Arkadaşlar, haftasonu Ereğli Festivaline gidecek arkadaşlarımız var mı Kocaeli'den?
Hangi Ereğli'de? Kaçta gidilip gelinebilir? Hafta sonu Cumartesi mi Pazar mı?
Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Motosiklet Festivali için, SMSK (Sakarya Motosiklet Spor Kulübü) tarafından Sakaryalı ve katılmak isteyen diğer il grupları için düznelenen toplu sürüş etkinliği resmi :thumleft: sitesi
https://www.facebook.com/events/139890809545102/
Bu arada golcuklu arkadaslara katilimlari icin tesekkurler, hesabimizi odeyip kalkmislar ayrica bir tesekkur daha...
hesabımızı gölcüklü arkadaşlarımız ödemedi![]()
Çok fena utandım :salut:
Size yemek borcum var , Burak Hocam , Mert , İsmail abi ...
utanacak birşey yok mevzu o değil zaten , oradaki espiri farklı..
millet ben dünü saymıyorum haa.. hiç kimse gelmedi.. bu hafta 2. bir toplaşma talep ediyorum !!

Beyler günaydın,
dün apar topar İstanbul'a gittik Oğuzhan ile beraber.
2 motor beğenmiştik; cbr 125 ve 250
cbr 250 yani benim alacağım pek içime sinmediğinden almadım ama cbr 125i alıp geldik.
Oğuzhan artık bir artçı değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------
[url]http://img713.imageshack.us/img713/3/8pny.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:47 ----------
sahibinden.com'daki kafama yatan, beğendiğim hemen hemen bütün cbr lara mesaj attım, aradım, görüştüm fırsat buldukça ama dün tam "tamam oldu bu iş" derken fotoğraflarda beğendiğim motor karşımdayken heyecanlandırmadı beni; çizikli, rengi solmuş, hırpalanmış vs..
Hacım Merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim, herkesin yaşaması gereken duygular, dün bir kaç sürüş denemesi yaptık çok güzeldibakalım bu şekilde antremanlarla öğreneceğiz inş.
Motoru 34.500 KM'de aldık, 2006 Model, kısa pazarlık sonucu 3.400,00 TL'ye anlaştık![]()
Hacım Merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim, herkesin yaşaması gereken duygular, dün bir kaç sürüş denemesi yaptık çok güzeldibakalım bu şekilde antremanlarla öğreneceğiz inş.
Motoru 34.500 KM'de aldık, 2006 Model, kısa pazarlık sonucu 3.400,00 TL'ye anlaştık![]()
hayırlı olsun, ağzın kulaklarına varmış zaten baksana :mrgreen: