depoya kılıf taktırdım sonunda çok zormuş koltuk depo yan grenajlar söküldü . .tamirci uğraştı çok. .ama guzel oldu
kılıfı nerden aldın dostum?
depoya kılıf taktırdım sonunda çok zormuş koltuk depo yan grenajlar söküldü . .tamirci uğraştı çok. .ama guzel oldu
100le felan gidebilir sabit ama pek denemiyorum 80 herzaman tercihimdirmehmet düzde sabit kaç km hızla ilerleyebiliyorsun?
aga ben bilmem 3 veya 5 ben alacam dedim mi getirecekler yoksa çizerim kestaneleriniFatih kanka, senle patlatak birer junyır Z800 (Z250) :queen:
Benim hala umudum var getireceklerinden, ninja 300 ün satışlarından sonra.
Kıytırık motorlar da bile euro 3 olup kawasakide olmaması çok sinir bozucur:
kılıfı nerden aldın dostum?
[YT]sL39k2JQ3WE[/YT]
Bugün bu videoya rastaldım youtube'da. Ön dişli büyüten arkadaşlar özellikle size danışmak istiyorum.
Bu videodaki ybr 110 km/h gösterirken 6500 devir çeviriyor. Orjinal dişli ile ben aynı hızda 9000-9500 devir arası çeviriyorum.
Dişli değişimi ile videodaki gibi bir durum olur mu yoksa bi iş var mı bu videoda ?
dişli değiştirmek + %8 eğimli bir yokuş bile bu hıza çıkaramaz ybr yi. ya göstergesi bozuk ya da hacmi falan büyütülmüş motorun.
16 lık dişli taktı desem belki bir ihtimal ama o zaman da motor inanılmaz derecede düşer çekişten. yokuş çıkamaz hale gelir.
2006sı olmaz kardeş ya çünkü tam yuvarlak oluyor 4 sene kullandım biliyorum2006 aynısından taksan da olur bence
aga senin far tası değişik bunu görmemiştim
alarmı nerden aldın tam olarak bıde baglaması zormu
[YT]sL39k2JQ3WE[/YT]
Bugün bu videoya rastaldım youtube'da. Ön dişli büyüten arkadaşlar özellikle size danışmak istiyorum.
Bu videodaki ybr 110 km/h gösterirken 6500 devir çeviriyor. Orjinal dişli ile ben aynı hızda 9000-9500 devir arası çeviriyorum.
Dişli değişimi ile videodaki gibi bir durum olur mu yoksa bi iş var mı bu videoda ?
benim motor da 2008 model yuvarlak far zaten bende yuvarlak severdim denk geldiAynen 2006dakine göre biraz daha küçük
Hiç meraklısı yok sanırım yuvarlak farın yuvarlak far candır ya bi tek ben mi düşünüyorum görüntüsünü güzelleştirdiğini ;
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...uvFRHMW9QjpMnZHm4a07gJ9JenHR6x_tX9Y3QsbULCcfs
Ben videoda şeye takıldım 1. viteste 40 km hıza cıkan ybr ler var internette benimki 1. viteste zorlasam 30 km normal kullanımda 20 km vites atmam gerekiyor
sizdede böyle mi ?
video da sanki km teli ayarıyla oyannmış gibi lastik çapını değiştirmişler büyük ihtimal.