Yakında selenin döşemeli halinin fotoğraflarını da koyacağım.Ee yok mu gelişmebende takibe aldım
![]()

Belki de 15 derece de olabilir ama aşağı doğru 5 derece açı konusunda haklısınız.Daha sonra değiştirip verebilirim.Polisaj işine ben pek sıcak bakmıyorum.Güzel olabilir ama mat siyahı tercih ediyorum.Gene de bu da denenmesi gereken birşey,bunu da kayıt defterime alıyorum.Teşekkürler.Çalışma güzel gidiyor.Elçik kısımları kendine doğru +15 dereceyi tavsiye ederim.Aşağıya doğru da açı verirsen +5 derece daha güzel gözükür , fazla öne uzanmak durumunda kalmıyorsun.Biraz maliyetli olsada , krom kullansan güzel dururdu.Polisaj yapıp kullanırdın.
İlginiz için teşekkürler.merakla takıpteyim farklı etkileyici bişey cıkıcak ortaya
Kardeş cahilliğime ver bobber ne oluyor? Bu çalışma bittiğinde bir dizel motosiklet mi çıkacak ortaya?
Bu çalışma bittiğinde bir dizel motosiklet mi çıkacak ortaya?
Evet dizel bir motosiklet ortaya çıkacak.Çok abartmayayım ama amatör anlamda(Fabrikasyon da yok galiba) Türkiye sınırları içindeki tek dizel motosiklet bu.Aslında Bobber atsan atılmaz,satsan satılmaz motorların çeşitli tadilatlarla çok basit ama bir o kadar da gösterişli bir hale getirilmesidir.En belirgin özelliği arka süspansiyon sisteminin iptalidir.Bunun dışında ön çamurluğun sökülmesi ve tek kişilik sele de diğer göze batan özelliklerindedir.Yanlışım varsa lütfen beni düzeltin arkadaşlar.Kardeş cahilliğime ver bobber ne oluyor? Bu çalışma bittiğinde bir dizel motosiklet mi çıkacak ortaya?
Aynen dediğiniz gibi bayağı bir emek istiyor.Bir aksilik oluyor tekrar tekrar emek,para istiyor.Başarınca ne boşa giden vakit akla geliyor ne de boşa giden para akla geliyor.Sadece ona nasıl desem;aşkla bakmak yetiyor.allah kolaylık versin yapılan iş iyi yada kötü ama ortada el emeği var her zaman saygı![]()
Teşekkür ederim.Becerebildiğim kadar yaptım.Daha da iyi olabilir tabi ki.Ne de olsa serde amatörlük var.Ama şunu söyleyeyim insanı bataklık gibi içine çekiyor.Güzel gidiyor, yıllardır cesaret edemediğim işe el atmışsın, tebrikler![]()