BMW s1000rr

gereksiz bir karşılaştırma olmuş kanımca... Bana göre her motorsiklet modelinin ve her markanın kendine has bir sürüş potansiyeli ve zevki vardır... Aynı tarz bir honda dan inip kawasaki'ye binince bile bunu hissedebiliyorsunuz, Herşey hız demek değildir... Önemli olan tek şey sürücünün yaşadığı deneyim ve aldığı hazdır.Bu bağlamda bahsi geçen iki modelinde kendine has sürüş zevkleri olduğunu düşünüyorum

0-200 en hızlı s1000rr ama zaten aynı klasmanda değiller hayabusa daha çok sport touring kullanımı olan bi motor ağırlığı cüssesi ve oturuş pozisyonu ile kullananlar bilir.s1000rr ise superbike.Yani pist kullanımı için uygun.Karıştırmayalım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
0-200 en hızlı s1000rr ama zaten aynı klasmanda değiller hayabusa daha çok sport touring kullanımı olan bi motor ağırlığı cüssesi ve oturuş pozisyonu ile kullananlar bilir.s1000rr ise superbike.Yani pist kullanımı için uygun.Karıştırmayalım.

nette genelde bu ikisini karşılaştırmışlar ondan sorudm sınıfına bakmaksızın

makine olarak bmw 1000cc motordan hayabusanın 1300cc den çıkardığı beygir gücünü çıkarmıştı diye biliyorum ama son hız olarak hayabusa bir tık daha ileride olur diye düşünüyorum.

makine olarak bmw 1000cc motordan hayabusanın 1300cc den çıkardığı beygir gücünü çıkarmıştı diye biliyorum ama son hız olarak hayabusa bir tık daha ileride olur diye düşünüyorum.

Bmw dünya liderleri sınıfında bir araba firması olduğu için motosikletinde de diğer markaların erişemeyeceği kaynaklara sahip kaportasında rolls royce ekibi çalışmış.Fiyatının getirdiği mükemmel malzeme kalitesi ve işçilik var.Kendi firmalarına ait birsürü test cihazı ve mekanizmaları var ve bunlar yalnızca motosiklet üreten firmaların elde edemeyeceği durumlar s1000rr hem beygir hem kilo açısından ayrıca da üstündeki teknolojik ekipmanlarla rakiplerinin büyük çoğunu daha başlamadan eziceğinin sinyalini veriyor kısacası.Eski hayabusalarla kapışamaz ancak yeni hayabusalar da artık o akla alınmayacak hızlara çıkmıyor tabi ki kasa itibarıyla son hızda hayabusa daha başarılı olur ağırlıgın ve genişliğin verdiği avantajla.

Ister hayabusa gectin ister zzr1400. Bmw de olan cogu ozellik ikisinde de yok. Bmw bazilarinda hayabusayi yeniyor

taht derken, vatandaş hemen son hızdan bahsediyor.
Şimdi bi arkadaş çıkıp, bu motorda başka neye bakıcan demesin.
S 1000 RR ın karenajı yeter be...

Bu arada düzeltelim bmw otomobilden önce motor ve uçak üretmiştir.Yani motordan sonra otomobile geçmiştir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar