Evet arkadaşlar hazırlıklarla uğraştığımız için ancak foruma girebildim.Bazı olumlu ve olumsuz yorumlar gördüm.
Öncelikle şunu söyleyeyim ben kesinlikle Allaha inancı olmayan biri değilim.Sadece benim için doğmak ne kadar mucizevi bir olay ise ölümde öyle olmalı.Ben insanları özellikle Türk insanını çok severim.Ben yaratılanı severim yaratan da ötürü.
Olumlu yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim özellikle bana yardımcı olmak isteyen evine kadar davet eden insanlara.
Olumsuz yorum yapan arkadaşlara çok daha fazla teşekkür ederim.Çünkü her olumsuz yorum beni daha çok ateşliyor.İnsanların hayal bile edemediği bir şeyi gerçekleştirmek için ben 1 Temmuz 2013 de marşa basmak istiyorum ve bunu yapacağım.Yakında yaptığımız hazırlıkların ve motorumuzun fotoğrafını paylaşacağım.Bu arada gezi fotoğraflarımız tabi ki olacak ancak kesinlikle ben yüzümü göstermek istemiyorum.Ta ki Van'a ulaştığım ana kadar.
Çalışmalarımızda bize yardımcı olan tüm motorcu arkadaşlarıma-aileme ve motor ustalarına tabiki sponsporum bakkal hande ablaya da çok teşekkür ederim.En azından bana yola çıkarken zorla da olsa 1.5 lt su ve 2 paket bisküvi vercekmiş
Hepinize hayırlı günler.Kazasız ve belasız sürüşler kardeşlerim
Papi