Herkese Merhaba,
Nisan ayında 2013 GV250 aldım. Şuana kadar 2300 km. yol yaptım. Şimdiye kadar 1 kez İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra Kefken-Kandıra-İzmit-İstanbul turu. Çok defa Yakacık-Polenezköy-Cumhuriyetköy-Taşdelen-Sarıgazi-Ümraniye turu. yine çok kez İstanbul-şile-İstanbul turu. 1 kez Abant turu. 1 kezde sapanca turu yaptım. Şuana kadar yaklaşık 2300 km. yol yaptım. Henüz herhangi bir sorunum yok çok şükür. Motorumu çok severek ve keyifle kullanıyorum. Tek başıma yol yapmaktan sıkıldım. Burada planlanan uzun yol turlarına katılmayı umuyorum.
Fotoğrafta koyacaktım ancak bir türlü beceremedim.
Bir çoğunuzda hala olduğu gibi ya da geçmişte yaşadığı gibi bende yan çanta sıkıntısı çekiyorum. Deri istemiyorum. İstediğim sert plastiklerde malumunuz çok pahalı. Bu cumartesi kaportacı tanıdığıma gidip yan çanta yaptırma konusunda fikir danışıp fiyat alacağım. Çünkü küçük çadırla gecelemeli yol yapmayı planlıyorum. Bunun için Kocaeli civarında 7 tane yayla benzeri yer saptadım. Cumartesi gidip cumartesi gecesi kamp kurup pazar günü döneceğim. Çadır ve gerekli malzemeler için yan çanta belki arkaya topcase ihtiyacım var. Bir ara alimunyum alet çantalarından kendim yapmayı düşündüm. Ancak şimdilik bu fikir askıda. Kaportacı ile yapacağım görüşme sonrasında bu fikri tekrar canlandırabilirim.
Bu yaz motor ve camp ile ilgili elde edeceğim tecrübeler ışığında seneye sadece benzin parası harcayarak 1-2 haftalık Yunanistan turu planlıyorum.
Yan çanta konusunda yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum...