işin acıkcası hondanın gorunusu pek tatmin etmiyor beni. ztn hızla bi alakam yok gidicegm yer belli. 3 km oda keyif için yani sekline onem veriyorum işin acıkcası ses nede hız bana goruntu olsın 80 100 arası gorsun yeterli yani goruntuye onem veriyorum acıkcası. ve ilk moturm oldgu içinde biraz sogumamk için istedim bisey almak istiyorum.
inan böyle bir motorun olunca 80-90 hızlar küçük gelecek ve aldığına pişman olacaksın. 250lik al tavsiye
Scooter kullanıcısıyım. Vitesliyi düşünüyorum ama otomatiğinde rahatlığı iyi yahu diyorum. Ama 125 cc lik motorla 80-90 gidiyorum , bazen şehirler arasına çıkıyorum yetmiyor. Çevre yolundan bile giderken - virajlarda 80-90 yetmiyor. Bende diyordum yahu gitsin yolda koymasın yeter tırın tırın 80-90 iyi işte zaten 60-70 i geçmem diyordum ama , kask - eldiven - kıyafet birde sağda elcikte gaz olunca durduramıyorsun üleeeeeyn diyorsun... gözün kararıyor biraz kendime kızıyorum neden büyük cc almadım üleyn diye ama yapacak bişi yok.
Neyse; bu tipde bu hız yetmez

rüzgarı al o zaman dimediydi dime... duraman, durdurulmaz bi duygu ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......