[Sakarya - MT]

Yapma, kıyma yebere'ye... Ya da harbiden YEBERE al tam olsun :queen:

http://img690.imageshack.us/img690/7463/img487i.jpg

Orjinal YEBERE bumu oluyor. Fatihin elindeki çakma o zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

Hey Millet CBF imi satılığa çıkardım.Haberiniz olsun.HONDA Hayat ONDA hesabı.

İlgili Link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-model-cok-temiz-sahibinden-127860967/detay

Geçmiş olsun pîrim.. Allah acil şifalar nasip etsin..

Güzel bi akşam oldu. Ama keşke ibocum etleri çiğ bırakmasaydı da sabah kalktığımda tuvalette içimdeki bütün kötülükleri bırakmasaydım ve işe geç kalmasaydım :mrgreen: neyse işe motorla geldim, bi açıdan iyi oldu. ::gazla::

Tolga, hep yat sen tamam mı :rendeer:

Yerken hiç bir şey demiyordun lüp lüp götürdün. En son baktım bütün kemikler senin önündeydi, sen çok yedin ondan bozdun motoru :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

evet artık 10 hp den 15 hp ye terfi etme zamanı geldi
apache olabilir ama niyetim vitezsizz sukıtır almak
çoğunlukla şehir içi kullandığımdan dolayı vitez li motor biraz amelelik gibi geliyor bana
bu benim şahsi görüşüm
ama kesinlikle çin malı almam
sym kymco olabilir

Asya Armada 250 al kanka :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

C.tesi Bursa'ya gidiyorum, o taraflara giden var mı?

Uff Cihan abi vurma artik öldü adam :Dd

Cebere yi sattim. Severek almistim ama artik simitci motoru oldugu icin sogumustum. Yeni sahibinde baya yipranacagina eminim :D

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Ehuheheuhe Tolgadan bi açıklama bekliyoruz, halk tedirgin :D

Uff Cihan abi vurma artik öldü adam :Dd

Cebere yi sattim. Severek almistim ama artik simitci motoru oldugu icin sogumustum. Yeni sahibinde baya yipranacagina eminim :D

bu dediğini cbr kullanan simitçiler duymasın yoksa adada artık simit falan yiyemezsin utku neyse ER-6f de lahmacuncular kullanıyormuş bari ona laf etme..:flower:

F54

Fatih senin motora 1.000 TL vereyim. ne de olsa kazalı :p

len tolga 1000 tl ye sen git kendine kaza sız bisiklet al:queen:
belki o lanet popo'n biraz da olsa küçülür:p

len iboretti sana da yazıklar olsun biz halley layık görelim sen bize dandik çin mallarını layık tüühhhh:sunny:

Motosikleti
:mrgreen: canı sıkılıyo bulancak yer arıyo. Sus olm yaa moralim bozuk zaten, eve geldim farkettimki farım kesmiş. Oğlumun tek gözü kör olmuş, yeni göz nakli istiyo :mrgreen:

Cumaya kadar iki teker almam şart. bugün mesai 12 de bitti. şirket servisini bekledim ve eve 2 'de geldim . ah benim ceberem dedim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------

bu dediğini cbr kullanan simitçiler duymasın yoksa adada artık simit falan yiyemezsin utku neyse ER-6f de lahmacuncular kullanıyormuş bari ona laf etme..:flower:

Abi birkaç gün önce serdivanda üç tane siyah cebere ard arda geçti kabus gibi ya ulan dedim kızılay dağıtıyor sanki bu ne böyle :D iyiki sattım diyorum. ama o kadar özendik spor hale getirdik Ersin abim sağolsun baya emeği var. ama kıymetini bilemeyecek bir kıroya gitti motor :(

Motosikleti
Gidene gel gelene git deme... Er6-f'ini bir an önce alman dileğiyle kardeşim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar