[Kocaeli - MT]

mert akşam derken gece çıkabilirim yine 10 buçuk gibi uyarsa atla gel yol yaparız biraz

Hakan haberlesiriz aksam. Simdiden carsiya gelecek olan varsa ulassin bana cepten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Bu hafta iki yeni arkadas getiriyorum yarin biraz yol yapalim. Erdem abi dumbuldek zamani gelmedi mi sence de?

Hakan haberlesiriz aksam. Simdiden carsiya gelecek olan varsa ulassin bana cepten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

Bu hafta iki yeni arkadas getiriyorum yarin biraz yol yapalim. Erdem abi dumbuldek zamani gelmedi mi sence de?

Bekliyoruz arkadaşları. Hadi bakalım bu hafta sayının iyi olması lazım.

bu pazar yani 28 haziran günü kocaeliden bandırmaya gitmeye niyetliyim. saat 3 gibi kocaeliden kalkmayı düşünüyorum. rotayı Google maps e göre yaptım. yol yaklaşık 240 km gibi görünüyor ki 4 saat te falan varırım gibime geliyor. yalnızca sırt çantamı alıp yol yapmak amaçlı gazlayacağım. gelmek isteyen olursa beklerim

Saat kaca kadar bulvarda takilacaksiniz? Isten biraz gec cikma ihtimalim var ona gore geleyim yaniniza

Bu arada golcuklu arkadaslara katilimlari icin tesekkurler, hesabimizi odeyip kalkmislar ayrica bir tesekkur daha...
Az kisiydik bugun. Her hafta geliriz diyen arkadaslarin motorlarinda geri vites mi varmis ne? :p
Bak cok ciddiyiz haftaya gelmeyen arkadaslar iftar ziyafeti verecekler. Hadi bakalim skyorsa gelmeyin :p

Bu arada golcuklu arkadaslara katilimlari icin tesekkurler, hesabimizi odeyip kalkmislar ayrica bir tesekkur daha...
Az kisiydik bugun. Her hafta geliriz diyen arkadaslarin motorlarinda geri vites mi varmis ne? :p
Bak cok ciddiyiz haftaya gelmeyen arkadaslar iftar ziyafeti verecekler. Hadi bakalim skyorsa gelmeyin :p

Öyle sağda solda değil, Özsar'da et yemeği ısmarlayacak gelmeyenler ;) :D

Bu arada motosikletine geri vites takanları da tebrik ediyoruz :D

gelemeyen arkadaşların geçerli mazeretleri vardır öğle demeyin arkadaşlar herkezin ipiyle kuşağı aynı değil.

Hacılar günaydın, tırım tırım motor arıyoruz, işler hafifledi biraz..
İstanbul'da 2 motor var şuan kafama yatan, hafta başına kadar bitirebilirim.
Benim artçı Oğuzhan'a da alıyoruz cbr 125 onu da bulduk gibi..
bakalım artık hayırlısı..

Erdem farkındayım dışladığının :)
ekzozuna pinpon topu sokucam, göreceksin. :)
hacı hafta boyu sahibinden.com'dayım hatta şuan bile açık favori ilanlarım, yeni eklenenleri vs inceliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar