selam arkadaşlar. Şimdi ybr krankı aldı ya usta, kranktaki bi dişlinin wolfun aynı dişliye göre 2-3 mm kalın olduğunu, ve ybr krankıyla toplandığında şanzıman kapaklarının tam oturmadığını, açık kaldığını, ve o dişliyi tornacıda 2-3 mm inceltip alt takımı topladığını söyledi. Bu bir. İkincisi ybr ekzantrik zincirini aldığını, kranka tam uyum sağladığını fakat silindirdeki üst yuvarlak egzantrik dişlisine uymadığını, bu dişlininde ybr egzantrik dişlisiyle değiştireceğini söyledi. Bide silindir üst kapak contasının ybr üst kapak contasıyla uyuşmadığını, eskisini temizleyip takacağını söyledi. Ben şahsen wolfun ybr parçalarıyla bukadar uyumsuz olduğunu düşünmüyorum. Ustanın beceriksizliğine bağlıyorum. Haksızmıyım? Yoksa gerçekten bu kadar uyumsuzmu?
selam arkadaşlar. Şimdi ybr krankı aldı ya usta, kranktaki bi dişlinin wolfun aynı dişliye göre 2-3 mm kalın olduğunu, ve ybr krankıyla toplandığında şanzıman kapaklarının tam oturmadığını, açık kaldığını, ve o dişliyi tornacıda 2-3 mm inceltip alt takımı topladığını söyledi. Bu bir. İkincisi ybr ekzantrik zincirini aldığını, kranka tam uyum sağladığını fakat silindirdeki üst yuvarlak egzantrik dişlisine uymadığını, bu dişlininde ybr egzantrik dişlisiyle değiştireceğini söyledi. Bide silindir üst kapak contasının ybr üst kapak contasıyla uyuşmadığını, eskisini temizleyip takacağını söyledi. Ben şahsen wolfun ybr parçalarıyla bukadar uyumsuz olduğunu düşünmüyorum. Ustanın beceriksizliğine bağlıyorum. Haksızmıyım? Yoksa gerçekten bu kadar uyumsuzmu?
novarix scoter dedin araba dedin wolfu verdin cbf aldın hayırlısı olsun biraz bilgi ver bakalım nasıl bir şey kaç model kaç km kaç lira memnuniyet filan
fatih sadece 2004 lerin krankımı uyuyor bizimkine?
tam oluyor. Krankın üstünde yuvarlak bi dişli var. Eni wolfunkine göre 2-3 mm kadar kalınmış. Tornacıda yedirerek wolfunki kadar inceltince tam uyum sağlayıp alt takımı toplamış. Bu seferde yeni aldığı ekzantrik ybr zinciri üst silindir kapağına uyum sağlamamış. Oradaki dişliye. o dişliyide ybr dişlisiyle değiştirecek. Bana söylenen bu.
Nedense cbf ciler hep şaşırıyo Ramazan :cherry: Mete mesela buraya geldiğinde bana şaşırdı Karacabeye gitti Mutlu tokatlamış onu ona şaşırdı :cherry: ardından ben geziye çıktım 2555 km gezdim geldim ona şaşırdı hayatları şaşırmakla geçiyo nerdeyse :queen:
Cbf alınca sende şaşırmazsın umarım![]()