BMW s1000rr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bmw s1000rr hayabusayi tahtından etti mi etmedimi
bildigim kadari en iyisi suan s1000rr
Tamamen merakimdam açtım

hayabusa 1300cc diye biliyorum. bmw de dediğin gibi 1000cc nası tahtını alıcak pek anlamadım.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
valla hızlımıdır yavaşmıdır bilmemde

bmw es bin arar dedinmi akan sular durur.. alman yapmış..

tasarımını kesin italyanlara yaptırmışlardır :)

valla hızlımıdır yavaşmıdır bilmemde

bmw es bin arar dedinmi akan sular durur.. alman yapmış..

tasarımını kesin italyanlara yaptırmışlardır :)

Yabancı bir videoda kullanan kişi üstündeki limitörler,abs,çekiş kontrol sistemi ve geriye kalan bütün teknolojik özelliklerle neredeyse bu motorun amatör biri tarafından bile kullanılacagını söyleyip hayretler içinde kalmıştı.Sonrada o limitörleri kaldırıp gazladıgında da bir motor bu kadar farklı karakterlere bürünebilir demişti.Hakikaten bmw s1000rr bambaşka birşey.

:) kesinlikle s1000rr deli teknolojik psikopat bi makina hp4 ünü ele alalım :) çok zevkli sürüşü vs olur ve hayabusayı tahtından belli noktalarda etti ama :) şuda bi gerçekki günümüz teknolojisinde hiçbir binlik s1000rr ın arkasında değil hp4 ayarını getirilmiş bi kawa yada suzuki gsxr1000 :) dibinde gider öyle ben buradayım diyen bi uçurum olmaz ama turbolu bi busa :) dümdüz yolda :D s1000rr ın sürekli farlarını görür :) demek istediğim umarım anlaşılmıştır

Son hızda istediği kadar tahta kalsın bence s1000rr ayrıcalıktır :cat: her yerden bir hayabusa çıkabilir ama kaç tane s1000rr a denk geldiniz?

ZX-14R neredeyse 1500cc motoruyla net bir şekilde hayubası ezerken 2013 türkiyesinde:p hala hayabusa diyenler var

hiperbike la superbike'ı karşılaştıracaksanız biraz son testleri izlemek lazım:)

Şu Videoyu izle bir
Alıntıdır
standart 2013yılı 1000 cc en hızlı motor. KAWASAKİ-BMW-DUCATİ-SUZUKİ-YAMAHA-HONDA
EN HIZLI 1000 CC
6 marka motor ve en iyi pist pilotları ile yapılmış karşılaştırma.
en önemli olan pilot faktörü de kaldırılmış. kura yolu ile motor seçimi. ve 300 km hızlarda düz bir yolda yapılan yarış.
iyi seyirler.

Tahmini son hızı kalkışı felan Soruyon Ondada Kawa ZX10R Almış başını yürümüş.

Şu Videoyu izle bir
Alıntıdır
standart 2013yılı 1000 cc en hızlı motor. KAWASAKİ-BMW-DUCATİ-SUZUKİ-YAMAHA-HONDA
EN HIZLI 1000 CC
6 marka motor ve en iyi pist pilotları ile yapılmış karşılaştırma.
en önemli olan pilot faktörü de kaldırılmış. kura yolu ile motor seçimi. ve 300 km hızlarda düz bir yolda yapılan yarış.
iyi seyirler.
http://www.youtube.com/watch?v=CYQzj0J4qLo

Tahmini son hızı kalkışı felan Soruyon Ondada Kawa ZX10R Almış başını yürümüş.

Gerçekten güzel ancak yinede aynı insan sürmediği sürece pilotaj farkları var aralardaki fark sürekli değişiyor çünkü hepsini aynı kişi sürse bu kadar fark çıkmayabilir motorlar arasında benim için sonuç değişmedi bana göre kawasaki ve bmw en iyileri.Bmw teknolojik olarak ve üretildiği fabrika olarak daha kaliteli kanımca.Yarış motoru düşünsem tek alıcagım motor olurdu :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayabusa 1300cc diye biliyorum. bmw de dediğin gibi 1000cc nası tahtını alıcak pek anlamadım.
arada ciddi bir kilo farki var altın elbiseli adam izeldim orda test ederken
dedi suanda en iyisi bu ustune motor yok die

Touring motorla SS karşılaştırılır mı?

Buda başka bi tartışma konusu ==> http://www.suzukicycles.com/Product%20Lines/Cycles.aspx?sc_lang=en

Bana kalırsa SS. Sitesindede SS kategorisinde :D

İlk hayabusa gördüğümde karaköyde beyaz renk oha ne bu boyle uzaydan falanmı gelmiş diye düşünmüştüm ama sonraları çokta sevmedim benimde tercihim s1000RR olurdu . Ah o farlar yokmu :D

s1000RR vs hayabusa drag yarışı

Motosikleti
1050XT
sukuturumun yanına hangisini alayım şimdi ? karar verin. Ekmek Almaya Sukuturla gidemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar