[Ankara - MT]

Ankarada motosiklet kullanmayi nereden ogrenebilirim fuarda tek teker arif golbasi engin diye birinin numarasini verdi ama acmiyor adam.Ehliyet istemeden ogreten kurumlar ya da kisiler var mi ?

Özledim hepinizi şu düğün bi geçsin hayırlısıyla hepinizi daha tatlı hale getireceğim :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------

Ankarada motosiklet kullanmayi nereden ogrenebilirim fuarda tek teker arif golbasi engin diye birinin numarasini verdi ama acmiyor adam.Ehliyet istemeden ogreten kurumlar ya da kisiler var mi ?

Bizim değerli bir abimiz var bu iş için. Ankarada ve TR'de tek geçerim. Okan Sinan abiyle irtibata geçerseniz iyi olur.
http://www.motosiklet.net/forum/members/oocan-65496.html

Motosikleti
VFR1200X
Facebook kullanmayanlar için:
Mühyede acil mangal operasyonu var. Herkes yiyeceği kadar et tavuk sucuk kafasına göre alsın gelsin :)

koordinatlar google maps 39.830324,32.847487

Selamlar herkese...ben kapalı bir kask alacam..üst sınır 900 tl ...kaç gündür interneti delik deşik ettim...ama karar veremedim. bir el atın bu konuya bi zahmet arkadaşlar...uzun yollara çıkamayacam yoksa:)) birde ls2 nin söle sharka benzer bi kaskı çıkmış. 350 tl civarında..denedim görüntü ve kafaya oturması çok güzel. ama ls2 markasına güvenemiyorum..

Selamlar herkese...ben kapalı bir kask alacam..üst sınır 900 tl ...kaç gündür interneti delik deşik ettim...ama karar veremedim. bir el atın bu konuya bi zahmet arkadaşlar...uzun yollara çıkamayacam yoksa:)) birde ls2 nin söle sharka benzer bi kaskı çıkmış. 350 tl civarında..denedim görüntü ve kafaya oturması çok güzel. ama ls2 markasına güvenemiyorum..

Belirli güvenlik sertifikaları var ECE v.b onları almışsa o kask modeli güvenlik açısından bir standartın üstündedir, LS2 de bu tanıma uyan en ekonomik kaskları üretiyor , konfor ergonomi tasarım gibi etkenler açısından tabi o kadar da başarılı değiller , Laser, AGV gibi markalara da bir göz at bence , Shoei Arai Schubert klasmanı kadar uçuk değil fiyatları, 400-500-600 civarında çok güzel modelleri var .

şu kask çok hoşuma gidiyo..bunun bir de üzerinde ingiliz bayrağı olan var..o daha şukela

casque-shark-s700-redding.jpg

ya da scorpion un bayanlar için güzel kaskları mevcut...o fiyat aralığında Nolan da tavsiye edebilirm

Slm Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ankdaki buluşmalarınıza katılmak istiyorum.İyi haftalar hepinize...

Hoşgeldiniz...buluşmalara bekleriz...facebook sayfasında da buluşmalar duyurulmakta...

Belirli güvenlik sertifikaları var ECE v.b onları almışsa o kask modeli güvenlik açısından bir standartın üstündedir, LS2 de bu tanıma uyan en ekonomik kaskları üretiyor , konfor ergonomi tasarım gibi etkenler açısından tabi o kadar da başarılı değiller , Laser, AGV gibi markalara da bir göz at bence , Shoei Arai Schubert klasmanı kadar uçuk değil fiyatları, 400-500-600 civarında çok güzel modelleri var .
AGV lere hiç bakmamıştım...markadan habersizdim yani. bayağı hoşmuş ve ulusan motorda bir çok modeli var görünüyor..kafama yattı bu kask:)) ( kafama takacağım için)..teşekkürler Turgay..

AGV lere hiç bakmamıştım...markadan habersizdim yani. bayağı hoşmuş ve ulusan motorda bir çok modeli var görünüyor..kafama yattı bu kask:)) ( kafama takacağım için)..teşekkürler Turgay..

AGV nin skyline serisine bende ulusandan baktım. güzel duruyor. Benimde niyetim var bakalım hayırlısı

Hoşgeldiniz, nc700x çok beğendiğim bi model, hayırlı olsun.
DCT lisini istiyoz ama gelirmi bilinmezz

Benim ilk enduro tarzı motorum.Cuma günü Bora'dan teslim aldım.Hsonu baya bi kullandım.Muhteşem rahat, virajlara girişleri nerdeyse hissetmiyosunuz.Dengeli bir motor.İyi ki almışım:)
DCT lisi Türkiye ye gelse satış patlaması olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

Arkadaşlar bu arada face de gruba katılmak için talep gönderdim.Bilginize...

Benim ilk enduro tarzı motorum.Cuma günü Bora'dan teslim aldım.Hsonu baya bi kullandım.Muhteşem rahat, virajlara girişleri nerdeyse hissetmiyosunuz.Dengeli bir motor.İyi ki almışım:)
DCT lisi Türkiye ye gelse satış patlaması olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

Arkadaşlar bu arada face de gruba katılmak için talep gönderdim.Bilginize...

İlgili genel müdür yardımcımız konu ile en kısa zamanda ilgilenecektir:)

Beyler cuma günü Ankara'dan geçeceğim. Civarda çadır kurabileceğim ya da iki kişi uygun şekilde konaklayabileceğim pansiyon tavsiyelerinize ihtiyacım var. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar