Doğru mu yaptım bilemedim ...

kullanmadan bilinmeden tahmini yapılmıs yorumların cogu ben gecen sene almıstım 125r 2 kisi 140 tek kisi 149 yapıyodu motor. genel olarak 7bin devirde attım vitesi ama 700 kmden sonra cok zorlamadan deviri arttırmıstım

Bayır aşağı dişli oynamalarıyla rüzgarla o hızlara çıkıyorsunuz sonra yok 150 yaptım yok 140 yaptım arkadaşlar 125cc bir motosikletten bahsediyorsunuz bu hızlar teknik olarak da motorun sağlığı açısından da imkansızdır. 0 eğimli bir yolda rüzgar yokken yapılan hız max hızdır. Bir de arkadaşlar özenmeyin şu işlere apaçi gibi yok benimki şunu bastı onunki şu kadar gidiyormuş açamadım bilmem ne. Binin sürün sakin sakin keyfinize bakın 100km - 105 km o kilodaki bi motosiklet için en ideal hızlardır zaten. Daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsanız, cc büyütmeniz gerekir. Bu şekilde canını okumayın motosikletlerinizin. Bu ccler hız için üretilmemiştir. Mazide kaldı o 125 cc iki zamanlı cita gibi hızlanan eskiler.

Arkadaşlar motosikletinizin göstergesinde gördüğünüz rakamlar sizi iyi motorcu, sizi daha karizmatik adam veya daha popüler yapmaz. Fren konu olunca konuşan bir elin parmağını geçmez, maksimum hız olunca sayfalarca ahkam kesiyor herkes. Her motosikletin limitleri vardır ve sizin de limitleriniz vardır. Zorlamayın bence... Bakın arkadaşın da 100cc motosikletinde yetişemezsen el salla yazıyordu...

uzerinde-yetisemezsen-el-salla-yazan_4590_o.jpg

Arkadaşlar tamam hız konusunu çözdükte şimdi motoru biraz basa basa açtığımı belirttim. Motor fazla basmaktan da sağır kalır mı ? Bu ileride veya şimdi bana çok büyük bi sorun yaratır mı ? Bunların cevabını beklemekteyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar