[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
uleeeeen kocaeli mt nispet varrrrrr .... :) neşeniz bol tekeriniz düz bassın bizim bu aralar
bir haller var başımızda. ben yandım iki arkadaş kaza yapı salık olsun ama sizi görünce neşelendim biraz
keyfe bakın yaaaaaaa

Geçmiş olsun pîrim.. Allah acil şifalar nasip etsin..

Güzel bi akşam oldu. Ama keşke ibocum etleri çiğ bırakmasaydı da sabah kalktığımda tuvalette içimdeki bütün kötülükleri bırakmasaydım ve işe geç kalmasaydım :mrgreen: neyse işe motorla geldim, bi açıdan iyi oldu. ::gazla::

Tolga, hep yat sen tamam mı :rendeer:

Biz çalışmaktan yorgunluktan yatıyoruz. Sen ne yaptım. Bir bardak su doldurdun mu ? Başkasını da geçtim. Kendi su bardağını doldurdun mu :silent:
Bundan sonra çalışmayana yemek yok. Su bile yok. Kedi gibi mıyaklarsın abi bi kemik ataydınız bari :queen:

Motosikleti
Biz çalışmaktan yorgunluktan yatıyoruz. Sen ne yaptım. Bir bardak su doldurdun mu ? Başkasını da geçtim. Kendi su bardağını doldurdun mu :silent:
Bundan sonra çalışmayana yemek yok. Su bile yok. Kedi gibi mıyaklarsın abi bi kemik ataydınız bari :queen:

Ne yaptın da yoruldun bebem, kıyamam ben sana oy oy oy gel sen gel kanatlarımın altına alayım seni.. :cherry:

Ulan ben sen miyim. yatır taklidi yapayım.
Çoban salata benim eserim. Evin çatısına çıkıp iş sağlığı ve güvenliği yasalarına aykırı , güvenlik tedbiri olmadan dut, erik, kiraz topladık. :bounce:
Sesin az geliyor. Mikrofona konuş.... :queen:

Motosikleti
Ben misafirdim olm orda. boşuna mı en son geldik, astsolistlik bizim işimiz :bounce:

Ben misafirdim olm orda. boşuna mı en son geldik, astsolistlik bizim işimiz :bounce:

Ulen o kapıdan en son ibo girdi. Mangalın başına oturdu etleri pişirdi.
Assolistlik bizim işimiz diyorsun asena gibi kıvırıyorsun. Yoksa sende mi RTE Etten Pinokyolar kulübüne, üyesin.... :santa:

Motosikleti
Hade len.. İboyla beraber geldik. Hatta o benim önüme parketti :mrgreen: İbonun eli yatkın olm. O varken bize mangala dokunmak düşmez. Ustaya saygı duymak lazım :mrgreen: Hem o hamsileri unutulur mu adamın, hamsilerin yanına hazırladığı salata unutulur mu :mrgreen: hakkı ödenmez lan onun.

F54

beyler bu hafta mangal varmı pazar :silent:
olmadı çarşamba da olabilir:cherry:

Motosikleti
Haftasonu ben istanbula kamp atmaya gidiyorum da haftaiçi katılırız vesselam :)

F54

tolga sizin patron da amma zengeinmiş baksana hafta da 2 mangal veriyor helal olsun

Aga bizim firma etçil, Biz sebzeyi özledik. Evde olmasa sebze yiyemiyoruz.
Sen şenliğe gel, Benim üvey evlat derim. içeri alırım. :queen:

Aynen bu hafta fabrikanın aile pikniği var pazar mangal etkinliği olursa anca akşama doğru çay içmek için katılabiliriz.

F54

vay anasını be sayın seyirciler adamlar bi mangal a bizi sattı iyi mi?
satışa geldik hafızz:king:

F54

evet cihan gelin ben size vali kebab ı ısmarlarım desem inan patronlarına satış koyar bunlar:pl:

F54

hele o tolga yok mu tam yamyam yaw adam her yemekte ilk önce gelir en son gider:pl:
sanki ramazan da doğmuşş:p

Motosikleti
O doğsa doğsa paskalyada doğmuştur :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar