorumun resimleri masaüstünde vardır sanırsam,evime gidince yollayabilirim ama :)

yani garanti olayında parça değişimi önemli benim için... kaşe olayını takip etmiş benden onceki kişi saolsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

yani maşa ya takılıyordu benim eski tiger da koruma demiri.... eger çamurluga takılıyorsa saçma tabi... kesinlikle çamurluk daha çok kırılır dogru...

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10030-hyosung-s-and-t-kanuni-gv250-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-950.htm bu sayfa açılmıyor page not found dedi dostum :/

950. sayfada var ben onun linkini göndermiştim. bir bak istersen.

950. sayfada var ben onun linkini göndermiştim. bir bak istersen.

yaaa abicim desene şu süper ikili motor resmi diye :) fotoyu bilgisayarıma kaydettim o derece çok sevdim sizin motorları maaşallah :) ikiside model olarak farklı ama soldaki motorun koruma demiri efsane olmuş :)

Msa olayına bakmak lazım aslında evet, baya işi ciddiye alıyorlar sanırsam...

benim motorda msa'nın demirinden var ama ne bilim pek yakıştıramıyorum. imkanım olsa değişik bi model seçer yaptırırdım. sissy barları çok rahat msa'nın ama o da şekil olarak bana hitap etmiyor. kalitesine diyecek bişiyim yok ama :)

maalesef şu an elimde yok işyerinden yazıyorum :) ama mtmuallim'in motorunu almıştım, önceki sayfalarda motorun resmi var.

maalesef şu an elimde yok işyerinden yazıyorum :) ama mtmuallim'in motorunu almıştım, önceki sayfalarda motorun resmi var.

Hayırlı işler dilerim o zaman öncelikle abicim :)

bi araştırayım hımmmm

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:26 ----------

Hayırlı işler dilerim o zaman öncelikle abicim :)

bi araştırayım hımmmm

bulamadım desem kızarmısın? :/ 953 sayfada bulamadım :(

:) hocam 887. sayfada motorun fotoğrafı mevcut. orada görünen çantaları demiri, sissy barı satıyorum. istanbul içindeysen görüşebiliriz. oradaki çantalar harici bi takım daha çanta var elimde heybe ve sissy bar çantası onu da satabilirim. fotoğrafını çekmem lazım göstermek için. makinem şu an benden uzakta görmek isterseniz ayarlarım bi arkadaştan çekerim. makul bi fiyat düşünüyorum. o parayla da ben kendime şekilli bi demir yaptırırım :D hatta aynalarımı da satıyorum bilginiz olsun, fotoğraftaki aynalar.

Motor kullanmaya yeni başladım. O model bu model araştırırken bir tane gv 250 dek getirdim. Gözünün yaşına bakmadım kapattım hemen. Almamdaki en önemli etken bu forum oldu. Az buçuk internet deneyimimiz var. Forum konusunun 950 sayfa olduğunu görünce daha hızlı karar verdim. Aldığım motor çok sade, şimdi bana acilen yan veya arkaya büyük bir çanta ve lastik lazım:)

yaaa abicim desene şu süper ikili motor resmi diye :) fotoyu bilgisayarıma kaydettim o derece çok sevdim sizin motorları maaşallah :) ikiside model olarak farklı ama soldaki motorun koruma demiri efsane olmuş :)

Msa olayına bakmak lazım aslında evet, baya işi ciddiye alıyorlar sanırsam...

slm :)
osman abi onu kendisi yaptı bana da yapacak, multibar oldu resmen çok hoş duruyor. harley motorlarda olduğu gibi :)

:) hocam 887. sayfada motorun fotoğrafı mevcut. orada görünen çantaları demiri, sissy barı satıyorum. istanbul içindeysen görüşebiliriz. oradaki çantalar harici bi takım daha çanta var elimde heybe ve sissy bar çantası onu da satabilirim. fotoğrafını çekmem lazım göstermek için. makinem şu an benden uzakta görmek isterseniz ayarlarım bi arkadaştan çekerim. makul bi fiyat düşünüyorum. o parayla da ben kendime şekilli bi demir yaptırırım :D hatta aynalarımı da satıyorum bilginiz olsun, fotoğraftaki aynalar.
Bence sen en iyisi sana zahmet olacak ama bana pm ile bi fiyat listesi cikarsana ama fazla cosmadan :)) ozel mesjajdan konusalim hele :)

Motosikleti
SuZan
arkadaslar bildiğiniz üzre persembe günü motorumu aldım. cuma sabahıda azcık yol yapıyım dıye yola cıktım. o azcık yolu azcık uzatınca 3 gun kamp 1200km yol cıktı.. hafta sonumu balıkesir motosiklet festivalinde gecirdim. e tabi git gel 1200km de motorumla tanısmamıza bihayli yardımcı oldu. 130'dan sonra ön lastikten kaynaklı bı titreme ve 100km ile sabit gidince 17 kuruş yakıt olayını kesfettim. tabiki sürüş kabiliyeti motora alısma ve kontra olayınıda bu 1200 km de geliştirebildiğim kadar geliştirdim. buyrun kücük bi foto..

prlvl.jpg

arkadaşlar merhaba sahibindene ilan koydum linki bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-full-gv-250-129976983/detay

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar bir yakıt tüketimi sitesi vardı yabancı onu bulamıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar