ama işini biliyosun bisikletin tekerler filan ince bir pedal atınca 10 metre gider bu
hız bisikletine benziyor ekonomide yaptırır. Bu arada bisikletin sana göre biraz büyük olması bence iyi birşey çünkü, pedalı çevirirken son noktada bacağının tam olarak düz olması gerekiyor diye biliyorum.
Dizlerin kırık kalmamalı tam düz şekilde aşağı doğru uzanmalı
Bu şekilde en az yorgunlukla en çok gücü elde etmiş oluyorsun.
***Bu gün motorla biraz gezeyim dedim aldığım ls2 magnum kask kafama büyükmüdür nedir 80 km ye gelince kafamı biraz yukarı kaldırırsam yukarı doğru kalkıyor. xl almıştım.
ipini kısmayı denedim sona kadar kıstım daha kısılmıyor. Düşünüyorum bunu large la değiştirirmisiniz demeyi. Bu gün 1 kez giydim ama değiştirmezler heralde.
İpini belki bir yöntemle biraz fazla sıkmayı başarırsam değiştirip filan yukarı doğru kalkmaz rüzgardan.
Rahatsız edici bir durum yani.
Bu arada sürekli 50-80 arası gezdim fakat bir ara denemek için gazladım düz yolda. yok yani 80 i pek geçmiyor 85 belki
Acaba motor yeni olduğu içinmi yoksa ben 95 kilo olduğum içinmi yada bir sıkıntımı var motorda

).
Yani 100 km yapsa çok iyi olurdu çünkü temde ve e5 te sağ şeritten 100 le gidebilmek yeterli bir sürat. 80 hafif az kalıyor.
Yani siz baya uzun süre basıp 100 e çıkmaktanmı bahsediyorsunuz yoksa bir anda çıkıyormu çünkü nerdeyse bir spora araba gibi 80 i buluyor hız.
Belki rodajdan sonra hızı artar diye umut ediyorum.