artık kısmetimde değilmiş diyelim, bi de o sis farlarıyla o sticker soğuttuydu motordan ya
bakalım artık Ankara dışına çıkıcaz hem yol olur serüven olur tatil olur iyi olur
![]()
400 euro dan bahsediyor tekay motor sayfasından..ama rs monstra olarak var..
abi o detaylar çıkarılabilir detaylar...görmezden gelebilirdin..gerçi üzerindeki yazıyla senin altında da farklı bi ambians oluştururdu![]()
üstad aklıma bir yer gelmedi hiç açıkçası...ankara ya 70 km uzakta senin yolunun üzerinde eğrekkaya barajı ya da kurtboğazı barajı mevcut...ama gece konaklamak için uygun olacağını düşünmüyorum...ucuz pansiyon ve otelleri ulus civarında bulabilirsin...
BU DCT nedir bi açıklık getirirseniz sevinirim
Beyler bu arada bende bi motor üşengeçliği başladı normal midir acaba? hem motoru hazır hale getirmenin teferruatından (branda kilit giyim ekipmanları sıcak vs) ve şehir içi kullanımın tehlikelerinden ve trafikten dolayı bi yere giderken motor yerine arabayı tercih edesim geliyo...
sizde de var mı böyle bi durum...?
Çift kavramalı otomatik vites. çalışma prensipi wv dsg ninki gibi.
kavramanın biri 1-3-5 inci diğeri ise 2-4-6 ncı vitesleri kontrol ediyor.
sol el sadece gidonu tutuyor, sol ayak da sedece pede basıyor![]()
herkese iyi akşamlar facebook grubunuza katıldım. 31 yaşındayım sağlık sektöründeyim. umarım birçok etkinliğinize katılma fırsatı yakalarım.
kaçta gidiyorsunuz? kokoreçi çok özledimmmm..Hoş geldiniz, bu akşam AOÇ de kokoreç var mesela :cat:
Hoş geldiniz, bu akşam AOÇ de kokoreç var mesela :cat:
hoşbulduk teşekkürler akşam gelicem bir mani çıkmazsaHoş geldiniz, bu akşam AOÇ de kokoreç var mesela :cat:
bende gelecem walla..aoç ye ilk defa gelecem motorumla..girişini falan bilmiyorum ama sora sora bulurum...Hoş geldiniz, bu akşam AOÇ de kokoreç var mesela :cat:
evet beyler toplaşma saat kaçda olacak?
ve kimler katılacak??
aslında havuluz bahçe nin kokoreçi iyidir lakin park sıkıntısı vardır.
hava bozmaz ise turlanır mı acep ? gölbaşına soda- çay içmeye mesela![]()
Havuzlu bahçe şu kavşağı geçince hemen sağdaki değil mi, arka bahçesi havuzlu olan. Oranın kokoreçi güzeldi ben de hatırlıyorum. Orda da yiyebiliriz, motora park yeriderdi mi olur yaw, koyarız biyerlere nolcak. en kötü diğerinin otoparka koyup havuzluya gideriz olma mı![]()
park center ın tam adresi var mı maps ten bi yol tarifi alalım. cadde veya sokak ismi de yeterli gelir.
çiftlikten gelecekler köprüye çıkarken 2 noktada hata var 1- köprünün ağzı çakıl taşlı 2- tam rampa başlangıcında asfalt alçak
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
Yol üstüne koyacağız motorları erken saatlerde sorun olmayabilir amma park etti çıkış yaptı duramadı derken önü pek müsait değil
Havuzlu bahçenin bahçesi lezzeti güzel : )
peki sonra ne yapacağız ??