Nihayet! Sonunda motosikletimi aldım! (Şaka değil gerçek) :)))

Arkadaşlar herkese selamlar.
İnanmayacaksınız ama artık benimde bir motosikletim var :mrgreen:
2009'dan beri forumun gedikli motorsuzuyum, 2-3 senedir "al artık şu motorunu da kurtulalım" mesajlarıyla boğuşuyordum :p

İlk motosikletim olacağı için benim için nakliye çok büyük sıkıntıydı ama kader ağlarını örmüş :)
Yalova'da bir Honda CBR 250R buldum. Motoru tanıyor mu diye sormak için Mevlüt Abi'ye (mezit) mesaj attım.
Bana verdiği cevap: "İçine sindiyse ben buradaki işleri halleder, binip getiririm" dedi:cyclopsan
Dün devir işlemlerini hallettik, akşam motosiklet ile Afyon'a geldi... ::friends:

İşte mezit, ben ve motorum;

Kendisine ne kadar teşekkür etsem az, çok büyük bir iyilik yaptı benim için... Gerçekten teşekkür edecek kelime bulamıyorum...
Yine motor alma sürecinde başını sık sık ağrıttığım Sencer Abi'me (yürekçe) ve Mert Yağcı'ya teşekkür ederim...

Yarım saatte bir garaja inip, izleyip geliyorum, acayip bir duygu :cherry:

Artık "gedikli motorsuz" olarak değil, "acemi motorcu" olarak aranızdayım :bounce:
.
.
.

vay beee...hayırlı olsun...ekim ayında ben motoru satarken görüşmüştük seninle bi süre:) kısmet bugüneymiş...güle güle kullan...

hayırlı olsun. kazasız belasız...
Mezit'i artçı almadın değil mi ?
Aman diyim...

Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah mevlüt abiye teşekkür ederiz. :)

hayırlı olsun ben biliyodum...:p güzel makina güzel bir başlangıc...kazasız belasız inşallah...

mezgit hem gezindi hem köklemiştir Allah bilir...gelir arkadan radar cezaları...:p

vay beee...hayırlı olsun...ekim ayında ben motoru satarken görüşmüştük seninle bi süre:) kısmet bugüneymiş...güle güle kullan...
Sen son görüştüklerimdensin, çok kişinin başını ağrıttım ben vaktinde :mrgreen:
Tam "artık alamam galiba" diye düşünürken oldu, nasip işte :)

hayırlı uğurlu olsun kardeş
Çok teşekkürler...

hayırlı olsun. kazasız belasız...
Mezit'i artçı almadın değil mi ?
Aman diyim...
:mrgreen: Onun artçı koltuğunda değil, başımın üstünde yeri var :)
Teşekkür ederim...

Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullan inşallah mevlüt abiye teşekkür ederiz. :)
Çok teşekkürler :)

Teşekkür ederim.

hayırlı olsun kazasız belasız
Teşekkürler :)

Hayırlı olsun güzel motor :)
Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun...

Teşekkür ederim :)

HAYIRLI OLSUN ALAH KAZA BELA VERMESİN
Amin, çok teşekkürler...

Hayırlı uğurlu olsun kardeş kazasız belasız sürüşler:rendeer:
Amin, teşekkür ederim...

hayırlı olsun ben biliyodum...:p güzel makina güzel bir başlangıc...kazasız belasız inşallah...

mezgit hem gezindi hem köklemiştir Allah bilir...gelir arkadan radar cezaları...:p
Teşekkür ederim, ben bildiğini bilmiyordum :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

kazasız belasız, iyi günlerde kullanın
Çok teşekkürler, amin...

Hayırlı olsun, kazasız belasız hocam :)
Teşekkür ederim, çok sağol :)

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Darısı benim gi motor arayan arkadaşların başına :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar