[Ankara - MT]

:) artık kısmetimde değilmiş diyelim, bi de o sis farlarıyla o sticker soğuttuydu motordan ya :) bakalım artık Ankara dışına çıkıcaz hem yol olur serüven olur tatil olur iyi olur :)

abi o detaylar çıkarılabilir detaylar...görmezden gelebilirdin..gerçi üzerindeki yazıyla senin altında da farklı bi ambians oluştururdu:)

400 euro dan bahsediyor tekay motor sayfasından..ama rs monstra olarak var..

yok o site güncel değil, 999 serisi 549 TL. monstra, ikusa, carat gibi başka renk ve desenleri de var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

abi o detaylar çıkarılabilir detaylar...görmezden gelebilirdin..gerçi üzerindeki yazıyla senin altında da farklı bi ambians oluştururdu:)

:) doğru söylüyosun da işte pazarlama stratejisini yanlış yapmış satan arkadaş, azıcık allayıp pullayıp fotoğraflasaydı alırdım büyük ihtimal ama hayıflanmamak lazım herşey kısmette bitiyo bu işlerde.

üstad aklıma bir yer gelmedi hiç açıkçası...ankara ya 70 km uzakta senin yolunun üzerinde eğrekkaya barajı ya da kurtboğazı barajı mevcut...ama gece konaklamak için uygun olacağını düşünmüyorum...ucuz pansiyon ve otelleri ulus civarında bulabilirsin...

BU DCT nedir bi açıklık getirirseniz sevinirim:)

Beyler bu arada bende bi motor üşengeçliği başladı normal midir acaba? hem motoru hazır hale getirmenin teferruatından (branda kilit giyim ekipmanları sıcak vs) ve şehir içi kullanımın tehlikelerinden ve trafikten dolayı bi yere giderken motor yerine arabayı tercih edesim geliyo...

sizde de var mı böyle bi durum...?

Çift kavramalı otomatik vites. çalışma prensipi wv dsg ninki gibi.
kavramanın biri 1-3-5 inci diğeri ise 2-4-6 ncı vitesleri kontrol ediyor.
sol el sadece gidonu tutuyor, sol ayak da sedece pede basıyor :)

Bu akşam 19:30 da otopark sorunu olmayan Park Center Kokoreç te olunacak
Bu arada haftasonu cumartesi için safranbolu etkinliği var hava durumu 1. öncelik tabi ki :)

Heh soyle yaa, topac eski gunlerine donsun, canlansin :)

AOC ye gelirem, yalniz murnumda et var menim azeri degilem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Bu park center su gecen gittigimiz yer mi ula, oranin kokoreci guzel mi ki, kumpir yemistim ve pek hosuma gitmemisti.

aslında havuluz bahçe nin kokoreçi iyidir lakin park sıkıntısı vardır.
hava bozmaz ise turlanır mı acep ? gölbaşına soda- çay içmeye mesela :)

Bu arada orda üstgeçitler falan yapıldı daha ışıklandırmaları tamam değil arkadaşlar dikkatli gidin bir yere patlamayasınız,
Zira orda düşen bi kaç motorcu tanıyorum...
Merkezden gelecekler direk Gazi mahallesi tarafından gelirlerse daha sıkıntısız bir yol izlemiş olurlar..

aslında havuluz bahçe nin kokoreçi iyidir lakin park sıkıntısı vardır.
hava bozmaz ise turlanır mı acep ? gölbaşına soda- çay içmeye mesela :)

Havuzlu bahçe şu kavşağı geçince hemen sağdaki değil mi, arka bahçesi havuzlu olan. Oranın kokoreçi güzeldi ben de hatırlıyorum. Orda da yiyebiliriz, motora park yeriderdi mi olur yaw, koyarız biyerlere nolcak. en kötü diğerinin otoparka koyup havuzluya gideriz olma mı :)

çiftlikten gelecekler köprüye çıkarken 2 noktada hata var 1- köprünün ağzı çakıl taşlı 2- tam rampa başlangıcında asfalt alçak

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------

Havuzlu bahçe şu kavşağı geçince hemen sağdaki değil mi, arka bahçesi havuzlu olan. Oranın kokoreçi güzeldi ben de hatırlıyorum. Orda da yiyebiliriz, motora park yeriderdi mi olur yaw, koyarız biyerlere nolcak. en kötü diğerinin otoparka koyup havuzluya gideriz olma mı :)

Yol üstüne koyacağız motorları erken saatlerde sorun olmayabilir amma park etti çıkış yaptı duramadı derken önü pek müsait değil
Havuzlu bahçenin bahçesi lezzeti güzel : )
peki sonra ne yapacağız ??

çiftlikten gelecekler köprüye çıkarken 2 noktada hata var 1- köprünün ağzı çakıl taşlı 2- tam rampa başlangıcında asfalt alçak

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------

Yol üstüne koyacağız motorları erken saatlerde sorun olmayabilir amma park etti çıkış yaptı duramadı derken önü pek müsait değil
Havuzlu bahçenin bahçesi lezzeti güzel : )
peki sonra ne yapacağız ??

biz aktivite sonrası genelde otururuz:) özellikle hafta içinde:) şimdi ekip ne yapar bilemem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar