iyi benim içinde gez izmir kızlarıyla aran nasılOzaman iyiki kurtulmuşuz kasnaklardan yaşasın zincir. Eline saglık agbım saat gıbı makıne keyıfle izmir yollarındayım
iyi benim içinde gez izmir kızlarıyla aran nasılOzaman iyiki kurtulmuşuz kasnaklardan yaşasın zincir. Eline saglık agbım saat gıbı makıne keyıfle izmir yollarındayım
kaya abi şu kasnak göbek somunun gevşeme olayına giricem motor dağınıkken. orjinal somunu frezeleme işi pek mantıklı gelmedi bana şayet motoru bu kadar parçaladım. Hiç bir vida ve somundan memnun değilim. Biraz kalitesiz ben parça parça kroma geçiyorum. Kasnak göbek somununuda kontra somun olarak fiberli somun kullanmayı düşünüyorum. Böylece bir daha gevşeme ihtimali sıfır olur.
Şu anki problemim karbüratörle temizlik için hala ayıramadım. Ön karbüratörün jikle bölümünde vidalardan birini sökmeye çalışırken telef ettim. Karbüratör vidalarıda yenilenecek belli oldu.
yanlız arada kaçırdığım konu gidon. çok kez gevşediğini okudum forumda. Bunun tam olarak çözümü nasıl.
merhaba. hala kymco venox kullanıcısıyım ve aquila ile aranıza katılmak gibi bir düşüncem var. 2008 model enjeksiyonlu bir aquila buldum fiyatta anlaştık. hafta başı motoru servise göstermek istiyorum istanbul avrupa yakasında sizin gitmekte olduğunuz bu motoru buraya götür diyebileceğiniz karakter sahibi usta arıyorum motora baksın etsin eksiğini gediğini tek tek söylesin istiyorum. sizlerin yardımları bana öncülük yapacak. teşekkürler.
Merhabalar. Hyosung Kore den görüşebileceğim bir yetkilinin nuamrası ya da mail adresi var mı elinizde?
Selamünaleyküm ...
GV650 hayaline henüz kavuşmuş bir kullanıcıyım.
Duruşuna aşık olduğum makinanın , gidişine de hasta olmak umudundayım..
Elimden geldiğince önceki sayfalardan bişeyler kapmaya çalıştım.
Kronik sıkıntıları gözümü korkutsa da sınırlı bütçeyle alacağım en iyi motor olduğu tesellisindeyim.
İstanbul da yaşayan arkadaşların bana sağlam bir usta tavsiyeleri olur mu?
Statör , depo ve gazı kestiğimde egzostdan gelen patlama seslerini sorgulayıp gönül rahatlığıyla başlamak istiyorum.
Şİmdiden teşekkürler..
Görüşmek ümidiyle..
tamam teşekkürler gv650i.. parça da lazım (sisy bar) ondan önemlisi firmayla yaşadığım sorunları iletmek istiyordum.
bir de şunu sorayım gv 650 de yedek depo varmı varsa nerden açılıyor ben göremedim de? benzini tam ölçemedim ona da yardımcı olursanız sevinirim. alınca 50 liralık benzin aldım bayide 1 litre koymuştu sanırım. 11 litre falan var yani. 11 litre benzin göstergesinde 4 çubuk yaptı(en alttaki kalın çubuk dahil). şimdi 60 km gittim 2 çubuğa düştü. benzinin tamamını bitirip ölçeyim diyorumda yedek depoyu bulamadım işte
şu sisy barıda konuşalım sizle?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
coolibo teşekkürler cevap için senin mesajını şimdi fark ettim. 2012 modellerde yan taraflarda krom yokmuydu ya yanlış mı hatırlıyorum![]()
TutkuluAcemi;
GV650 ile CRF250L çok farklı motorlar. Biriyle uzun yol ve performans üzerine konuşuruz. Diğeriyle arazide dağ bayır çıkmayı konuşuruz. Yani şahsen ben sana GV650 ya da CRF250L al diyemem. Motor kullanırken kendini nerde görüyorsan onu alman daha iyi olur. Şahsen GV650 derim. Çünkü performans, görünüm, uzun yolda verdiği keyif, fren sisteminin (önde çift, arkada tek disk) iyi olması gibi etmenler ve araziye motorla çıkmak istemediğim için GV650 alırdım ve aldım da![]()