[Bursa - MT]

merhabalar arkadaşlar, abiler, ablalar,
herkesin kandili mübarek olsun. geçen sene kurban bayramı gezisinden beridir ayrıydım aranızdan. tekrardan şimdi aranızdayım. hatırlayanlar olur belki kırmızı siyat hyom vardı (34 VE 7236) bursa'da yapılacak organizasyonlara mümkün olduğunca katılmayı düşünüyorum. tekrardan kandiliniz mübarek olsun.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
herkeze merhabalar..

eşkel sahilinde kamp yapılırmı ya önümüzdeki günlerde ya erdeğe yada eşkele gitme planımız var para durumuna göre değişecek bileniniz varsa beni aydınlatın yahu :)

erdek her halükarda daha güzel olur ama eğer bu taraflarda kalmayı düşünürseniz , benim tavsiyem eşkelden sonraki yer ayazma diye bir yer var oralarda çok fazlada ev yok kalabalıkta olmaz kalabalık olmasın derseniz ayazma güzel yer ,bir kaç tanıdığımın orada yazlığı var tek sıkıntı çok sinek var diyolardı ,ama ilaçlamalar başlamıştır herhalde :)

erdek her halükarda daha güzel olur ama eğer bu taraflarda kalmayı düşünürseniz , benim tavsiyem eşkelden sonraki yer ayazma diye bir yer var oralarda çok fazlada ev yok kalabalıkta olmaz kalabalık olmasın derseniz ayazma güzel yer ,bir kaç tanıdığımın orada yazlığı var tek sıkıntı çok sinek var diyolardı ,ama ilaçlamalar başlamıştır herhalde :)

haftada bir ilaçlama yapılıyor buralarda siviri sineğe az bir etki ediyor esas problem çöpler ve birikinti halindeki sular bunlar çok fazla sivri sinek yapıyor

Rabbim bu gece cümlemizi beraatini alanlardan eylesin inşallah. Hepinizin Beraat Kandili mübarek olsun

Herkese selamlar , yaşım 20 ilk motorumu caldırmıstım , şimdi swift 150 siparişi verdim bütçem ona elverdi.Umarım hayrını gorurum,Sitede ıyı vakit gecırcegımı dusunuyorum herkese kazasız belasız ıyı surusler ismim Göktuğ Yemenici Nilüfer / beşevlerde oturuyorum

Herkese selamlar , yaşım 20 ilk motorumu caldırmıstım , şimdi swift 150 siparişi verdim bütçem ona elverdi.Umarım hayrını gorurum,Sitede ıyı vakit gecırcegımı dusunuyorum herkese kazasız belasız ıyı surusler ismim Göktuğ Yemenici Nilüfer / beşevlerde oturuyorum

kardeşim hoşgeldin:)

Hosbulduk Hocam tesekkur ederım motor hakkında her hangı bılgınız varmı pek arastrmadan aldımda acıkcası
Hoş geldin kardeş hayırlı olsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------

Hosbulduk Hocam tesekkur ederım motor hakkında her hangı bılgınız varmı pek arastrmadan aldımda acıkcası
kardeşim hoşgeldin:)

Hoşgeldin, şimdiden kazasız belasız sürüşler :)

dostum hoşgeldin :)

:cherry:hoşgeldin dostum aramıza

Motosikleti
Hero X Pulse 200
saolun cevaplar için erdeğe gidiyoruz orası daha güzel..

bu arada benim gv 250 ye yan çanta demiri yaptıracağım biryer varmı bursada amortisörlere sürtüp yırtılmasın diye heybe çantalar

herkese selam , benim sorum olcaktı abilerimize şimdi benim ön teker 2.50/18 arka 3.00/18 arkada sorun yokta öne tubeless lastik bulamıyorum netten bakıyorum pirelli michelin falan yok 2.50 acaba 2.75 taksam sıkıntı çıkarırmı veya varmı benımkinlere uyacak model,çok teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar