[Bursa - MT]

Herkese selamlar , yaşım 20 ilk motorumu caldırmıstım , şimdi swift 150 siparişi verdim bütçem ona elverdi.Umarım hayrını gorurum,Sitede ıyı vakit gecırcegımı dusunuyorum herkese kazasız belasız ıyı surusler ismim Göktuğ Yemenici Nilüfer / beşevlerde oturuyorum
:cherry:hoşgeldin dostum aramıza

hosbulduk fatıh :)

herkese selam , benim sorum olcaktı abilerimize şimdi benim ön teker 2.50/18 arka 3.00/18 arkada sorun yokta öne tubeless lastik bulamıyorum netten bakıyorum pirelli michelin falan yok 2.50 acaba 2.75 taksam sıkıntı çıkarırmı veya varmı benımkinlere uyacak model,çok teşekkürler..
:bounce: Dunloop lastikçi Can'a danış derim ben özelden tarif ettim umarım sorunun hallolur..:cat:

Hosbulduk Hocam tesekkur ederım motor hakkında her hangı bılgınız varmı pek arastrmadan aldımda acıkcası

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Hosbulduk Hocam tesekkur ederım motor hakkında her hangı bılgınız varmı pek arastrmadan aldımda acıkcası

motor ne kadar iyi olursa olsun servis kötüyse motor rezil oluyor 1 2 kişide gördüm genel olarak memnunlar ama servis iyi değil dediler

Herkese selamlar , yaşım 20 ilk motorumu caldırmıstım , şimdi swift 150 siparişi verdim bütçem ona elverdi.Umarım hayrını gorurum,Sitede ıyı vakit gecırcegımı dusunuyorum herkese kazasız belasız ıyı surusler ismim Göktuğ Yemenici Nilüfer / beşevlerde oturuyorum

ne zaman geliyor motosikletin. ben bile heyacan ile bekliyorum:queen:

sayın bursa-mt ailesi,
günlerdir akşam iş çıkışı fsm - ihsaniye - altıparmak - heykel turluyorum fakat bir eski tanıdığa bile denk gelmedim. onun haricinde buradan herhangi bir organizasyon yazısına da denk gelmiyorum. eskiden akşam buluşmaları kahveleri vardı. hayırdır birşey mi oldu da bu sessizliğe büründü forum? yoksa herkes gezmekten foruma mı girmiyor? ayrıca eski tanıdıklardan yazan hiç görmüyorum (mesela haktan, batu-hyolu, batu-ninjalı, alphertunga ...) birisi bana bursa-mt'nin nereye kaybolduğunu açıklarsa sevinirim :/

bu haftasonu toplanmaya, gezip tozmaya, yol yapmaya ne dersiniz forum ahalisi????:flower::thumleft::):cherry:

sayın bursa-mt ailesi,
günlerdir akşam iş çıkışı fsm - ihsaniye - altıparmak - heykel turluyorum fakat bir eski tanıdığa bile denk gelmedim. onun haricinde buradan herhangi bir organizasyon yazısına da denk gelmiyorum. eskiden akşam buluşmaları kahveleri vardı. hayırdır birşey mi oldu da bu sessizliğe büründü forum? yoksa herkes gezmekten foruma mı girmiyor? ayrıca eski tanıdıklardan yazan hiç görmüyorum (mesela haktan, batu-hyolu, batu-ninjalı, alphertunga ...) birisi bana bursa-mt'nin nereye kaybolduğunu açıklarsa sevinirim :/

Kimseye bir şey olmadı da millet kimisi işten güçten kimisi gezmekten foruma giremiyor diye düşünüyorum arada sırada adliyede buluşup çaylama yapıyoruz genelde.

Vallahi ya eskiden illa 3-5 kişi bir araya gelir biyerlere gidilirdi bu yaz biraz aheste geldi sanırım bize :)

hafta sonu hava muhalefeti fenaaaa

:bounce:Yazın yağmurundan nolcak kardeş.Bir yandan ıslanırken,bir yandan rüzgarda fönlenip kuruyarak yol yapıp serinliyorsun.Bence iptal etmeyin Erdek gezisini derim,Biz Cumadan Enduro ile Kuşadasına gidip,Cumartesi de Mt Erdek kampına kapaklanacaktık hemide eşli... :):cat:

Merhaba millet,

Hemen hemen her akşam eski adliyede (Valilik önünde) buluşup çay içiyoruz. Bilginize :)

Bu arada batular, haktan, memolar neredesiniz.

agacım ben 5haftadır izmirdeyim, bir haftadır da çeşmede şantiyedeyim.. anca fırsat buldum da girdim foruma...

ooo eşek kafalı fatih sen yaşıyon mu?

Arkadaşlar 10riders'ın düzenlediği festivale gidiyorum.Karacabey-Sındırgı arası 150 km.Bursa merkezdekilere biraz uzak kalabilir ama iyi bir festival olacağa benzer.Cuma saat 17'de yola çıkacağım.Gelmek isteyen arkadaşlar olursa beraber gidebiliriz.Akşamları beleş yemek varmış.

Arkadaşlar 10riders'ın düzenlediği festivale gidiyorum.Karacabey-Sındırgı arası 150 km.Bursa merkezdekilere biraz uzak kalabilir ama iyi bir festival olacağa benzer.Cuma saat 17'de yola çıkacağım.Gelmek isteyen arkadaşlar olursa beraber gidebiliriz.Akşamları beleş yemek varmış.

İyi yolculuklar ve eğlenceler dilerim Ramon bu yaz hiç bi yere kıpırdayamıyorum ben kahrolucam. Benim içinde bi bira iç :D

agacım ben 5haftadır izmirdeyim, bir haftadır da çeşmede şantiyedeyim.. anca fırsat buldum da girdim foruma...

ooo eşek kafalı fatih sen yaşıyon mu?

yok abi ölmedim daha buralardayım:queen:. toplanılacağı akşam 1-2 saat önceden foruma yazılırsa gelinebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar