TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

saolun arkadaşlar aynen rodaj konusunda çok bunalıyorum ramazan abiden tüyoları aldım biraz daha rahatladım.Tahsin bey izmitte tvs servisi var . SPECIAL BIKES’S adı real'in arkasında ama ben pek tutmuyorum arayı

vay be. kırk yıllık özkan abi tvs servisi miymiş. çok oldu görüşmeyeli.. adapazarlı abimdir. 10 numaradır. ramzey servisiydi bi aralar. polis motorlarıyla ve genelde elit ss ler ile uğraştıklarından başları kalabalıktı hep onların..
doğrusu isotlar - serkan bey e ben sormuştum. izmitte gebze hariç yetkili servisi yok demişti :silent:

Arkadaslar selamlar
yenı aldıgım 2007 model apache mın kaportasında eksıkler mevcut en uygun ıstanbulda yedek parca nereden temın edebılırım eksoz nıkelajı,debrıyaj fren ayaklıgı,rüzgarlık vs yenılemek ıstıyorum

bugün trafik sigortası için fiyat araştırması yaptım 09 plakalı 2012 model ve hiç kazası olmamış bir araç için farklı farklı rakamlar :)

aksigorta : 160tl
axa : 112 tl
hdı : 143 tl
mafre : 490 tl :))))
ergo : 132 tl
allians : 184 tl grupamayı bulamadım bir türlü o yüzden o eksik kaldı ama neyse ki 34 plaka değil motorum heralde 180-200 tl den aşağı fiyat veren olmayacaktı :(

var mıdır bu rakamlardan aşağı fiyat verebilecek olan bir sigorta şirketi bildiğiniz :)

bu fazla gelir ya. bence düşük cc ye çok yakışmıyor..ben geçenlerde bi apachede gördüm. orjinal egzozdu ama adam içiyle oynamış. kesmiş sonra kaynak yapmış falan. çok tatlı bir sesi vardı.

durdursaydın cocugu baksaydın egzosa

bugün trafik sigortası için fiyat araştırması yaptım 09 plakalı 2012 model ve hiç kazası olmamış bir araç için farklı farklı rakamlar :)

aksigorta : 160tl
axa : 112 tl
hdı : 143 tl
mafre : 490 tl :))))
ergo : 132 tl
allians : 184 tl grupamayı bulamadım bir türlü o yüzden o eksik kaldı ama neyse ki 34 plaka değil motorum heralde 180-200 tl den aşağı fiyat veren olmayacaktı :(

var mıdır bu rakamlardan aşağı fiyat verebilecek olan bir sigorta şirketi bildiğiniz :)
halk sigorta
groupama
güneş sigorta sor bunları da

sbr

ya aslında serviste gördüm çocugu.. spiralle kesmiş. 10 cm kadar kısaltmış egzozu. tekrar kaynak yapmış. ama içinde naptı bilmiyorum. çocuk biraz çapulcuydu muhattap olmak istemedim:queen::queen:

Merhaba arkadaşlar, ben yedek anahtar yaptırmak istiyorum fakat anahtarcılarda uygun kalıp yok bursa da isotlar ile görüştüm onlardada yok kalıp anahtar yani anahtar kaybolursa kontak be depo kapağı değişiyormuş fakat sizin bildiğiniz bir anahtarcı varmı yada kendiniz yedek anahtar yaptırdınızmı?

sbr

Merhaba arkadaşlar, ben yedek anahtar yaptırmak istiyorum fakat anahtarcılarda uygun kalıp yok bursa da isotlar ile görüştüm onlardada yok kalıp anahtar yani anahtar kaybolursa kontak be depo kapağı değişiyormuş fakat sizin bildiğiniz bir anahtarcı varmı yada kendiniz yedek anahtar yaptırdınızmı?

anahtar kaybolura depo kapağını ordan nasıl çıkartıyorlar çok merak ettim?

bu tvs herhangi bir arabayla kalkışta kafa kafaya gider mi?mesela kısa mesafeli bi yarış olsa tvs & 1.6 hacimli araba kim alır ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar