Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tamam kardeşim o zaman ben zaten sadece arka kuyruğu sıparış edıcem plakanın takıldığı yer dun sağ sinyalımı verdım sağ donucem hayvanın biri benı görmuyup arkadan plakalığa çarptı çok şükür motoru denge tuttum devrılmedı ama plakalık kırıldı sadece :S

tamam kardeşim o zaman ben zaten sadece arka kuyruğu sıparış edıcem plakanın takıldığı yer dun sağ sinyalımı verdım sağ donucem hayvanın biri benı görmuyup arkadan plakalığa çarptı çok şükür motoru denge tuttum devrılmedı ama plakalık kırıldı sadece :S

sadece plakalık ise degmezki.kuralkan nın sitesinden sipariş verebilirsin.kargosu 10 tl yi gecmez heralde. geçmiş olsun.

Rica ederim. Kolay gelsin. Kuralkanin web sitesine uye ol, istedini adrese kadar getirsinler. Hemde gorup,siparis ediyorsun sistemden.
Kartalda kuralkanin satis yeri var. Ben 5 yil once racer 200 sifir almistim oradan. Kolay yerde. Bu taraflara ne gelcen.

freedoomsu merak edenler motora taktırdım suan ıcın super ses alıyoruz uygun bır zamanda vıdeo yuklerımm

freedoomsu merak edenler motora taktırdım suan ıcın super ses alıyoruz uygun bır zamanda vıdeo yuklerımm

Freedooms ve King ikiside bir birinin aynısı sadece marka farklılığı var. Bende gördüm bir kaç motorla, özellikle Cbr250'de gördüm bir yerde. Tek silindir motora göre çok güzel tok bir sesi vardı. Gt250R'da çok daha güzel olacağına eminim.

Freedooms ve King ikiside bir birinin aynısı sadece marka farklılığı var. Bende gördüm bir kaç motorla, özellikle Cbr250'de gördüm bir yerde. Tek silindir motora göre çok güzel tok bir sesi vardı. Gt250R'da çok daha güzel olacağına eminim.

dogrudur kardesım aynı olabılır lakın butce ona yetıyor bırde dırek uyumlu bızımkısıne .250lık makınada twobrothers harıcı pekde farklı cıkmıyor .ust devrlerde nınjanın sesı gıbı ses gelıyor normal calısmada gurul gurul.arkadas vıdeoya cektı musaıt zamanda yukleyecegız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...500-km-de-tertemiz-cift-renk-127269100/detay/

2007 modelmişte 9 bindeymiş miş sadece hafta sonları binmişmiş hemide mağazadanmış . inandınızmı ?? 6yıl 9 bin km . ben alalı 2 yıl oldu en az 9 ayı kışa denk gelıyor zaten kalan zamanında yaırısında arızalı bekledı 15 bin civarında yol yaptım

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

al işte :D buda 2006 model 8500 deymıs

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-izmir-bornova-127680599/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------

buda b.kunu cıkartmıs 1900 km :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hysung-gt-250-r-127358202/detay

İsmail abi bizi takan yok , biz kendi aramzda yapalm bişiler :)

Hacı yol keser yakalarım ben elemanları valla :D

Gezi bahane aslında, HYO'yu incelemek istiyorum. Yoksa Kerpe'den ziyade İznik Keramet Kaplıcası'na gitmeyi tercih ederim.
Hem yol güzel, hem kaplıcanın suyu sıcak. Süper yani ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar