- Konu Yazar
geçen sahibinden.com da 150.000 km de gördüm cbf.. öhh dedim...
şimdi bilgin arkadaşlar yaktığı yağı hesaplar![]()
yahu mete abi bu konu nedir yaa... konu başlığını gördüklerinde "hass...r bu ne be artık nasıl çamur atacaz" demişlerdir. konuyu okuyup sonra bi güzel gülmüşlerdir.. şimdi oldu mu bu konu reizzoldu mu böyle güldürmek ..
diyorum ki yakıyor evet napalım, o kadar kusur kadı kızında da olur.. haala çamur..
![]()
ganga bu kadar hassasiyete gerenk yok yav...cbf 150 abartıldığı kadar sağlam bir makina değil...sbap şıkırtılarından duyduğum rahatsızlıkları söylemiyorum bile...eleştiri iyidir...
ne ben kötü dedim diye cbf yerin dibine girer...ne sen bu kadar da kötü değil desen bile yücelir...eleştirilerimizi yapalım insanlar bilsin..üzerimize düşen vazifedir bu...yoksa malı övmek mesele değil...kimse yoğurdum ekşi demez...
maximum ticari kullanım için hesap yapalım.
motor masrafsız kullanım ömrü ortalama 70.000km diyelim. yılda 20.000km yapsak , 3,5 yılda yaşam ömrü verelim cbf ye.42 ay yani..
1000kmde 250gr yağ yaksa
motorada 10-40 castrol power1 koyalım litresi 25tl den.
motor ömrü boyunca extra 437tl yağ yakacaktır.
en kötü şartlarda ayda extra 10tl yağ yakacak diye şu kopan yaygaraya bak arkadaş![]()
olaya matematiksel anlamda bakmaya gerek yok...bir pasta düşün...harika bir görüntüsü var ama tatsız tuzsuz...öyle bişey...Hondanın bu bizim .okumuz bile kıymetli tutumu bana dokunuyor...tamamen kişisel servis ve bayi diyaloglarım samimiyetim yüzüzünden cbf alıyorum ve her servis de yine aynı kişisel dostluklarla alakalı Levent Ümraniye servis yapıyorum...markaya olan güvenim küçük cc de yok...